Merhaba ben de klomen +catlatma ignesi oldum ayin 9 unda bat tarihi 24 ü bende beklemekteyim insallah guzel olur hersey ilk deneme gecen sene bu ay da yine hamile kalmıştım ama düşük yaptım çatlaması 1 hafta sonra doktor rahim duvarima bakti 11mm guzell dediBenimde 17-18-21 mm yumoslarim oldu klomenle 11de çatlatma iğnesi oldum zaman gecmiyo oldumu olacakmi diye düşünmekten kendimi alamiyorum
Merhaba, Bana da 2 gün önce polikistik over var denildi pazartesi ultrason istedi doktor bu süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misinizpolikistik over sendromum var 5 gün sonra klomene başlıyorum benimle aynı durumda olanlar haydi bakalım Bismillahirramanirahim
İnslalah güzel haberler alırızMerhaba ben de klomen +catlatma ignesi oldum ayin 9 unda bat tarihi 24 ü bende beklemekteyim insallah guzel olur hersey ilk deneme gecen sene bu ay da yine hamile kalmıştım ama düşük yaptım çatlaması 1 hafta sonra doktor rahim duvarima bakti 11mm guzel
Insallah ama beklemek gerçekten zorİnslalah güzel haberler alırız
Şu an muhtemelen kontrol aşamasındasındır yumurtaların oluşmuştur. Ne durumdasın. 2 günde bir kontrole mi gideceksin doktorun ne söyledi.polikistik over sendromum var 5 gün sonra klomene başlıyorum benimle aynı durumda olanlar haydi bakalım Bismillahirramanirahim
Bende dr a gittim klonun kullandım ve sol tarafımda oluşmuş yumurtalık bakalım hayırlısıYok şimdi klomene başladım yine geçen ay boş geçirdim .klomende iyi büyütürmüş yumurtaları
İyi canım hayırlısıBende dr a gittim klonun kullandım ve sol tarafımda oluşmuş yumurtalık bakalım hayırlısı
Adetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi yapacakBende dr a gittim klonun kullandım ve sol tarafımda oluşmuş yumurtalık bakalım hayırlısı
Bana yapmadı dr çatlatma iğnesi sadece klomen verdi şuan için oda bir kutu da bittiAdetin kaçıncı günü çatlatma iğnesi yapacak
Anladım canım peki kaçıncı günü gittiğinde büyümüştüBana yapmadı dr çatlatma iğnesi sadece klomen verdi şuan için oda bir kutu da bitti
Canım 5 günde bitti kutu sabah akşam zaten 9.günde bakalım gün aşırı ilişki olsun dedi ama tutacak mı bilmemAnladım canım peki kaçıncı günü gittiğinde büyümüştü
Bende günde iki tane 5 günde bitti klomen .Yani adetimin 10.günüdedir iğne vuruldum .sence erken mi vuruldumCanım 5 günde bitti kutu sabah akşam zaten 9.günde bakalım gün aşırı ilişki olsun dedi ama tutacak mı bilmem
Canım ben hatta dr baştan mı savdı ki dedim ama hem jelle muayene etti diğer türlü muayenenin adını bilmiyorum ama alttan da muayene etti adet biriminde ilk gittiğimde ertesi sabah ta kan testi verdim hormonlarım için di normal çıktı b12 iğnesi yaptırmıştım ilk başta evlendiğim ilk ay düşük çıkmıştı o çok yükselmiş dedi d vitamini ve folik asit hapı verdi klomenle beraber klomen bitince 9.gün gittim muayenede bi parça aldı 10 gün sonra patalojiden çıkcak Dedi onun sonucunu bekliyorum ben deBende günde iki tane 5 günde bitti klomen .Yani adetimin 10.günüdedir iğne vuruldum .sence erken mi vuruldum
Seninkinde 9.gün yani normal dimş
Özel hastanedeydi dr birde düşündüm ki canım zaten hastane özel neden gelme desin gerek yok dedi çünküCanım ben hatta dr baştan mı savdı ki dedim ama hem jelle muayene etti diğer türlü muayenenin adını bilmiyorum ama alttan da muayene etti adet biriminde ilk gittiğimde ertesi sabah ta kan testi verdim hormonlarım için di normal çıktı b12 iğnesi yaptırmıştım ilk başta evlendiğim ilk ay düşük çıkmıştı o çok yükselmiş dedi d vitamini ve folik asit hapı verdi klomenle beraber klomen bitince 9.gün gittim muayenede bi parça aldı 10 gün sonra patalojiden çıkcak Dedi onun sonucunu bekliyorum ben de
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsın o zaman onuncu günü iğneyi vurdum normal yani zamanı erken değilCanım ben hatta dr baştan mı savdı ki dedim ama hem jelle muayene etti diğer türlü muayenenin adını bilmiyorum ama alttan da muayene etti adet biriminde ilk gittiğimde ertesi sabah ta kan testi verdim hormonlarım için di normal çıktı b12 iğnesi yaptırmıştım ilk başta evlendiğim ilk ay düşük çıkmıştı o çok yükselmiş dedi d vitamini ve folik asit hapı verdi klomenle beraber klomen bitince 9.gün gittim muayenede bi parça aldı 10 gün sonra patalojiden çıkcak Dedi onun sonucunu bekliyorum ben de
Bu arada enfeksiyon da çıktı 2 gün fitil kullandımCanım 5 günde bitti kutu sabah akşam zaten 9.günde bakalım gün aşırı ilişki olsun dedi ama tutacak mı bilmem
Devlete gidebilirim o zaman odada bakıyorlar yumurtalara bugün bir kontrole gideyim diyorumÖzel hastanedeydi dr birde düşündüm ki canım zaten hastane özel neden gelme desin gerek yok dedi çünküAma beklicem iki ay daha 4 aylık evliyim çocuk istiyoruz eşimle o yüzden gittim ben
Geçmiş olsun canım yok benim öyle enfeksiyon falan yokta pcos var sadeceBu arada enfeksiyon da çıktı 2 gün fitil kullandım
Tabi ama orada çok beklerim diye gitmedim ben ilçedeyim şuan da birkaç ilçe var giden büyük ilçe olunca civardaki köylerden gelenler falan o yüzden varsa imkanın devlete gitmeye gidebilirsin tabi ki canım dediğim gibi olduğumuz yerde en büyük ilçe orası devlette iki dr vardı bende beklememek adına özele gittim geçmiş olsun şimdidenDevlete gidebilirim o zaman odada bakıyorlar yumurtalara bugün bir kontrole gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?