• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık Ayı Soğan Kürü Yapalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 1,5 senedir evliyim. Bebek düşünüyoruz bu ay soğan kürü uygulamak istiyorum. Bugün reglimin son günüydü yarın sabah başlayacağım. Böyle bir konu açmak istedim hem kendi açımdan günlük olarak paylaşacağım hem de benimle birlikte bu kürü uygulamak isteyen olur belki diye düşündüm. Gerçekten faydasını görüp gebe kalan arkadaşlarım da birkaç yorum yaparsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Umarım bebiş isteyen herkes için rabbim 2020 yilinda sağlıklı, hayırlı bebekler nasip eder bize🙏🏼
Yapmaya basladinizmi

Hayirli geceler kizlar ben ağustos ayinda yapmistim düzenli şekilde ama 2 ay ağustos 'ta ce eylulde gep leke seklinde hastami oldum artik bilmiyorum yani belki tam sökülmedi. Bende tersi olmustu hatta ilk ay ağustos ta adet zamanlarina geldi leke bende yerlesme sandim vs 10. Gun sonra kan vermistim 2.00 cikmisti ama sonra gebe testi yaptim arada eger varsa birsey diye ama tabi negatif cikti testler sonra eylulde tekrar tam 29, 30 u gibi leke seklinde oldu böle 4,5 gun devam etti sadece lavaboya cikinca geliyirdu ve eylulun ortasinda lekelenmeden tam 14 gun sonra regli oldum ve rahatladim. Bilmiyorum sogan suyundan sonra ben bunlari yasadim neden bole oldu onuda anlamis degilim ve eger olurda yasarsaniz sasirmayin bende arastirdim bole olanlarda olmus neden bilmiyorum hala tabi her vücutta ayni etki olacağından değil ama yinede bilgi olsun diye yazdim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. InsaAllah size sifa olur🤲😍bende 8 aydir mucizemi bekliyorum, banada dua eder misiniz? Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🤲
Bende sizin gibi ama benim 27 gun surdu ben doktorumun verdiği ilaçla adet oldum ben soğan suyunu. Sadece 8 gün içtim

Bende de içme süresince lekelenme ve kanamam oldu hafif. Sanırım kistleri attım böylece. Sendeki belirtiler olucak mı bakalım takip edicem teşekkür ederim bilgilendirmen için😘 dua ederim tabi sende bizleri unutma inşallah❤
Herkese Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah canim benim🤲❤ insaAllah sifa olsun🤲

Bende sizin gibi ama benim 27 gun surdu ben doktorumun verdiği ilaçla adet oldum ben soğan suyunu. Sadece 8 gün içtim
Aynen neden öyle olduğunu anlayamadim resmen belirli bir düzen olusturmustu ama az miktar da lekeydi yani o yüzden yaradi yaramadi bilemedim kendiliğinden sökülmesini bekledim oda baya uzun oldu 30 eylülde gercek anlamda regli oldumdu. InsaAllah baskalarina şifa olsun 🤲

Merhabalar arkadaşlar;
ben de inş bu cuma başlayacağım bu küre.
geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim,sürprizdi düşünmüyorduk henüz.
seneye istiyorduk ama nasip işte.
bu durum bana neden hemen olmasın dedirtti ,yaşımda ilerliyor 36 oldum.
çok şükür bilinen bir sıkıntı yok ama olaki varsa temizlesin diye bir de kimyasal geçirince biraz kür denemek istiyorum .
Sormak istediğim soğan +hayıt tohumu+ testeredişli aslan pençesi birarada olurmu? Bilgisi olan varmı?yoksa sırayla mi denesem?

Kizlar benim fsh lh prolaktinim cok yuksektiiii cok sitresli gunler gecirdim ama sagolsun bi aktara sade hayit tohumunu almaya gittikaktarin bana onerdigi cayi 2 hafta ictim iki hafta sonra doktorum tekrar horman testi yapicakti ve degerlerim okadar dengeye girdiki sok oldum tafsiye ediyorum hormonlari duzenliyor deneyin bana dua ediceksiniz 8 aydir gebelik icin ugrasiyorum pkom vardi o bile nerdeyse duzelmis

Arkadaşlar soğan kürü prolaktin hormonunu yükseltir mi . Denemek istiyorum ama benim prolaktin hormonum yuksek biraz daha da yükseltir mi acaba

Arkadaşlar soğan kürü prolaktin hormonunu yükseltir mi . Denemek istiyorum ama benim prolaktin hormonum yuksek biraz daha da yükseltir mi acaba
Benim okuduğum bu hormonları dengelemek için hayıt tohumu ve testeredişli aslanpençesi içiliyor isterseniz forumu iyice tarayın; soğan daha çok enfeksiyon ve kistler için içiliyor ama

Merhaba mmnis ben soğan kürüne 15 gün önce başladım yarın son günüm. Adetin bittikten iki gün sonra yapmalısın. Reglime 7 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi bir ağrı var ama olur mu bilmiyorum. 4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin 🌸🥰
Selamun Aleyküm bendesoğan kürünü yapmayı düşünüyorum inşaallah ama 15 gün içerisinde kürü yaparken ilişkiye girilebiliniyor mu?

Selamun Aleyküm bendesoğan kürünü yapmayı düşünüyorum inşaallah ama 15 gün içerisinde kürü yaparken ilişkiye girilebiliniyor mu?
Bende 15 aralıkta basladim gunde iki defa AC karna bir kupa ılık sogan suyu ictim biteli 5 gun falan oldusanirim iki gundur ovulasyon gunume girdim internetten ovulasyon testi siparis verdim eşime de soğuk sıkım keçi boynuzu özü iciyorum bakalım sabirla bekliyorum (pko yada kist vs yok ama evlendikten sonra enfeksiyon oldu 3 aydir tamamen kayboldu diyordum fakat soğan suyuyla beraber epey enfeksiyon döküldü ben adetten iki gun once ictim 3.gun adet oldum soğanı birakmadim içtim toplam 16 gun icmis oldum ovulaston testiyle birlikte gebelik testi de gelecek bunun hakkinda detaylı bilgi isteyen mesaj atabilir Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin )

Aleyküm selam çok şükür 5+4 hamileyim kürü kullanırken hamile kalmışım🥰 tabii ki kür boyunca özellikle yumurtlama zamanlarınızı çok iyi değerlendirerek ilişkiye girmelisiniz

Back