Ben 5 aralık da iğnemi vurdum iğnemi hemşire vururken besmele çektim ilk içtiğim klomen de de besmele çektim bu ay 2. Denemem inşAllah nasip olurpolikistik over sendromum var 5 gün sonra klomene başlıyorum benimle aynı durumda olanlar haydi bakalım Bismillahirramanirahim
Canım iğneden bir tane mi vuruldun iki tane miBen 5 aralık da iğnemi vurdum iğnemi hemşire vururken besmele çektim ilk içtiğim klomen de de besmele çektim bu ay 2. Denemem inşAllah nasip olur
Pco var ama ileri seviye değil sanırım çünkü adetim her ay düzenliydi 1 tane vuruldum iğneyi doktor kontrolünde gittim yumurtam çatlamış Kasım ayında olmadı aralık da 2 tane yumurtam vardı biri 18mm biri 19mm iken vurduk iğneyi bakalım hayırlısı ama doktora heyecandan ikiside çatlamış mı diye sormadımCanım iğneden bir tane mi vuruldun iki tane mi
Ve pcosmusun
Anladım canım bazı insanlar iki tane vurmuş ama genelde birPco var ama ileri seviye değil sanırım çünkü adetim her ay düzenliydi 1 tane vuruldum iğneyi doktor kontrolünde gittim yumurtam çatlamış Kasım ayında olmadı aralık da 2 tane yumurtam vardı biri 18mm biri 19mm iken vurduk iğneyi bakalım hayırlısı ama doktora heyecandan ikiside çatlamış mı diye sormadım
Sanırım onlar yumurtaları çatlamayanlar olabilir bazen ipne bile vurulsa çatlamayabiliyor muş ama emin değilimAnladım canım bazı insanlar iki tane vurmuş ama genelde bir
Benim değişkenler ama iki tane iğnedede çatlamadı kist olduSanırım onlar yumurtaları çatlamayanlar olabilir bazen ipne bile vurulsa çatlamayabiliyor muş ama emin değilim
Yeni mi öğrendin kist için ne yapıcaklarBenim değişkenler ama iki tane iğnedede çatlamadı kist oldu
Yok geçen aylarda çok olduYeni mi öğrendin kist için ne yapıcaklar
Anladım bu ay yine kullandınız mı ilaç iğne falanYok geçen aylarda çok oldu
Adetle atılıyor yani ek bişey yapılmaya gerek yok benim hep adetle atıldı
Yok şimdi klomene başladım yine geçen ay boş geçirdim .klomende iyi büyütürmüş yumurtalarıAnladım bu ay yine kullandınız mı ilaç iğne falan
Evet bende klomen kullandım iğne vuruldum 1 hafta kaldı sonucu öğrenmek için 2. Denemem buYok şimdi klomene başladım yine geçen ay boş geçirdim .klomende iyi büyütürmüş yumurtaları
Hadi bakalım kaç yumurtan oldu milimleriEvet bende klomen kullandım iğne vuruldum 1 hafta kaldı sonucu öğrenmek için 2. Denemem bu
2 tane birisi 18mm birisi 19mmHadi bakalım kaç yumurtan oldu milimleri
Hapın Kaçıncı gün iğne vurdun2 tane birisi 18mm birisi 19mm
Geçen ay 13 Du bu ay 15Hapın Kaçıncı gün iğne vurdun
Hapın 11. Günü adetimin 15. Gününe denk geldiHapın Kaçıncı gün iğne vurdun
Hadi bakalım inşalalh güzel haberler alırızHapın 11. Günü adetimin 15. Gününe denk geldi
Ay inş hiç umudum yok ama dua ediyorum yinedeHadi bakalım inşalalh güzel haberler alırız
Doktorum bana şu örneği vermişti, diyelim yolda bi araba gidiyor sen bi taş atıyorsun hareket halinde olduğu için denk gelmeme ihtimalide var, yumurta büyüyor iğneyle atış yapıyoruz denk gelmezse başka sorunlarda neden oluyor genelde igne tavsite etmiyorum dedi o yüzden iğnesiz ilk deneme yaptık yumurtam çatladı kendiliginden ama döllenmedi bu ay bidaha klomen kullandım yine çatlatma iğnesi vermedi beklemedeyim.Benim değişkenler ama iki tane iğnedede çatlamadı kist oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?