• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Canım hayırlısı olsun bal tarçın çörek otu kürü 12 yemek kaşığı organık bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın hepsini bir kapta karıştır sabah aç karınla bir tatlı kaşığı gece yatarken bir tatlı kaşığı adetin üçüncü günü başladım ben yumutlayana kadar yiyin ben 5 yada 6 gün yiyebildim çünkü midem almadı
Çok teşekkür ederim ben maalesef 26 ay oldu bekliyorum çiğ tavuklu bile yerim Yeter ki hayırla sağlıkla gelsin

Kızlar çatlatma iğnesinin 6.günü test yaptım pozitif (iğnenin etkisi) 9.gün negatif çıktı (iğnenin etkisi geçmiş). 16.gün son kez test yapıcam ama hiç gebelik belirtim yok mide kırampları dışında oda bana göre stres off🙄🙄

Kızlar çatlatma iğnesinin 6.günü test yaptım pozitif (iğnenin etkisi) 9.gün negatif çıktı (iğnenin etkisi geçmiş). 16.gün son kez test yapıcam ama hiç gebelik belirtim yok mide kırampları dışında oda bana göre stres off🙄🙄
Benim de iğneden sonra 5. Günüm. Ben de sırf denemek için yaptım bakalım çift cıkacak mı diye. Siz yaptınız mı yeniden? Kacıncı gününüz su an

Eklentiler

• 9624F27D-9D44-4D2C-B6F3-2EBE7F67F9A1.webp
    9624F27D-9D44-4D2C-B6F3-2EBE7F67F9A1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 27
Benim de iğneden sonra 5. Günüm. Ben de sırf denemek için yaptım bakalım çift cıkacak mı diye. Siz yaptınız mı yeniden? Kacıncı gününüz su an
Benm 11.gün şuan 16.gün tekrar yapıcam o zmn net belli olur. Sende birkaç gün sonra tekrarla iğnenin etkisinin geçtiğini gör. Ondan sonra yapacakların test pozitif olursa hamilesndr zaten

Kızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Kaçıncı gününde canım böyle büyümüşlerdi

Kızlar sizler klomeni günde kaç tane kullandında büyüme oldu yumurtalıklarda ? Ben bitane kulandım salı günü sondu ve bugün kontrol vardı pek bi büyüme yokmuş.. erken ama umudum yok bu ay..
Günde 3 tane içtim ben güzel büyüdü ama tutmadı malesef

Back
X