Anca yarin gidebilirim canim artik. Dur bakalim biraz daha deneyecegim:) olabilir canım masaüstü görünümüne alabilirsin yada sistmde sorun yoksa canım farklı yöntemler deneyerek yapabilirsin farklı browser farklı pc yada en kotu acilden gidip sonucunu alıcan
İnşallah bir an evvel mutlu haberi alırız bizdeEvet canım ben 5.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim bikaçgun sonra yumurta takibine çağırdı gittigimdeolgunlasmistı catlatma ignesine gerek duymadi.bizde 15 aydır istiyoruz bir oğlum var 28 aylik
tahlil verdiğin yeri arayabilirsin en azından çıktı yada çıkmadı derlerAnca yarin gidebilirim canim artik. Dur bakalim biraz daha deneyecegim
tmm canım hayırlısı artık bende galıba adet oldum kasıklarım agrıyor aman gecıkmesınde hamıle degılsem barı zamanında olayımAnca yarin gidebilirim canim artik. Dur bakalim biraz daha deneyecegim
Sayi yokmuKızlar beta hcg sonucum NaN yazıyor yani sanırım negatif demek demi
Gittiğin hastanenin ismini girerek deneValla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum
Hayır hiçbir rakam Yok canımSayi yokmu
Mesela atıyorum ben zekai tahir e kan verdim diyelim zekai tahir kan sonucu öğren diye yazıyorum googleye o şekilde çıkıyor dene benceValla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum
Bekle ozaman canım vardır bunda da bi hayırKizlar denedim herseyi yok olmuyor cikmiyor ya
Rakam olmasi lazim canim.Kızlar beta hcg sonucum NaN yazıyor yani sanırım negatif demek demi
Canim internetten hastanenin numarasini bulsan arasan .Kizlar denedim herseyi yok olmuyor cikmiyor ya
Şimdi ben o kadar heyecanı merakı boşuma mı yaşamış oldum abla çok merak ettirdin bizeKizlar denedim herseyi yok olmuyor cikmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?