- 18 Kasım 2018
- 155
- 239
- 30
Kaç gün günün geçti canım inşaallah meleğin seninledir :)Kizlar merhaba, ben yarin kan vermeye gidecegim. Daha once hic test yapmadim. adet gunum baya gecti. heyecanliyim. Sonucu ayni gun soylerler mi yoksa ertesi gune mi kalir
Ertesi güne kalıyor canimKizlar merhaba, ben yarin kan vermeye gidecegim. Daha once hic test yapmadim. adet gunum baya gecti. heyecanliyim. Sonucu ayni gun soylerler mi yoksa ertesi gune mi kalir
İnşallah kuzum yaa bu ay olmazsa inşallah diğer ayaHadi inşallah istediğin sonucu alırsın canım sonra darısı bize
Kod veriyorlar internet üzerinden de bakılıyor diye biliyorum ertesi günü beklemedenKizlar merhaba, ben yarin kan vermeye gidecegim. Daha once hic test yapmadim. adet gunum baya gecti. heyecanliyim. Sonucu ayni gun soylerler mi yoksa ertesi gune mi kalir
Yaniii pes etmek yok hamiş olana kadar devam inşâllahİnşallah kuzum yaa bu ay olmazsa inşallah diğer aya
Özelde miKod veriyorlar internet üzerinden de bakılıyor diye biliyorum ertesi günü beklemeden
Kaç gün günün geçti canım inşaallah meleğin seninledir :)
Ertesi güne kalıyor canim
Kod veriyorlar internet üzerinden de bakılıyor diye biliyorum ertesi günü beklemeden
Allahimm nasil dayandin ben hayatta bekleyemezdim:) cok kendimi kaptirmak istemedim , hic test yapmadim ama 3-4 derken bugun 8gun oldu :) degisik duygular icindeyim. Cok tesekkurler canim Allah hepimizi en hayirli zamanda saglikli ,hayirli evlatlar nasip etsin. :)
Sağlık ocağında da veriyorlar özelde de istersen kodu verirlerÖzelde mi
Allahimm nasil dayandin ben hayatta bekleyemezdimGuzel haberler al insallah bebegin seninle olsun
Yok canım iğne vurulmadım hiç. Sadece klomen birde yumurta takibi ile adetime 3 gün varken çıktı.Canim biraz bahseder misin igne vurulmusmuydun adetine kac gun vardi
Ben okadar bekleyemiyorum çünkü sıkıntılı oluyor gebeliğim gününden 1 gün önce falan yapiyorum:) cok kendimi kaptirmak istemedim , hic test yapmadim ama 3-4 derken bugun 8gun oldu :) degisik duygular icindeyim. Cok tesekkurler canim Allah hepimizi en hayirli zamanda saglikli ,hayirli evlatlar nasip etsin. :)
İyi bişeymiş ilk defa duyuyorum bunuSağlık ocağında da veriyorlar özelde de istersen kodu verirler
Uhhh canim masallah baya bi gecmis gunun hadi hayirlisi olsun bakalim darisi bize insallah :)):) cok kendimi kaptirmak istemedim , hic test yapmadim ama 3-4 derken bugun 8gun oldu :) degisik duygular icindeyim. Cok tesekkurler canim Allah hepimizi en hayirli zamanda saglikli ,hayirli evlatlar nasip etsin. :)
aminnn inşallahhhhh :)Uhhh canim masallah baya bi gecmis gunun hadi hayirlisi olsun bakalim darisi bize insallah :))
canim yumurtan ne zaman catlamistiYok canım iğne vurulmadım hiç. Sadece klomen birde yumurta takibi ile adetime 3 gün varken çıktı.