Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

İğnenin 16.gunu dün âdet günüm normalde adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif bende elendimmm Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah o kadar kırgınım ağlayamiyorum bile

İğnenin 16.gunu dün âdet günüm normalde adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif bende elendimmm Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah o kadar kırgınım ağlayamiyorum bile
Benimde 17. Günüm adet olmadım. Sanırım benimde negatif. Ne yapıcaksınız bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar hemen pes etmeyin her nasip vaktine esirdir. Ne bir dakika ileri ne bir dakika geri. Hayırlısı neyse o olsun. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan. Negatifte olsa yılmadan tedavilerimize beslenmemize kilomuza dikkat ederek devam ediyoruz. Pes etmek yok vazgeçmek olmaz bebişlerimizden.

Benimde 17. Günüm adet olmadım. Sanırım benimde negatif. Ne yapıcaksınız bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz
Kan testi verdiniz ve negatif mi çıktı.

iğneden sonraki 16. Günde regl oldum 2 gün gecikmeli tabi düzenli olarak test yapıyodum bu ay da olmadığını biliyodum. Benim her iki yumurtalığımda da 2 cm büyüklüğünde çikolata kistim var sanırım bu yüzden doğal yolla olmayacak… çikolata kisti olanların çoğunluğu tüp bebek yaptırmış gibi görünüyo

Kızlar tek tek yaşamıyorum heyecanlıyım eve geldim gene test yaptım çok çok silik cıkıyor sonucu bekliyorum dualarınızı benden eksik etmeyin nolur
Tüm dualarımız seninle canım içini ferah tut güzel sonuç alacağıni düşünüyorum o kadar test yaptın hepsinde çıktı sonuçta

Ben sabah bir güzel ağladım baya dolmuştum çünkü şimdi toparladım birde gruptan güzel haberler gelince daha da mutlu oluyorum inşallah bu duyguyu rabbim bizede yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…