- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 37
tahlili yaptırdığın yeri arasanValla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahlili yaptırdığın yeri arasanValla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum
canım e nabız guncel degıl en son eylul ayı tahlıl sonuclarını gosterıyor ben dun verdım yoktu ordaEceCigdem canım e nabızdan bakmayı denesen
Sifre gerekmiyor mu e nabiz sistemi icin? Hemen giriliyorsa bi bakayimEceCigdem canım e nabızdan bakmayı denesen
Valla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum
üyelik oluşturacaksın canım e nabız için ama güncel olmuyor malesef sen yinede üyelik oluştur hemencikSifre gerekmiyor mu e nabiz sistemi icin? Hemen giriliyorsa bi bakayim
Hastanede verdim canim kani. Her zaman baktigim yerdi aslinda neden boyle oldu bilmiyorum.canım hangi siteden yapıyorsun sağlık ocagındamı verdin kullanıcı adını yanlıs gırsen uyarı gelır dogru gırsen eskı tahlil sonucların listelenir bilgisayar kaynaklı bir hata
canım saglık ocagındanmı verdın birde hangı sehır soyle girip o siteye bakayımSifre gerekmiyor mu e nabiz sistemi icin? Hemen giriliyorsa bi bakayim
Evet canım ben 5.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim bikaçgun sonra yumurta takibine çağırdı gittigimdeolgunlasmistı catlatma ignesine gerek duymadi.bizde 15 aydır istiyoruz bir oğlum var 28 aylikİlk kez kullanıyorum ben 1 yıldır hamile kalamadım dedim klomeni verdi 11.gün ultrason dedi sanırım yumurtanın çatlamasını kontrol etmek istedi
Arayacak tanidik kimse yok kitahlili yaptırdığın yeri arasan
devlet hastanesı ise gorursun canım bende sımdı deneyeyım sıstemlerınde sorun yoksa google guncelleme yaptıysa gıremıyosundur baska browserdan dene birde hangi şehir söyle link atayım sanaHastanede verdim canim kani. Her zaman baktigim yerdi aslinda neden boyle oldu bilmiyorum.
üyelik oluşturacaksın canım e nabız için ama güncel olmuyor malesef sen yinede üyelik oluştur hemencik
Afyon canimdevlet hastanesı ise gorursun canım bende sımdı deneyeyım sıstemlerınde sorun yoksa google guncelleme yaptıysa gıremıyosundur baska browserdan dene birde hangi şehir söyle link atayım sana
canım chrome surumune baglı olarak değişir EceCigdem e nabızdan bak canım orası devletı gosterıyor. e-devlet şifrenlede giriş yapabilirsinBen chrome den giriyorum canım bir sıkntı yok ,yapılan bütün tahliller görünüyor.
Hayır canım bildiğim kadarıyla tam gününde oluyorsun hatta erken bile oluyorsun eğer yoksaAksam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorm. Igneden dolayi gecikme olabilir mi
Bu linkten bakamıyorum sanirim bilgisayar sistemi telefonda yarim cikiyor sayfaEceCigdem http://www.tahlilsonuclari.gen.tr/yonlen_devlet_hastanesi.php?id33=20 canım bu linkte ki sayfa gelıyor ve bilgileri dogru yazıyormusun
Insallh canim cok istiyorum korkuyormda yaptirmayaBilmiyorum ki canım iğne kullanmadım hiç. Bilen birileri vardır yardımcı olur sana bununla alakalıysa gecikme ama biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah hamilesindir
:) olabilir canım masaüstü görünümüne alabilirsin yada sistmde sorun yoksa canım farklı yöntemler deneyerek yapabilirsin farklı browser farklı pc yada en kotu acilden gidip sonucunu alıcanBu linkten bakamıyorum sanirim bilgisayar sistemi telefonda yarim cikiyor sayfa
hadi hayırlısı canım inşllah güzel haberler gelir sendenArkadaşlar test almaktansa şimdi gidip direk kan vericem nolur dua edinn