- 26 Eylül 2022
- 1.055
- 962
- 33
- Konu Sahibi imagination forever
son 8 artık geçsin zaman regl olmayayım ay ne zormuş ya çocuk düşünmeden önce olsa da kurtulsam diyordum şimdi olmasa göbek atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben ayın 5,7,8,11 i değerlendirdimm ben ovülasyon kullanmadım bilmiyorum takvimden baktımm hiç sanmıyorum olsa 8 aydır olur diye düşünüyorummGünaydın canım benımde 7 :) hangı gunlerı degerlendırdın.25 gun suruyor benım dongu.yumurtlama testıyle taakıp ettım 9 unda koyu cızgı cıktı 11 ınde sılındı.o üc gunu degerlendırdım
aynı ben zaman geçmiyor bilmiyorum benim regl 4 5 gün kala kasık ağrısı başlarsa kesin regl oluyorum o yüzden heveslenmiyoumson 8 artık geçsin zaman regl olmayayım ay ne zormuş ya çocuk düşünmeden önce olsa da kurtulsam diyordum şimdi olmasa göbek atarım
doktora gidin bence bende takvime göre 7si çatlamaydı doktora gittim 9-10-11 arası bir yerde dedicanım ben ayın 5,7,8,11 i değerlendirdimm ben ovülasyon kullanmadım bilmiyorum takvimden baktımm hiç sanmıyorum olsa 8 aydır olur diye düşünüyorumm
9 gün var daha benimkızlar günaydııınnn reglinize kaç gün kaldı benim 7
5/6 8/9/11/13 değerlendirdim ben test yapmaya korkuyorumKIZLAAARRR neler yapıyorsnuz?Aralıgı yarıladık kımler ovulasyonu yakaladı,hangı gunlerı degerlendırdınız?test yapmaya ne zaman baslıyorsunuz yazın beraber konusalım.Ben ılk koyulastıgı gun ve ondan sonrakı ıkı gunu degerlendırdım,9,10,11 ini,cumartesı pazar baslarım hcg testlerıne artık :)dua edelım ınsallah hayırlı saglıklıysa olsun bu ay bebıslerımız
Hadi inşallah tutmustur kuzuucm hepımızın kı :)) cumartesı teste baslayacam banada zaman gecmıyor valla ya aklımda hep bu dusunce varrrrr5/6 8/9/11/13 değerlendirdim ben test yapmaya korkuyorum
Çıkar mı o kadar erkenHadi inşallah tutmustur kuzuucm hepımızın kı :)) cumartesı teste baslayacam banada zaman gecmıyor valla ya aklımda hep bu dusunce varrrrr
bence varsa salı yada carsamba cıkar ama elımde 5,6 tane test var ben o zamandan baslıcam kuzucum ya :))))Çıkar mı o kadar erken
Bana da adetimin 3. Günü hormon testine gel dedi doktor, hormon testi kandan mı bakılıyor acaba?İnşallah yaa yoksa da tedaviye başlayacağız doktorla görüştüm adet olunca hormon testii yaptırmaya gideceğim
evet ama bence amhye de baktır hazır baktırırken hormonlara bakarken amhye bakılmıyor. Oda yumurtalık rezervi çok önemli aslındaBana da adetimin 3. Günü hormon testine gel dedi doktor, hormon testi kandan mı bakılıyor acaba?
Evet kan veriyorsunBana da adetimin 3. Günü hormon testine gel dedi doktor, hormon testi kandan mı bakılıyor acaba?
Bunu kan verirken söylesem yaparlar Di mievet ama bence amhye de baktır hazır baktırırken hormonlara bakarken amhye bakılmıyor. Oda yumurtalık rezervi çok önemli aslında
evet amh testi de yapabilir miyiz derseniz yönlendiriyor bende hormon testi yapıldı aradan zaman geçti amh yapılacak işte doktor keşke hormonla beraber yapsaydık dedi talep üzerine yapılıyormuş o ayrıymış. Yumurtlaık rezervi için daha çok ben polikistik overe baktırdım hormonlaBunu kan verirken söylesem yaparlar Di mi
Ay çok teşekkür ederim bu bilgiler için, benim de rahimde miyom var, ilk gittiğim doktor ameliyat demişti, bu doktor da gebeliğe engel değil, ameliyat biyopsi yaparsak rahime zarar verebilir, bir an önce hamile kalmaya bak dedi, 35 yaş üstüne yapmıyorux genelde bu biyopsiyi dedievet amh testi de yapabilir miyiz derseniz yönlendiriyor bende hormon testi yapıldı aradan zaman geçti amh yapılacak işte doktor keşke hormonla beraber yapsaydık dedi talep üzerine yapılıyormuş o ayrıymış. Yumurtlaık rezervi için daha çok ben polikistik overe baktırdım hormonla
kız valla 1 hafta once ovülasyon söyledim yanında 5 adet test var gelseydi çoktan denemiştim ilk defa bir kargom elime ulaşmadı deneme şimdi der gibi :) kargo ben evde olmama ragmen yok denilip gitmiş gelmemiştirde ne zaman elime geçerse hemen başlıycambence varsa salı yada carsamba cıkar ama elımde 5,6 tane test var ben o zamandan baslıcam kuzucum ya :))))
maşallah canım çok güzel değerlendirmişsin ya benim bu aralar hiç halim yok5/6 8/9/11/13 değerlendirdim ben test yapmaya korkuyorum