Allahtan umut kesilmez inşallah olur canım gönlünü ferah tut bol bol dua et ve kendine de çok dikkat et yemene içmene ayaklarını sıcak tutAy inş hiç umudum yok ama dua ediyorum yinede
İğne vurulduğum günden beri çorabım patiğim terliğin hep ayagımda bakalım Rabbim nasip ederse inşAllahAllahtan umut kesilmez inşallah olur canım gönlünü ferah tut bol bol dua et ve kendine de çok dikkat et yemene içmene ayaklarını sıcak tut
Anladım canım güzel örnekmiş bakalım neler olacakDoktorum bana şu örneği vermişti, diyelim yolda bi araba gidiyor sen bi taş atıyorsun hareket halinde olduğu için denk gelmeme ihtimalide var, yumurta büyüyor iğneyle atış yapıyoruz denk gelmezse başka sorunlarda neden oluyor genelde igne tavsite etmiyorum dedi o yüzden iğnesiz ilk deneme yaptık yumurtam çatladı kendiliginden ama döllenmedi bu ay bidaha klomen kullandım yine çatlatma iğnesi vermedi beklemedeyim.
Duanı eksik etme tabiki bir bakmışsın olmuş tutmuşAy inş hiç umudum yok ama dua ediyorum yinede
İnşAllahDuanı eksik etme tabiki bir bakmışsın olmuş tutmuş
İnşallahhh alynabll hayırlı haberlerinizi alırız arkadasımBen 5 aralık da iğnemi vurdum iğnemi hemşire vururken besmele çektim ilk içtiğim klomen de de besmele çektim bu ay 2. Denemem inşAllah nasip olur
2 tane birisi 18mm birisi 19mm
Hiiiç moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok , folik asitimizi içiyoruz keyfimize bakıyoruz. Rabbim her güzel duyguyu bize yaşatır eminim anneliğide tattıracaktır .. Kalbinizi ferah tutun . Yapılması gereken ne varsa yapıyoruz iğnesi tedavisi takviyeleri gerisi Yaradana kalmış kucaklarımız boş kalmasın canlarım amiiinİnşAllah
İnşAllahİnşallahhh alynabll hayırlı haberlerinizi alırız arkadasım
Aynen öyle bende diyorum en azından tedavim olayım olmuyorsa derim en elimden geleni yaptım vardır Rabbim in bir bildiğiHiiiç moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok , folik asitimizi içiyoruz keyfimize bakıyoruz. Rabbim her güzel duyguyu bize yaşatır eminim anneliğide tattıracaktır .. Kalbinizi ferah tutun . Yapılması gereken ne varsa yapıyoruz iğnesi tedavisi takviyeleri gerisi Yaradana kalmış kucaklarımız boş kalmasın canlarım amiiin
Bende dün oldum iğneyi ama benım sadece 21mm 1 yumurta var hayırlısı AllahtanBenimde 17-18-21 mm yumoslarim oldu klomenle 11de çatlatma iğnesi oldum zaman gecmiyo oldumu olacakmi diye düşünmekten kendimi alamiyorum
Yeterki rabbim ol desin bir sürü yumurta su olup hamile olamayanda var bir tane olup hamile kalan da inşallah bizlerde oluruzBende dün oldum iğneyi ama benım sadece 21mm 1 yumurta var hayırlısı Allahtan
İnşallah Rabbim bizi de güldürsün hayırlısıylaYeterki rabbim ol desin bir sürü yumurta su olup hamile olamayanda var bir tane olup hamile kalan da inşallah bizlerde oluruz
İnşallah cnm hayırlısı olsunİnşallah Rabbim bizi de güldürsün hayırlısıyla
Olmadı...İnşallahhh alynabll hayırlı haberlerinizi alırız arkadasım
Başka işlerle uğraşarak. Okula gidiyorum film dizi izliyorum falan. Çünkü elimizden başka bir şey gelmeyecek zamanı hızlandıramicaz25ine çok var çok bekleyemiyorum kizlar sizler nasıl bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?