- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Dün test yaptım hem de kan testi negatif kardeşimi hastaneye götürdüm yine kan verdim bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkında canım.Olumsuz çıksa da üzülme bir daha ki aya bebişine kavuşursun İnşAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün test yaptım hem de kan testi negatif kardeşimi hastaneye götürdüm yine kan verdim bekliyorum
Bugun 9. Gunum bakalm 12 13 ve 14. Gun birer test yapacagim bakalm ne cikacakBelirti olmadan hamile kalanda çok canım olumsuz düşünme.Güzel haberlerini alırız İnşAllah.
Batlarımız aynı abla ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama hiç umutsuz yani hiç kafaya bile takmadım bu ay olcak falan filan diye hala da umudum yok ama benim karın bölgemde yani yumurtalık bölgesinde vajinanın hemen üst kısmında vajinaya doğru giden bi sızı var neydir anlamadım bunu umudum da yok kesin değilim yine ama kafamı da kurcalamıyor değilBugun 9. Gunum bakalm 12 13 ve 14. Gun birer test yapacagim bakalm ne cikacak
Oyle olunca genellikle sonuc aliniyor hadi insallah canim bnde catlatma ignesi vurdurdum bu ay degerlendirdim bakalm dun test yapmistim hayalet cizgi vardi bugun artik ignenin etkisi gecmistir yani artik bundan sonra cikacak cizgiler gebelik icin olcak insallahBatlarımız aynı abla ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama hiç umutsuz yani hiç kafaya bile takmadım bu ay olcak falan filan diye hala da umudum yok ama benim karın bölgemde yani yumurtalık bölgesinde vajinanın hemen üst kısmında vajinaya doğru giden bi sızı var neydir anlamadım bunu umudum da yok kesin değilim yine ama kafamı da kurcalamıyor değil
Bende hicbir belirti ve duygu yok tamamen baska yer odakliyim suan bebek battaniyesi basladim orgu örüp satiyorum normalde patik falan. Bu sefer battaniye yapayim dedim bakalm tamamen ona odaklandim ornek cikarmak icinBende de hiçbir belirti yok adet olacakmsm gbi karnim agriyor 2 gün once test yaptm negatif çıktı
Evet hamilesinEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Şimdi hemen kan testine gidiyoruz hala inanamıyorum sakinleşemiyorumEvet hamilesin
Sakin ol canım bebişin çık güzel belli ermiş kendini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de bat yarın bata 3 gün kala böyle çıkmıştı hala gitmedim kan vermeyeŞimdi hemen kan testine gidiyoruz hala inanamıyorum sakinleşemiyorum
Canim belki gec yumurtlamissindir hayirlisiyla adetin gelmezde gebesindir insallahYok vallahi canım unutmadım ama pazartesi test yaptırdım negatif çıktı o yüzden umudum bitmişti ama halada adet olmadim
insallah yukselmistir canimDün test yaptım hem de kan testi negatif kardeşimi hastaneye götürdüm yine kan verdim bekliyorum
Canim ovulasyonda yapabilirsin koyuysa gebelik olabilirBugun 9. Gunum bakalm 12 13 ve 14. Gun birer test yapacagim bakalm ne cikacak
ignenin etkisi gecmis demekki canim bundan sonra cikarsa gebeliktir.Bende de hiçbir belirti yok adet olacakmsm gbi karnim agriyor 2 gün once test yaptm negatif çıktı
canim cook sevindim bat ne zamandi. Saglikla kucaginada al insallah darisida basimiza dua et hamilenin duasi kabul olurmus.Eşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Eşim durmuyor götürüyor yoldayızz şimdii iki gün geçmişti benim inşallah kan testi de doğrularSakin ol canım bebişin çık güzel belli ermiş kendini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de bat yarın bata 3 gün kala böyle çıkmıştı hala gitmedim kan vermeye
Bat 4 aralık inşallah kuzum yaaa benimkide kesinleşsinde şimdi öyle sevinicem kan testii rabbim isteyen herkese nasip eder innnnşallahhhcanim cook sevindim bat ne zamandi. Saglikla kucaginada al insallah darisida basimiza dua et hamilenin duasi kabul olurmus.
Eşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Bat 4 aralık inşallah kuzum yaaa benimkide kesinleşsinde şimdi öyle sevinicem kan testii rabbim isteyen herkese nasip eder innnnşallahhh
Ay canımm tebrikler hamilesinn gözün aydın çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallahEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Brlirti suanlık dinlememeye çalşyorm ama öle bariz bişy de yok yani testide adet günü yada 1 gün geçerse inşaAllah kuzuY yaprakali @Sinemhat @Celine0719 @berrakca 7 78duygu BerraAksa_K @Caglass @Sogukkahve35 kızlar belirtileriniz var mı?Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz?