• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin etkisi kalır mı ki 11. Güne ben de test yapmak istiyorum da tutuyorum kendimi adeti bekliyorum yarın tekrarlayın testi bence
Vallahi bende bilmiyorum boğazlarım agiriyor diye acile gidicem dedim önce hamilelik için baktirayim

Merhaba bayanlar bende aralık 19da igne vuruldum geçen ay 7 sinde adet oldum ama genelde her ay 2 yada 3 gün öne alıyor bu ay 4 dünde olmam gerekiyordu ama daha olmadım birde ben bu ay ilk defa ptogestan ilacı kullanıyorum igneyi vuruldugum gün doktor başlamamı söylemişti acaba ilaç geciktiriyormu bilemedim adet agrıları gbi arılarım var ama degişik gibi🙈 kasıklarıma igneler batıyor birde ara sıra göbek deligime igne batıyor dün evde test yaptım ama negatif çıktı kan vermekte istemiyorum ya adet olursam diye 😔hamile kalan arkadaşlar belirtilwrini yazabilir mi acaba çok merak ediyorum çokta uzun yazdım kusuruma bakmayın 4.5 yıldır bekliyorum inşallah bu sefer gelir bebiş rabbim herkeze nasip etsin 🤲 🤲 hamiş arkadaşlar rabbim sag saglim kucagınızada almayı nasip etsin inşallah 😍😍

peki ya böyle bir grup olduğunu şimdi görmem :)

neyse şöyle yazayım aşağıda :)

13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.

28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.

Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.

29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J

Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.

Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J

Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.

fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J

Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
Aa bende ayni pko var ve 6aydir denedik olmadi. Benimde ilk klomen tedavim vende 29 aralikta catlatma ignesi oldu. Insallah güzel haberler aliriz❤️❤️❤️

Gunaydin kizlar nasıl gidiyor süreç belirtileriniz varmi dün ovulasyon yaptım 2. Çizgi koyu cıktı bir yumurtam küçüktü o büyüdü sanırım cuma adet günüm ama hiç gogus hassasiyetim yok arada kasıklarda batma oluyor sadece bu ayda olmadi sanki :(

Gunaydin kizlar nasıl gidiyor süreç belirtileriniz varmi dün ovulasyon yaptım 2. Çizgi koyu cıktı bir yumurtam küçüktü o büyüdü sanırım cuma adet günüm ama hiç gogus hassasiyetim yok arada kasıklarda batma oluyor sadece bu ayda olmadi sanki :KK43:
Benim 12.günüm bende de hiç bişey yok sanırım

Iyi akşamlar ne yaptın canm sonucunu alabildin mi ?
Evet kuzum aldım 359 çıkdı bugün tekrar test vereyim dedim bugünde 53 çıkdı değerim düşmüş çok kötüyüm acaba inenin etkisi olabilirmi kızlar birinci testtin yüksek cikmasi

Evet kuzum aldım 359 çıkdı bugün tekrar test vereyim dedim bugünde 53 çıkdı değerim düşmüş çok kötüyüm acaba inenin etkisi olabilirmi kızlar birinci testtin yüksek cikmasi
Sıkma canını canm kimyasal gebelik olabilir ama bence adetin geçince bir iki gün sonra tekrar yap

Kızlar iğnenin 13.günü testim böyle bat 13 Ocak sizce durum ne Rengini oynayınca belli oluyor sadece

Eklentiler

• 54FF8695-858A-4219-89C3-02868E3A2BDD.jpeg
    54FF8695-858A-4219-89C3-02868E3A2BDD.jpeg
    155,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bat bugün gebelik testi negatif ama ovulasyon 2 gündür koyu sanırım yine olmadi nasip artık iğneden sonra 14. Gün mu adet olunuyor yoksa süresi artabilir mi bilginiz var mi

Back