- 15 Kasım 2024
- 265
- 91
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Benimde 17. Günüm adet olmadım. Sanırım benimde negatif. Ne yapıcaksınız bundan sonrası için ne düşünüyorsunuzİğnenin 16.gunu dün âdet günüm normalde adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif bende elendimmm Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah o kadar kırgınım ağlayamiyorum bile
İnşallah pozitiftir bari burdan bir kişi sevinsinSanırım varsa da daha çok küçük çünkü silik çıkıyor il 2 dakika sonra koyluasoyor
Benimde 17. Günüm adet olmadım. Sanırım benimde negatif. Ne yapıcaksınız bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz
Kan testi verdiniz ve negatif mi çıktı.İğnenin 16.gunu dün âdet günüm normalde adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif bende elendimmm Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah o kadar kırgınım ağlayamiyorum bile
Evet iki tane idrar testim pozitif çıktı kan negatif çıktıKan testi verdiniz ve negatif mi çıktı.
Bir daha yapmadın mı test canımEvet iki tane idrar testim pozitif çıktı kan negatif çıktı
Hayırlısı olsun canım. Hiç canını sıkma moralini bozma. Bakalım bende yarın vereceğim benimde pek umudum yok.Evet iki tane idrar testim pozitif çıktı kan negatif çıktı
Hayır yapmadım dün adet günümdü bundan sonra günüm bir hafta geçmeden asla test yapmamBir daha yapmadın mı test canım
İnşallah vardır. Ne zor işmiş ya kimisi tek seferde hamile kalabiliyor kimisi yıllarca uğraşıyorHayırlısı olsun canım. Hiç canını sıkma moralini bozma. Bakalım bende yarın vereceğim benimde pek umudum yok.
İnşllah nolur dua edinİnşallah pozitiftir bari burdan bir kişi sevinsin
Çok şükür elhamdülillah her şeye bu da bizim sınavımız demek ki canım kardeşim. Pes etmek yok. Allah dermansız çekilmez dert vermesin.İnşallah vardır. Ne zor işmiş ya kimisi tek seferde hamile kalabiliyor kimisi yıllarca uğraşıyor
Rabbim inşallah yüzünü güldürsün canım benimİnşllah nolur dua edin
Dualarımız sizinleİnşllah nolur dua edin
Amin inşallah doğru söylüyorsunuz. Sınavımız biraz zorluÇok şükür elhamdülillah her şeye bu da bizim sınavımız demek ki canım kardeşim. Pes etmek yok. Allah dermansız çekilmez dert vermesin.
Tüm dualarımız seninle canım içini ferah tut güzel sonuç alacağıni düşünüyorum o kadar test yaptın hepsinde çıktı sonuçtaKızlar tek tek yaşamıyorum heyecanlıyım eve geldim gene test yaptım çok çok silik cıkıyor sonucu bekliyorum dualarınızı benden eksik etmeyin nolur
Yok gebelik testi sadece kan testi vermedimKan testi verdiniz ve negatif mi çıktı.
Ben sabah bir güzel ağladım baya dolmuştum çünkü şimdi toparladım birde gruptan güzel haberler gelince daha da mutlu oluyorum inşallah bu duyguyu rabbim bizede yaşatırİğnenin 16.gunu dün âdet günüm normalde adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif bende elendimmm Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah o kadar kırgınım ağlayamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?