- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
- Konu Sahibi mavissevdam
Merhablar kızlar ben 29 aralık 11 de oldum çatlatma ignemi klomen ile büyüdü sağda 20mm lik bir yumurta ile oldum gelin bu süreci beraber geçirelim bu günlerde olanlar lütfen yazsın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sağ da 20 mm femara ile bi yumurtam var bugün çatlatma ignesini yaptım bekliyorumMerhablar kızlar ben 29 aralık 11 de oldum çatlatma ignemi klomen ile büyüdü sağda 20mm lik bir yumurta ile oldum gelin bu süreci beraber geçirelim bu günlerde olanlar lütfen yazsın kızlar
Hayırlısı olsun kuzum benim 7.günümBenim de sağ da 20 mm femara ile bi yumurtam var bugün çatlatma ignesini yaptım bekliyorum
Canım sürekli bi kasık agrısı bugün akıntım başladı belim agrıyor. Ama nedir bilmiyorum bugün ignemin etkisi tamamen gitmişBu 7 günde nasıl belirtilerin vardı
Merhaba , bende 29 aralıkta saat 15:07 de yaptırdım iğnemi.Merhablar kızlar ben 29 aralık 11 de oldum çatlatma ignemi klomen ile büyüdü sağda 20mm lik bir yumurta ile oldum gelin bu süreci beraber geçirelim bu günlerde olanlar lütfen yazsın kızlar
Benmde iğne gününden beri kasık ve karın ağrım var. 1-2 gündür akıntı da var. İnşallah bebişimiz geliyordurCanım sürekli bi kasık agrısı bugün akıntım başladı belim agrıyor. Ama nedir bilmiyorum bugün ignemin etkisi tamamen gitmiş
Ayy hadi inşallah kuzum gün fün haber verelimBenmde iğne gününden beri kasık ve karın ağrım var. 1-2 gündür akıntı da var. İnşallah bebişimiz geliyordur
İnşallah canım zaman geçmiyor valla çok merak ediyorumAyy hadi inşallah kuzum gün fün haber verelim
Bende öyle yaa off offİnşallah canım zaman geçmiyor valla çok merak ediyorum
Aralikta degil ama bugün oldum bende ignemi. Rahim.duvari inceligi dışında bir sıkıntım yok. Klomenle 2 yumurta büyüdü. Bugün kontrolum vardi biri 21 biride 19 mm cm olmuş yumurtalarım. Catlatma iğneni vuralım dedi doktor. Gündüz 13:20de vurundum yarın aksam ilişki istedi . Bakalim artik nasip inşallahMerhablar kızlar ben 29 aralık 11 de oldum çatlatma ignemi klomen ile büyüdü sağda 20mm lik bir yumurta ile oldum gelin bu süreci beraber geçirelim bu günlerde olanlar lütfen yazsın kızlar
Bende 36 -48 saat aralığında diye biliyorum. Herhangi bir sıkıntıniz varmiydi hamile.kalmakla ilgili?Benim iki tane yumurtam vardi bı ,21 biride 16 doktor çatlatma iğnesi vurdu cuma günü vurulduktan sonra 3 gün ilişkiye girdik ama doktor 36 saat sonra dedi biz böle denedik
Kaç gün var adetinize?Ama bende ağrı çok ya acaba bu normalmi.ben anlamdm beni yurutmede zorlandigim.bel ağrısı var
Benim ağrım yok akıntım var ay hepimiz için hayırlısı olsun benimde eşimde bir sorun yok bende pcos var gün geçmiyor daha ilişkiye başlamadık yarın başlıcaz 3 gün üst üstde canımBenmde iğne gününden beri kasık ve karın ağrım var. 1-2 gündür akıntı da var. İnşallah bebişimiz geliyordur
13 gün var canimKaç gün var adetinize?