Evet 15. Haftada belli olurgünaydın,
ben de kız diye düşünüyorum ama hayırlısı.
ay sonu kesinleşir herhalde.
15.haftada kesin görünür mü sizce?
Evet 15. Haftada belli olur
Benimki kiz 13+5 de belli olmustu
RUS TAKVİMİ TUTMADI SENDE DESENE :) BENİMDE ÇİN TAKVİMİ ERKEK RUS TAKVİMİ KIZ GÖSTERİYOR. BENDE KIZ HİSSEDİYORUM AMA ERKEK GİBİ DEDİLER BAKALIM SONUÇ NE OLACAKİkili testi gecen gün yaptırdım ama dıkkatımı ceken bır durum var, daha oncekı ultrasonda da, ense kalınlıgı olcumu ultrasonunda da, bebeğimim yandan cekılen goruntusu normal, önden cekılen goruntude, kafa yapısı ters ucgen gıbı duruyor, kafama takıldı, bir kac goruntuye baktım, kımsede gormedım oyle ultrason cıktısı, bılgısı olan var mı? haftaya gıdecegım doktora.....
Bu arada cınsıyet olarak ıcıme erkek doguyor demıstım, gecen gun doktor da buyuk ıhtımal erkek, dıger kontrollerde kesınlesır dedı,, hayırlısı hakkımızda, saklıklı sağlıklı gelsinler yeterki :)) .....
RUS TAKVİMİ TUTMADI SENDE DESENE :) BENİMDE ÇİN TAKVİMİ ERKEK RUS TAKVİMİ KIZ GÖSTERİYOR. BENDE KIZ HİSSEDİYORUM AMA ERKEK GİBİ DEDİLER BAKALIM SONUÇ NE OLACAK
NELERİ AŞERDİN VARMIYDI ERKEK BELİRTİLERİNÖyle görünüyor, çin takvimi tuttu, ruslar yanıldı :) Ben başından beri hep erkek hissettim, hala da öyle görünüyor bakalım değişmezse :)) hep büyük ihtimal diyorlar, hala kesin demediler :))
NELERİ AŞERDİN VARMIYDI ERKEK BELİRTİLERİN
Yok canım ya öyle özel bir aşerme değilde, herseyde iştahım çok arttı, bulantı vs. çok nadir yaşadım..... (Hatta acı biber turşusu çok yediğimden, ultrasona güvenmeyen kesin kız diyen arkadaşlarım da var :) bakalım görücez )
Ben en çok afedersiniz kıllarım çoğaldı, sertleşti ve çok çabuk uzamaya başladı, orda hatta güldük eşimle, testesteron hormonum arttı herhalde diye :) en çok orda hissettim :) Memişlerim :) çok büyümedi, kızda ostrojen hormonu etkisiyle çok büyüdüğünü duymuştum, bende normalden biraz daha hassas o kadar...
halbuki hamilelikten önce hep ilk çocuğum kız olacakmış gibi geliyordu, hamilelikten sonra fikrim değişti :))
hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin miniklerimiz :))))
Sizin belli mi?
Hayırlı olsun arkadaşım :) bende hep kız hissediyorum ama sanırım erkek. Benim 2. Hamileligim. Oglumda yemedigim kadar eksi yedim. Erik yesil elma bol limonlu salata icimi feraklatti. Tatli hic yiyemez oldum oglumda yemistim. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler 4 boyutlu ultrasonda kesin sonucu ogrenirim artik :)Pardon sumos, yazmışsın, yeni gördüm....
Çok enteresan benim de geçen hafta canım acılı şalgam suyu istemiştibenim damak tadım fazla değişmedi ama tatlı, çikolata düşkünlüğüm biraz azaldı, geçen hafta acayip şalgam suyu istedi canım ve bir litreyi kana kana bir içerek bir günde bitirdim :) ve bu hafta kızım olacağını öğrendim :)