• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 15. Gündeyim kasıklarımda ve belimde ara ara batma oluyor acaba hamile miyim iğne etkisi mi yoksa regl ağrısı mı kafam aşırı karışık. Düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor 🙄 sence bu 2 gün belirtiler neydi acaba
bak benjm bugun 15.gundu yaptim cikti, dr.mda ignenin etkisi kalmaz dedi, bence testinj yap

Canım 15. Gündeyim kasıklarımda ve belimde ara ara batma oluyor acaba hamile miyim iğne etkisi mi yoksa regl ağrısı mı kafam aşırı karışık. Düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor 🙄 sence bu 2 gün belirtiler neydi acaba
Sende belirtiler neydi demek istedim cankm
bak benjm bugun 15.gundu yaptim cikti, dr.mda ignenin etkisi kalmaz dedi, bence testinj yap
Regliyi beklemeden Pazartesi yapacağım canım tamam.🙂 Dua et benim için yeniden hayırlı olsun kuzucuğun

3 35tugcee ayy kuzum çok sevindim gözün aydın olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinins canim❤❤❤
Belirtilerin neydi canım detaylı yazarmisin çok merak ediyorum 🤔bizede umut olusun ins

peki ya böyle bir grup olduğunu şimdi görmem :)

neyse şöyle yazayım aşağıda :)

13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.

28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.

Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.

29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J

Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.

Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J

Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.

fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J

Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
Merhaba canım bende pco hastası
bayanlar selam bugun ignemin 15.gunuydu sabah test yaptim pozitif cikti, igne etkis degildir dimi birazdan Kan vermeye gitcem, bi bakar misiniz🙈
Sonuç ne çıktı canım 😊 inşaAllah pozitiftir 🙈

Merhaba arkadaşlar Birşey sormak istiyorum 5 gün klomen 4+2 gün 50ml ve 75ml gonal f kullandım sonrasında 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım çok olduğu İçin dr a gittim beta hcg me bakıldı sonuç 11.94 dün yanı 3 ocakta tekrar test verdim 1.64 çıktı şimdi sorum ben normalde adet olduğum gün ağrı çekerim ve 3 gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum ve süt damarlarım belli olmaya başladı bulunduğum yerde çoğu arkadaş bu şekilde hamile kaldığını öğrendi sizce değerlerim yükselir mi bat 11 Ocak

Merhaba arkadaşlar bende 31 aralıkta iğne vuruldum. Ne zormuş beklemek bide sürekli belirti arıyorum zaman geçmiyor😊 inşAllah bu sefer olumlu sonuçlanır

Kızlar ilişkiden sonra sizlerinde kasıklarda sanci oluyormu şuan ölüyorum resmen😥

Merhaba benim de erken vuruldu sanki iğne 17 mm olduğu gün yarın iğneyi vurdur dedi doktor. Sizinki nasıl oldu?
Benimde adet bitiminden 1 hafta sonra 18 mm olmuştu diye iğne vuruldum.cunu 18-25 mm arası çatlama aşaması. Gerçi benim iğnem ise yaramadı ama umarım sizinki tutar

Back