- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Normal yaptım ama içimde zaten adet olacağım gibi bir his vardı kaç kere adet olacakmisim gibi sancı girdiNormal test mi yaptin erken gebelik testi mi? Çünkü dün 10.gundu ovülasyondan sonra.
Normal yaptım ama içimde zaten adet olacağım gibi bir his vardı kaç kere adet olacakmisim gibi sancı girdi
Hepimiz kalırız inşallahErken yapmışsın yinede batın nasıl yarın oluyorki ovülasyondan 14 gün sonra bat sayılmıyor mu? Hiç belli olmaz ki hamile kalanlarda adet sancısı yaşıyormuşdaha dur bakalım
Hepimiz kalırız inşallahbende 24 aralık da vuruldum igne
Belli olmuyor ki normalde ben çarşambadan saymaya başladım öyle olunca da yarjn bat olarak düşünüyordum ve içimde öyle bir his varErken yapmışsın yinede batın nasıl yarın oluyorki ovülasyondan 14 gün sonra bat sayılmıyor mu? Hiç belli olmaz ki hamile kalanlarda adet sancısı yaşıyormuşdaha dur bakalım
Belli olmuyor ki normalde ben çarşambadan saymaya başladım öyle olunca da yarjn bat olarak düşünüyordum ve içimde öyle bir his var
Evet saymalarimiz biraz farklıHayırlısı ben perşembeden itibaren saymaya başladım o yüzden demek ki.
Evet saymalarimiz biraz farklı
Ben salı günü 10.30da iğne olmuştumİğneden sonra çatlama 36-38 saat içinde
oluyormuş ya ben o yüzden perşembeyi baz alıyorum
Dün sabahtan beri regl ağrılarım var hala gecmedi hiç sabah test yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm ama hemen çıktı emin olamadım yani. Kan testi için gidecektim ama aksilik gibi yağmur yağıyor çok bugün kaldı yaniVar mı belirtin senin? İnşallah ❤❤❤
Dün sabahtan beri regl ağrılarım var hala gecmedi hiç sabah test yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm ama hemen çıktı emin olamadım yani. Kan testi için gidecektim ama aksilik gibi yağmur yağıyor çok bugün kaldı yani
Daha kesin bisey yok canım testlere güven olmuyor malesef o yüzden kanda görene kadar beklicemÇok iyi haberler bunlar hamilesin o zaman inşallah❤
Daha kesin bisey yok canım testlere güven olmuyor malesef o yüzden kanda görene kadar beklicem
Daha geçenlerde biri yaptı buralarda test net pozitif kan verdi negatif çıktı o yüzden güvenemiyorum biraz da canımIlk 5 dakika içinde çıktı dediğin için canım sonradan çıksa anlarım yinede tabi kan 100% güvenilir
Daha geçenlerde biri yaptı buralarda test net pozitif kan verdi negatif çıktı o yüzden güvenemiyorum biraz da canım
Kanda çıkabilir benceArkadaşlar bugün ine vurulali 12 gün oldu kan tahlili versem cikarmi
İğnenin etkisi kalır mı ki 11. Güne ben de test yapmak istiyorum da tutuyorum kendimi adeti bekliyorum yarın tekrarlayın testi bence11 gün test yaptim ve silik cıktı hala iğnenin etkisi geçmemiş sanirim
Inş canimKanda çıkabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?