- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
Merhaba, 2 gündür gonal f iğnesini kullanıyorum. Sonra aşılama yapılacak inşallah tutar. Aşılama ile hamile kalan var mı tecrübesi olan var mı burada paylaşırsanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bugün oldum haydi hayırlısı bakalımBende dün aşılamayı oldum bakalım hiç umudum yok nedense ama başka çaremiz de yok nasip..
Hayırlısı inşallahMerhaba bende bugün oldum haydi hayırlısı bakalım![]()
Hayırlısı olur inşallahBen de bugun asilama oldum beklemedeyim..![]()
InsallahHayırlısı olur inşallahAşılama sonrası dikkatli olmak gerekiyormuş sanırım doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda
Kızlar de bana sabah akşam crone jel verdi vajinal ben bugun onu yaparken girmedi zorladım biraz baktım kan geldipeçeteyle sildim böyle kesik olur da kan olur ya öyle kırmızı kan panik oldum. Nolmuş olabilir acabaa yaa çok stres oldum şuan
Bende bugün aşılama oldum. Biraz ağrım var banada progesteron jeli verdi doktor. Beklemedeyiz 17 ocakta kan vermeye gidicem inşallah istediğimiz gibi gider her şeyMerhaba arkadaslar. Bende 31 Aralıkta aşilama oldum.Fostimon igne kullandim. Sonrasinda catlatma ignesi ve 36. Saatte aşilamam oldu.Bugun 3. günüm. 14 ocakta test yapilacak. 3 gundur sadece kadik agrim var. Progestan fitil kullaniyorum. Gunde 3 defa.sonucu sabursizlikla bekliyorum. 3 adet yumurtam vardi
12 gün olmuşKaç gün oldu aşilama yaptirali?
Merhabalar herkese.. aylardır şu forumun okumadığım kısmı kalmadı aşılama 1. Gün 2. Gün 3.gün google yazıp yazıp çıkan ne varsa okudum durdum.. sonunda üye oldum bakalım. Ben yaklaşık 1,5 yıldır gebe kalmak icin ugrasiyorum. Başta hicbir sıkınti yoktu esim ve bende ama son iki aydir morfolojide düsüklük olustu ya da baştaki sperm tahlilleri yanlisti bilemiyorum. en son Aralık ayının 24 ünde 4. Aşılamamı oldum. Bugun 12. Günüm ve şimdiye kadar erken gebelik testleri 13. Günüm bitene kadar bana o silik çizgileri gösterdi durdu. Bu ay gecte olsa akıllandim ve ignenin 14 gununu beklicem diye söz verdim kendime. Bu sabah karın agrisi oldu regl olacakmisim gibi hissettim ama gecti suan bi durum yok. Akınti fazla sürekli bi ıslaklık hali mevcut.. bu ay da olmazsa tüp bebek yolu görunuyo bana.. iki yumurtam vardı umarım tutar da daha zorlu süreçlere gerek kalmaz.. isteyen herkese bu yıl bol bol bebiş diliyorum![]()
Evet beklemek lazım kesinlikle. Şuan kanda pozitifi görsem bile inanamayacak seviyeye geldimHakkinizda hayirlisi olsun. İnsallah bu ay Rabbim nasip eder hepimize. Benimde 6. Gunum bitiyor buuun. İlk kizimda asilamaydi. Ayni seyleri yasadim hemen hemen. Gogus agrisi kasik agrisi ozellikle bacaklarim cok agrimisti onu net hatirliyorum. Ama bunda nedense bilemiyorum hem var gibi hem yok gibi hissediyorum. Sanirim uzun zamandir deneyip normal yolla hep negatif gormekten oldu bu psikoloji. İlk kizim ilk asilamam tutmustu. Bu ikinci asilamam 3 yumurtam vardi. Bakalim kismet bekliyoruz. Bende erken test yapmicam. Gununu beklicem