Aralık ayı klomen başlayanlar toplanın

Randevu sistemi var burda cankm beklemeyeceğim yani

Şu an muhtemelen kontrol aşamasındasındır yumurtaların oluşmuştur. Ne durumdasın. 2 günde bir kontrole mi gideceksin doktorun ne söyledi.
Bugün gittim kontrole 2. Kez ve malesef yumurtalarım 5-6 mm kalmış yani klomen işe yaramadı fenara kullanalım birdaha ki adetten sonra dedi ama aşırı derecede üzgünüm

Benimde malesef . Klomen işe yaramadı yumurtalarıma hiç etki etmemiş femara kullanacağız birdahaki ay
Canım geçmiş olsun bende ilk defa kullandım bana da gerek yok dedi dr baştan mı savdı acaba dedim sol tarafımda varmış yumurtlama sağda tok dedi bu perşembe de yumurtlama günüm bakalım ne olcak hayırlısı

Bugün gittim kontrole 2. Kez ve malesef yumurtalarım 5-6 mm kalmış yani klomen işe yaramadı fenara kullanalım birdaha ki adetten sonra dedi ama aşırı derecede üzgünüm
Çok geçmiş olsun umudunu yitirme en önemli si moral ve sağlıklı olmak

Kızlar çok teşekkür ederim sürekli femarayı araştırıp duruyorum eşime de anlattım durumu , hayırlısı deyip geçti ama baya üzüldü kafam iyice allak bullak oldu . Rabbim hepimize birgün oldu sevincini yaşatsın inşallah

O bebeğin vakti saati var çok unutlanıyoruz sonra adeti görünce üzülüyoruz elimizde değil. Ama her yolu denememiz elimizden geleni yapmamamız gerekli. Çoğu zaman vaz geçtiğimizde oluyor kimden duyduysam. Psikolojimizi iyi yönetmemiz gerekiyor maalesef bu büyğk bir etken gebelik için bitki çaylarımdan destek alabilirsin.

canım ben bu ayda dahil olmak üzere iki aydır kullanıyorum.aşırı bel ağrısı yapıyor rahim duvarını inceltiyormuş yani doktoruna söyle onun için ayrıca ilaç versin estrofem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…