Evet büyük ihtimalle canım ben yapmak istemiyorum test ama bilmiyorum belki dauanamamO zaman catlamis olabilir ben ayin 10 unda bir test yapacagim bakalm
Bi kaç gün daha beklicem kuzum ya eşimde yapma sonra üzülüyorsun diyor çatladım valla bekliyoruz test yaptğımda koşarım burayaKiz bir test yap yaa
Yani bende catlicam artık meraktanBi kaç gün daha beklicem kuzum ya eşimde yapma sonra üzülüyorsun diyor çatladım valla bekliyoruz test yaptğımda koşarım buraya
Güzel haberler veririz birbirimize inşallah canımYani bende catlicam artık meraktan
İnşaAllahh kopkoyu olr kuzuKizlar ben bugun tekrar test yaptim ve silik cizgiden hayalet cizgiye donusmus suan. Ignenin etkisi yarin falan iyice biter diye dusunuyorum. Bakalm 5 gun sonra sonuc ne olacak ? 5 gun sonra yapmayi dusunuyorum ama adetime 8 gun var son iki gun yune yaparim
Güzel haberler veririz birbirimize inşallah canım
insallah kizlarİnşaAllahh kopkoyu olr kuzu
Evet canim baya belli bir cizgi. Ama ovulasyon testinde nasil bilmiyorum ben yaKizlar sizce ovulasyon testim silikmi yoksa gebelik icin umut varmi labquick ilk kez yapiyoru bat 10 aralik
Canim igne vurdurmus muydun sen ?
Hic yasamadim canim ama istersen bir doktora git yarinYok canim igne klomen mlomen hic bilmiyorum onlar ne.
Kizlar acaba benim olusacaktida düsük filan mi yapiyorum acaba hem 11 gün önce kanamam basladi hemde cok agrili sancili geciriyorum. Düsük nasil oluyor
Hic yasamadim canim ama istersen bir doktora git yarin
Peki canimCanim burda acil bi durum olmadikca dr a gidemiyoruz. 21 inde randevu almistim. O güne kadar bekliycem artik. Hem adetimde bitmis olur. Hemde sebebini sorarim
Hadi inşallah istediğin sonucu alırsın canım sonra darısı bizeBi kaç gün daha beklicem kuzum ya eşimde yapma sonra üzülüyorsun diyor çatladım valla bekliyoruz test yaptğımda koşarım buraya
canım öncelikle merhaba test üstünden saatler geçincebile ikinci çizgiyi ben hiç görmedim ne yalan söyleyim benceyarın sabah direk kan testi yap derim inş bebeğin seninledir....
canim ovulasyinda ikinci cizgi herzaman olur onemli olan koyulugunun c kadar yada daha koyu olmasi ve gebelik varsa boyle oluyor gebeligini ovulasyonla ogrenen cok gebelik testinden hassasEvet canim baya belli bir cizgi. Ama ovulasyon testinde nasil bilmiyorum ben ya
Bu konuda hic deneyimim olmadi o yuzden sözü bilenlere birakiyorumcanim ovulasyinda ikinci cizgi herzaman olur onemli olan koyulugunun c kadar yada daha koyu olmasi ve gebelik varsa boyle oluyor gebeligini ovulasyonla ogrenen cok gebelik testinden hassas
Bu konuda hic deneyimim olmadi o yuzden sözü bilenlere birakiyorum
Tamam canimCanim benim bat 29 aralik hala aralik ayinda görünüyom yani degstirebilirsin