Canım benim günaydın merhabaMerhaba mmnis ben soğan kürüne 15 gün önce başladım yarın son günüm. Adetin bittikten iki gün sonra yapmalısın. Reglime 7 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi bir ağrı var ama olur mu bilmiyorum. 4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin
Canım benim günaydın merhabaumarım hayırlı sonuçlar alırsın , ben de şimdi içeceğim ilk kürü
Canımm inşallahGünaydın tatlıminşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın 2020 de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah hamilelik ilk ayda olmasa bile acayip temizliyo rahmi ve idrar yollarını. Benim enfeksiyonum vardı geçti bunuj sayesinde
Canımm inşallahsabah ilk defa içtim tadını hiç beğenemedim ya ☹ Şimdi de 2. Kez kaynatıyorum.. 15 gün nasıl devam edebileceğim bakalım
Canim bence sen hayit tohumu ve testeredisli aslan pençesini kullan hayit degerin düşükse olmasi gerekn değere getiriyor yani esitlemeyi sağlıyor testere dislide ayni gorevi yapiyor ve ekstre prolaktin süt hormonun yüksekse onuda dengeliyor testere disli aslan pencesi tabi prolaktin sut hormonu 2 sebeble olabiliyor biri beyinle digerini hatırlamiyorum ama sen dedigim bunlari bir uygula istersenArkadaşlar ben de pazartesi başlayacağm inşallah. Ben de 5 aydır bebiş düşünüyorum ama henüz olmadı. Öncesinde hormon tahlili yaptırdım geçen ay Dr LH 11.75 yuksek FSH değerin de 2.36 düşük çatlatma iğnesi yapalım istersen gebe kalman zor dedi. Bilgisi olanlar yazabilir mi. Teşekkür ederim
Ve doktorun soylemesine bakma bir grubta kiz vardi lhsi ayni boyleydi fshsi 5 mi neydi ama suan hamile o yuzden olumsuz düşünüp vucudunu strese sokma dediklerimi yap benceArkadaşlar ben de pazartesi başlayacağm inşallah. Ben de 5 aydır bebiş düşünüyorum ama henüz olmadı. Öncesinde hormon tahlili yaptırdım geçen ay Dr LH 11.75 yuksek FSH değerin de 2.36 düşük çatlatma iğnesi yapalım istersen gebe kalman zor dedi. Bilgisi olanlar yazabilir mi. Teşekkür ederim
Kizda birde insülin direnci vardi sanirim yani o yuzden yeter ki Rabbim Ol desin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim hepimize❤Arkadaşlar ben de pazartesi başlayacağm inşallah. Ben de 5 aydır bebiş düşünüyorum ama henüz olmadı. Öncesinde hormon tahlili yaptırdım geçen ay Dr LH 11.75 yuksek FSH değerin de 2.36 düşük çatlatma iğnesi yapalım istersen gebe kalman zor dedi. Bilgisi olanlar yazabilir mi. Teşekkür ederim
Amin canım. Okudukça canım daha çok sıkılıyor. Pkosun demedi bana ama araştırıyorum değerleri böyle olanlar pkoluymus. Acaba ben de mi öyleyim diyorumKizda birde insülin direnci vardi sanirim yani o yuzden yeter ki Rabbim Ol desin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim hepimize❤
Nasıl uyguluyoruz bunları canım bilgi verir misinizCanim bence sen hayit tohumu ve testeredisli aslan pençesini kullan hayit degerin düşükse olmasi gerekn değere getiriyor yani esitlemeyi sağlıyor testere dislide ayni gorevi yapiyor ve ekstre prolaktin süt hormonun yüksekse onuda dengeliyor testere disli aslan pencesi tabi prolaktin sut hormonu 2 sebeble olabiliyor biri beyinle digerini hatırlamiyorum ama sen dedigim bunlari bir uygula istersen
Pko Allah'ın izniyle korkulacak birsey değil cok hamile kalan var. Ayrica benim söylediklerimi yapmak istersen yapAmin canım. Okudukça canım daha çok sıkılıyor. Pkosun demedi bana ama araştırıyorum değerleri böyle olanlar pkoluymus. Acaba ben de mi öyleyim diyorum
Kuzum saraçoğlu içine bir şey katmadan için diyorİçmeyi kolaylaştırmak için biçay kaşığı bal at iç canım daha rahat içersin ☺
Ben içine koymadan içtim ama hiç içememektense daha iyi gibi geldiKuzum saraçoğlu içine bir şey katmadan için diyor
Bende de içme süresince lekelenme ve kanamam oldu hafif. Sanırım kistleri attım böylece. Sendeki belirtiler olucak mı bakalım takip edicem teşekkür ederim bilgilendirmen içinHayirli geceler kizlar ben ağustos ayinda yapmistim düzenli şekilde ama 2 ay ağustos 'ta ce eylulde gep leke seklinde hastami oldum artik bilmiyorum yani belki tam sökülmedi. Bende tersi olmustu hatta ilk ay ağustos ta adet zamanlarina geldi leke bende yerlesme sandim vs 10. Gun sonra kan vermistim 2.00 cikmisti ama sonra gebe testi yaptim arada eger varsa birsey diye ama tabi negatif cikti testler sonra eylulde tekrar tam 29, 30 u gibi leke seklinde oldu böle 4,5 gun devam etti sadece lavaboya cikinca geliyirdu ve eylulun ortasinda lekelenmeden tam 14 gun sonra regli oldum ve rahatladim. Bilmiyorum sogan suyundan sonra ben bunlari yasadim neden bole oldu onuda anlamis degilim ve eger olurda yasarsaniz sasirmayin bende arastirdim bole olanlarda olmus neden bilmiyorum hala tabi her vücutta ayni etki olacağından değil ama yinede bilgi olsun diye yazdim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. InsaAllah size sifa olur❤ bende 8 aydir mucizemi bekliyorum, banada dua eder misiniz? Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?