- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bu sefer doktor rahim filmi çekilecegini söyledi adetin 2 yada 3.gunu tekrar doktora gidicem artık ne söylerseBenimde 17. Günüm adet olmadım. Sanırım benimde negatif. Ne yapıcaksınız bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz
Aynen öyle yıllardır bekleyen uğraşanlar var neler neler bende çok mutlu oldum inşallah canımBen sabah bir güzel ağladım baya dolmuştum çünkü şimdi toparladım birde gruptan güzel haberler gelince daha da mutlu oluyorum inşallah bu duyguyu rabbim bizede yaşatır
Yok hayır gebelik testi negatif bembeyaz hatta bu durumda kan testi vermedimKan testi verdiniz ve negatif mi çıktı.
İnşallah canım inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle sağlıkla al inşallah bebeğiniKızlar tek tek yaşamıyorum heyecanlıyım eve geldim gene test yaptım çok çok silik cıkıyor sonucu bekliyorum dualarınızı benden eksik etmeyin nolur
Evet benim ilk tedavimdi bu ay yine kullanıcam yine burda konuşuruz bu grubu çok sevdim inşallah hepimiz burdan güzel haberler alırızAynen öyle yıllardır bekleyen uğraşanlar var neler neler bende çok mutlu oldum inşallah canım
İnşallah canım inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Benim 2 yada 3 hatırlamıyorum artık valla inşallahEvet benim ilk tedavimdi bu ay yine kullanıcam yine burda konuşuruz bu grubu çok sevdim inşallah hepimiz burdan güzel haberler alırız
Var var rahat olSanırım varsa da daha çok küçük çünkü silik çıkıyor il 2 dakika sonra koyluasoyor
Canım böyle olduğunda sonuç negatif miydi ? Benimde iğne hariç 8.gün bugün sivilcelenmeler artarak devam ediyorCanım geçen ay iğneden sonra 8.gün sivilcem çıkmış normalde adetten önce çıkardı bu ay çıkmadı belki daha çıkar bugün biraz kasık ağrım hafif vardı birde akıntım oldu birazda göğüs hassasiyeti var ama çok deil benimde 2 güne çıkar varsa bugün negatifti testler canım 13.günü geçtiysen varsa çıkarta 12.günde çıkan var hatta bugün bir konuda görüp yazdım 11.hünde 15 değerle öğrenmiş ve yükselmiş böyle yani varsa çıkar bence testin varsa yapmalısın
Onu ihmal etmeyin tüplerde tıkanıklık varsa hangi tedavi uygulanırsa uygulansın sonuç alamazsınızBu sefer doktor rahim filmi çekilecegini söyledi adetin 2 yada 3.gunu tekrar doktora gidicem artık ne söylerse
Son çare o işte bakalım artıkOnu ihmal etmeyin tüplerde tıkanıklık varsa hangi tedavi uygulanırsa uygulansın sonuç alamazsınız
Ne güzel ne güzel kan sonucu çıkmadı mıKendimi durduramıyorum gene test yaptım anında çıkıyor 2. Çizgi ama silik
Evet negatifti ama aynı şey olacak diye birşey yokCanım böyle olduğunda sonuç negatif miydi ? Benimde iğne hariç 8.gün bugün sivilcelenmeler artarak devam ediyor
Bekliyorum canım daha çıkmadıNe güzel ne güzel kan sonucu çıkmadı mı
Aa bunu hiç bilmiyordum bunu doktorunuzmu dedi bende rahim filmi cekilmedimOnu ihmal etmeyin tüplerde tıkanıklık varsa hangi tedavi uygulanırsa uygulansın sonuç alamazsınız
Bebiş seninle gibi duruyorDakikasına böyle çıkıyor sürekli yapıyorum test
Dakikasına böyle çıkıyor sürekli yapıyorum test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?