Dualarımız seninle canim insallah guzel haberler ver bizeCanım diyorum ki bekliyim bi kaç gün daha direk kan veriyim zaten varsa en büyük süpriz anneme olucak hasta şuan en çok onun ihtiyacı var inşallah meleğim benimledir
Öyle deme bak bende böyle konuşuyrdum canım olacak gibi ağrı giriyor sonra çıkıyordu hemenHaydi hayirli olsun an itibari ile adet agrilarim basladi kizlar haftasonuna kadar adet olabilirim
Canımmm sende bekliyosun galiba ay beraber bekleyelimm beraber yapalımmDualarımız seninle canim insallah guzel haberler ver bize
Ben yarin yapacagim canim testi carsamba gunu de gunum zatenCanımmm sende bekliyosun galiba ay beraber bekleyelimm beraber yapalımm
Yok canim girip cikma degil bu anlayabiliyorum malesefÖyle deme bak bende böyle konuşuyrdum canım olacak gibi ağrı giriyor sonra çıkıyordu hemen
Yap bakalım yarın mutlaka yapınca haber ver olur mu sabah kalkınca mı yapıcaksın ay heyecan yaptımmBen yarin yapacagim canim testi carsamba gunu de gunum zaten
Evet canimYap bakalım yarın mutlaka yapınca haber ver olur mu sabah kalkınca mı yapıcaksın ay heyecan yaptımm
Evet canim8 buçukta oglumu servise bindiriyorum sonra hemen burdayim insallah
Haydi hayirli olsun an itibari ile adet agrilarim basladi kizlar haftasonuna kadar adet olabilirim
Yarın tekrar yap bakalım abla testi atma çizgi belirecek mi tekrardan bak benceKalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
Kalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
testi atma sakın bikaç saat sonra silik olarak görebilirsin.Kalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
Canım belki gebelik testinin markasıyla alakalıdır. Eşim söylemediğim için Al bi marka test almış. Test koyu pozitif çıkmıştı sonra çizgiler birbirine girmişti oda ısısı etkilemiş test falan kalmadı yani belki marka ile alakalıdır.Kalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
Testleri yaptıktan hemen sonra fotoğrafını çeksene canım. Hem günleri kıyaslamak için hem de böyle silinme durumları için iyi olur. Ve 2 dakika da çıktıysa vardır inşallahKalkar kalkmaz test yaptim. 2 dakikada hemen ikincicizgi cikti acik pembe olarak. Sonra esime falan haber vereyim diye ben onu tuvalette birakip gittim az once baktigimda ayni test tek cizgi olmus ben bisey anlamadim ilk defa boyle bisey yaşıyorum suan
hadi insallah canimKizlar dun yaptigim teste bakayim bide dedim onda da pembe cizgi olusmus ben gidiyorum ka vermeye sizi haberdar edecegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?