- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Kaçıncı gününüzdü bugünBende bugün test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım ki
11.günümKaçıncı gününüzdü bugün
Biraz erken yapmış olabilirsiniz ben de bugün 12.gunumdeyim benimki de negatif11.günüm
Bencede erken oldu biraz Yapmıcam artık erken test bıktım negatif görmektenBiraz erken yapmış olabilirsiniz ben de bugün 12.gunumdeyim benimki de negatifhiç hamilr kalmadim gerçi ama belki de biz erken yapıyoruz
Negatif görmek cidden insani farklı bir psikolojiye sokuyor gerçekten.En iyisi batı yada geçmesini beklemek böyle daha iyiBencede erken oldu biraz Yapmıcam artık erken test bıktım negatif görmektenadetim gecikirse yapıcam artık
Aynen kesinlikle acele etmicem artıkNegatif görmek cidden insani farklı bir psikolojiye sokuyor gerçekten.En iyisi batı yada geçmesini beklemek böyle daha iyi
Bende hıc belirti yok vallak
Merhaba bende 31 aralıkta iğne oldum bende sadece kasıklarda çok şişlik hissediyorum bir de mide bulantısı çok var midemi üşüttüm heralde sizinle aynı gün iğne olmuşuz inşallah güzel haberler alırız
Merhaba bende 31 Aralık’ta iğne oldum heyecanla bekliyorum aynı günüz inşallah güzel haberler alırız
[/QUOTE
bende aşırı şişlik hissediyorum ya bir de çok sivilceler çıktı bu ilaçlar yaptı heralde neticede hormon ilaçlarıBende hıc belirti yok valla
Ayy canım bendede var sivilce falan kasıklarda sislikbende aşırı şişlik hissediyorum ya bir de çok sivilceler çıktı bu ilaçlar yaptı heralde neticede hormon ilaçları
İlaçlarla alakalı heraldeAyy canım bendede var sivilce falan kasıklarda sislik
İnşaAllah ama hiç umutlu değilim Bi değişiklik yok yaMerhaba bende 31 Aralık’ta iğne oldum heyecanla bekliyorum aynı günüz inşallah güzel haberler alırız
Olur inşallah hepiİnşaAllah ama hiç umutlu değilim Bi değişiklik yok ya
Güzel düşünelim güzel olsun canım inşallah yeni yıl sürprizi olur hepimizeİnşaAllah ama hiç umutlu değilim Bi değişiklik ya
Benimde ilişki esnasında çok sancı oluyor iğneden heraldeKızlar ilişkiden sonra sizlerinde kasıklarda sanci oluyormu şuan ölüyorum resmen
Benim ilk defa dun oldu hiç olmazdiBenimde ilişki esnasında çok sancı oluyor iğneden heralde
Hiçbir gelişme yok malesef bugun sbaah test yapmadım ama dünkü negatifti
Hiçbir gelişme yok malesef bugun sbaah test yapmadım ama dünkü negatiftisiz ne yaptınız
Ben dün kendime yenildim yaptım ama çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık bekliyorum öyle zwten yarın batEn son geçen cuma günü erken gebelik yapmıştım ama çıkmadı sanırım baya erken yaptım daha da yapmadım beklemedeyim bende
Ben dün kendime yenildim yaptım ama çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık bekliyorum öyle zwten yarın bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?