- 16 Kasım 2017
- 15
- 39
inş hepimiz güzel haberler alırızHadi inşallah. Bekliyoruz güzel haberlerini .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş hepimiz güzel haberler alırızHadi inşallah. Bekliyoruz güzel haberlerini .
inş hepimiz güzel haberler alırız
Benimde bugün olmam lazım bekliyorum. Var mı belirti? Ben adet olcakmışım gibi hissediyorum kasıklarım dolu doluinş hepimiz güzel haberler alırız
HCG ortalama yumurtlamadan 8 gün sonra salimmaya başlıyor yani daha çok yeni olabilir iki gün daha sabredip kan testi yaptırırsan çıkar insallahBata 6 gün var kan versem çıkar mı ne olduğu çıkar mi
Canım önerebilceğin test var mı bizim ilk denemizBüyük ihtimal çıkar bence erken gebelik varsa o daha iyi olur tabi canim
Şimdi testi yapayım öyleyse 10 aralıkta regl olmazsam kan testi veririmDaha erken bence yoksa bile sonuc degisebilir
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzHayır yapmadım elimde test yok . Eşime soylicem akşam getirir sabah yaparım . Tabi alırsa. Umutlanma diyor bana sonra kötü oluyorum diye .
Bekliyorum yazmayı unutma dualarim seninleŞimdi testi yapayım öyleyse 10 aralıkta regl olmazsam kan testi veririm
Canım önerebilceğin test var mı bizim ilk denemiz
Ay kuzuuuum gebelik var hemenn kan testine koşşGünaydın kızlar yaptıgım ikinci test te bu
gözün aydın canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar yaptıgım ikinci test te bu
Evet sayiyorsun ay ayniyiz ama ben pazar gunu yapacamİğnenin yapıldığı günü de sayıyor muyuz. Sayılıyorsa bugün benim de 14. günüm:) Yarın sabah test yaparım