Bende öyle yaptım canım :) bat geçti çok şükür öncesinde 5 gün boyunca kontrol ettim koyulaşma var mı diyeAdete kadar her gün yaparım ben zaten şimdi İnşallah çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yaptım canım :) bat geçti çok şükür öncesinde 5 gün boyunca kontrol ettim koyulaşma var mı diyeAdete kadar her gün yaparım ben zaten şimdi İnşallah çok teşekkür ederim :)
herkeste öyle mi bilmiyorum ama benim adete 4-5 gün kala kesin beyaz bi akıntım olur, 2 gün kala da kahverengi lekelenme başlar. ama okuduğum kadarıyla akıntılar gebelikte de olabiliyor adetten önce. Ben belirtilere artık hiç bakmıyorum çünkü birinde tutan öbüründe tutmuyor. Geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama yine olmadı. O yüzden test kitleri dışında hiçbir şeye bakmıyorum ben canım.Benim adet 2 3 gün kaldı ve akıntım oluyor sanırım adet belirtisi dmi bu yanlış anlamadm
aynen ben de öyle yapayım, inşallah güzel haberler alırımBende öyle yaptım canım :) bat geçti çok şükürsüz öncesinde 5 gün boyunca kontrol ettim koyulaşma var mı diye
Bilmiyorum ki canım iğne kullanmadım hiç. Bilen birileri vardır yardımcı olur sana bununla alakalıysa gecikme ama biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah hamilesindirAksam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorm. Igneden dolayi gecikme olabilir mi
Anladım canım teşekkür edermherkeste öyle mi bilmiyorum ama benim adete 4-5 gün kala kesin beyaz bi akıntım olur, 2 gün kala da kahverengi lekelenme başlar. ama okuduğum kadarıyla akıntılar gebelikte de olabiliyor adetten önce. Ben belirtilere artık hiç bakmıyorum çünkü birinde tutan öbüründe tutmuyor. Geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama yine olmadı. O yüzden test kitleri dışında hiçbir şeye bakmıyorum ben canım.
gebelik testi hiç yapmışmıydın canımKuzular bende kan tahlili yaptırdım 45 dkka sonra çıkıcakk acayip heyecanlıyım dua edinn
insallah canimKuzular bende kan tahlili yaptırdım 45 dkka sonra çıkıcakk acayip heyecanlıyım dua edinn
yok canım hiç yapmadım direk kn tahlililine gittim çünkü test yapsam negatifte çıksa pozitifte çıksa hep aklımda soru işareti kalıcaktıgebelik testi hiç yapmışmıydın canım
kesin hamilesin:)Kizlarr
Keskeeeekesin hamilesin:)
nasıl sonuç çıkmışmı canım başka browserdan dene chromedan açıyorsan mozilla dene meselaOgrenemiyorum kan sonucumu internetten. Cikmiyor bir turlu bos sayfa cikiyo. Ne yapayim ben akil verin ya
Valla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorumnasıl sonuç çıkmışmı canım başka browserdan dene chromedan açıyorsan mozilla dene mesela
hadı hayırlısı canım inşallah gebesindiryok canım hiç yapmadım direk kn tahlililine gittim çünkü test yapsam negatifte çıksa pozitifte çıksa hep aklımda soru işareti kalıcaktı
Heyecanla bekliyoruz canım güzel haberleriniKeskeeee
canım hangi siteden yapıyorsun sağlık ocagındamı verdin kullanıcı adını yanlıs gırsen uyarı gelır dogru gırsen eskı tahlil sonucların listelenir bilgisayar kaynaklı bir hataValla google dan giriyorum tahlil sonucu ogren yaziyorum bi site cikiyo bilgileri giriyorum bos sayfa cikiyo hic bisey yazmiyo delirdim ya kac saattir bekliyorum