- 21 Temmuz 2013
- 147
- 104
Rica ederim canim :)Aynen bahsettigini buldum 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl valla sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canim :)Aynen bahsettigini buldum 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl valla sagol canim
Canim biraz bahseder misin igne vurulmusmuydun adetine kac gun vardiGünaydın kızlar yaptıgım ikinci test te bu
Ve hep sag tarafim agridi hic sol agrimadi anlamdim
aminnnn
Idrar rengi ne zaman belli oluyor canmkızlar türk kahvesinin doğurganlığı azalttığını duymuştum annemde hep derdi bebek istiyorsan içme derdi .ve geçen ay kendimde araştırdım doğruymuş geçen ay yani hamile kaldığım ay hiç içmedim .o geldi aklıma yazayım belki bir faydam dokunur dedim .birde gerçekten hamilelikte idar rengi koyu ve koku oluyor . belirtilerden aklıma geldi benim yüzüme ateş basıyordu yanaklarım kızarıyordu kaç kere oldu .
Peki sana dr yumurtanin ne tarafta olustugunu soyledi mi benim dedigi taraftan hic agrimiyor hep tersi yondeCanım benim de hep sol tarafım ağrıdı ,sadece dün biraz sağ tarafım ağrıdı o kdr.
kızlar türk kahvesinin doğurganlığı azalttığını duymuştum annemde hep derdi bebek istiyorsan içme derdi .ve geçen ay kendimde araştırdım doğruymuş geçen ay yani hamile kaldığım ay hiç içmedim .o geldi aklıma yazayım belki bir faydam dokunur dedim .birde gerçekten hamilelikte idar rengi koyu ve koku oluyor . belirtilerden aklıma geldi benim yüzüme ateş basıyordu yanaklarım kızarıyordu kaç kere oldu .
Peki sana dr yumurtanin ne tarafta olustugunu soyledi mi benim dedigi taraftan hic agrimiyor hep tersi yonde
daha günüm geçmemişti rengi koyuydu ve koku vardı canım ama adete kaç gün kala başladı dikkat etmedim cnmIdrar rengi ne zaman belli oluyor canm
Bata 5 6 gün var kan verdim bekliyorum ama umudum 0 eşim istedi diye geldim
Az önce yaptım negatif çıktıYok canın öyle eczaneden sorup alabilirsin ışte erken olanlardan
Az önce yaptım negatif çıktı
Az önce yaptım negatif çıktı
inşallah canım bebeğin seninledir .benim bulanrılarım erken başladı hatta daha öğrenmemiştim hamile olduğumu oğluma omlet yapmıştım tavayı yıkarken çok fena oldum yumurta kokusundan ..Bende duymuştum kahveyi canım bu ay çok sevmeme rağmen içmemeye çalştım. Ateş basması çok fena bende de var,yanaklar pembe pembe geziyorum .İdrarımda kokuyor gibi.İnşAllah hamileyimdir bende.Peki canım bulantıların başladı mı?
Benimde 13 aralik canimMeraba kizlar Bende aralık ayinda test yapıcam 13 aralık regli günüm daha çok var
inşallah canım bebeğin seninledir .benim bulanrılarım erken başladı hatta daha öğrenmemiştim hamile olduğumu oğluma omlet yapmıştım tavayı yıkarken çok fena oldum yumurta kokusundan ..
sabahları mide bulantıyla uyanıyorum
Günler geçmek bilmiyor senin tedavin varmı canım.ben klomen kullandım bu ay ilk defaBenimde 13 aralik canim