Aralık ayı klomen başlayanlar toplanın

Allahtan umut kesilmez inşallah olur canım gönlünü ferah tut bol bol dua et ve kendine de çok dikkat et yemene içmene ayaklarını sıcak tut
İğne vurulduğum günden beri çorabım patiğim terliğin hep ayagımda bakalım Rabbim nasip ederse inşAllah

Anladım canım güzel örnekmiş bakalım neler olacak

Hiiiç moral bozmak umutsuzluğa kapılmak yok , folik asitimizi içiyoruz keyfimize bakıyoruz. Rabbim her güzel duyguyu bize yaşatır eminim anneliğide tattıracaktır .. Kalbinizi ferah tutun . Yapılması gereken ne varsa yapıyoruz iğnesi tedavisi takviyeleri gerisi Yaradana kalmış kucaklarımız boş kalmasın canlarım amiiin

Aynen öyle bende diyorum en azından tedavim olayım olmuyorsa derim en elimden geleni yaptım vardır Rabbim in bir bildiği

Benimde 17-18-21 mm yumoslarim oldu klomenle 11de çatlatma iğnesi oldum zaman gecmiyo oldumu olacakmi diye düşünmekten kendimi alamiyorum

Bende dün oldum iğneyi ama benım sadece 21mm 1 yumurta var hayırlısı Allahtan
Yeterki rabbim ol desin bir sürü yumurta su olup hamile olamayanda var bir tane olup hamile kalan da inşallah bizlerde oluruz

Catlatma ignesinin etkisi var ama yinede o çizgiyi görmek için yapıyorum

25ine çok var çok bekleyemiyorum kizlar sizler nasıl bekliyorsunuz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• A50FF092-91E4-4A75-A354-360B211DF50B.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 14D2E79C-17B9-43E4-9EBC-501247AA1728.webp
    57 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…