Aralik Anneleri Sizce bebeginiz cinsiyeti ne olacak ?

Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin genellikle hepimiz kız hissediyoruz ama rüyalar da erkek görüyoruz :KK33:

Slm kızlar ben rüyamda falan hiç görmedim ama en basından beri içimden erkek geçiyor.ama ben istediğim için mı erkek geçiyor onu bilmiyorum .bakalım hayırlısı artık ne olursa.ama insan artık merak ediyor bian once Öğrenmek ısıtıyor :KK49:

kız ve erkek olursa diye isimlerini masal ve efe olarak belirledim.. ne olursa olsun benim kuzum olacak sağlıklı olsunda başka bişey istemem..

ama cinsiyeti ilk günden bilmek isterdim.. şimdi bile içim içimi yiyor ne diye.. belli olsunki ona göre alışverişe çıkabileyim..:KK5::KK5::KK5:

Merhaba topiği yeni gördüm benim içime hep kız gibi doğuyor ama herkes bana erkek olucak diyorlar bizim ismimiz belli şimdiden erkek - kız farketmez deniz olucak inşallah... Sağlıkla kucağımıza alalım o bana yeter...

Ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk an erkek olduğunu hissettim. Oysa ki daha evlenmeden önce bile hep kızım olsun isterdim. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil tabi ki ama çok da
merak ediyorum :) 3 Haziranda kontrolüm var bakalım bizim minik gösterecek mi cinsiyetini :emir_bebek:

İlk günden bu yana içime hep erkek doğuyor, bakalım tutacak mı :)
Çin takvimi erkek, rus takvimi kız diyor. Etrafımdaki hamılelere yaptıgımda rus takvımının henuz yanıldıgını gormedım :)
Yıne de erkek doguyor içime :) Rüyamda ise hep aynı erkek bebekle konuşuyorum :)

Canm tarama testinde kan alıyorlar birde ultrasyonla bakıp bebeğin burun kemiği ne bakıyorlar vede ensesini ölçüyorlar ben yarın sonucumu almaya inş. iyidir sonucum

ANLADIM İyidir inşallah sonuçlanır..Darısı başımıza.

Merhaba topiği yeni gördüm benim içime hep kız gibi doğuyor ama herkes bana erkek olucak diyorlar bizim ismimiz belli şimdiden erkek - kız farketmez deniz olucak inşallah... Sağlıkla kucağımıza alalım o bana yeter...
Bizimde isim deniz olacak =) Aynen kız ya da erkek farketmez. Oğlumun adı Bora, kardeşi de inşallah Deniz olacak :KK68:

bende aralik annesiyim...bugunku ultrason resmimize bakip tahmin yapa bilirmisniz? P50602-170724-001.jpg

Bizimde isim deniz olacak =) Aynen kız ya da erkek farketmez. Oğlumun adı Bora, kardeşi de inşallah Deniz olacak :KK68:
Güzel isim :) :KK54: eşim çocuğum olduğunda hep deniz koymak istiyorum demişti bende olur dedim ilkini eşimin istediği ikicisini inşallah olursa benim istediğim olur... :) kısmetse...:anneadayı::nazar:

merhaba, benim ikinci bebeğim ilki kız bunu da kız hissediyorum çok da kız olsun istiyorum... kız çocukları çok seviyorum :KK36: tabi öncelikle sağlıklı olması önemli... içimden geçen hissetiğim çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyoo fakat hamileliğimi öğrenen herkes erkek diyor, eşime rüyasında erkek denmiş hatta isim söylenmiş :)

Rus
İlk günden bu yana içime hep erkek doğuyor, bakalım tutacak mı :)
Çin takvimi erkek, rus takvimi kız diyor. Etrafımdaki hamılelere yaptıgımda rus takvımının henuz yanıldıgını gormedım :)
Yıne de erkek doguyor içime :) Rüyamda ise hep aynı erkek bebekle konuşuyorum :)
rus takvimi nasıl oluyo cnm ?

Bende ruyamda hep erkek goruyorum oylede hıssedıyorum, saglıkla alalım bebıslerımızı ınsaAllah

Kızlar bugün ikili tarama için doktora gittik , çok şükür ense kalınlığı değerlerimiz çok iyi doktorumuz cinsiyeti söylemedi siz bi tahminde bulunun teyzeleri hadi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 85
X