Aralık ayı klomen başlayanlar toplanın

polikistik over sendromum var 5 gün sonra klomene başlıyorum benimle aynı durumda olanlar haydi bakalım Bismillahirramanirahim
Ben 5 aralık da iğnemi vurdum iğnemi hemşire vururken besmele çektim ilk içtiğim klomen de de besmele çektim bu ay 2. Denemem inşAllah nasip olur

Canım iğneden bir tane mi vuruldun iki tane mi
Ve pcosmusun
Pco var ama ileri seviye değil sanırım çünkü adetim her ay düzenliydi 1 tane vuruldum iğneyi doktor kontrolünde gittim yumurtam çatlamış Kasım ayında olmadı aralık da 2 tane yumurtam vardı biri 18mm biri 19mm iken vurduk iğneyi bakalım hayırlısı ama doktora heyecandan ikiside çatlamış mı diye sormadım

Anladım canım bazı insanlar iki tane vurmuş ama genelde bir

Benim değişkenler ama iki tane iğnedede çatlamadı kist oldu
Doktorum bana şu örneği vermişti, diyelim yolda bi araba gidiyor sen bi taş atıyorsun hareket halinde olduğu için denk gelmeme ihtimalide var, yumurta büyüyor iğneyle atış yapıyoruz denk gelmezse başka sorunlarda neden oluyor genelde igne tavsite etmiyorum dedi o yüzden iğnesiz ilk deneme yaptık yumurtam çatladı kendiliginden ama döllenmedi bu ay bidaha klomen kullandım yine çatlatma iğnesi vermedi beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…