Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buğün ikili taramam vardı doktor kıza benzetti diğer aya netleşir dedi
Canm tarama testinde kan alıyorlar birde ultrasyonla bakıp bebeğin burun kemiği ne bakıyorlar vede ensesini ölçüyorlar ben yarın sonucumu almaya inş. iyidir sonucumtarama testi nasıl oluyor canım anlatır mısın azıcık :)
Canm tarama testinde kan alıyorlar birde ultrasyonla bakıp bebeğin burun kemiği ne bakıyorlar vede ensesini ölçüyorlar ben yarın sonucumu almaya inş. iyidir sonucum
Bizimde isim deniz olacak =) Aynen kız ya da erkek farketmez. Oğlumun adı Bora, kardeşi de inşallah Deniz olacakMerhaba topiği yeni gördüm benim içime hep kız gibi doğuyor ama herkes bana erkek olucak diyorlar bizim ismimiz belli şimdiden erkek - kız farketmez deniz olucak inşallah... Sağlıkla kucağımıza alalım o bana yeter...
Güzel isim :) eşim çocuğum olduğunda hep deniz koymak istiyorum demişti bende olur dedim ilkini eşimin istediği ikicisini inşallah olursa benim istediğim olur... :) kısmetse...Bizimde isim deniz olacak =) Aynen kız ya da erkek farketmez. Oğlumun adı Bora, kardeşi de inşallah Deniz olacak
rus takvimi nasıl oluyo cnm ?İlk günden bu yana içime hep erkek doğuyor, bakalım tutacak mı :)
Çin takvimi erkek, rus takvimi kız diyor. Etrafımdaki hamılelere yaptıgımda rus takvımının henuz yanıldıgını gormedım :)
Yıne de erkek doguyor içime :) Rüyamda ise hep aynı erkek bebekle konuşuyorum :)
Rus
rus takvimi nasıl oluyo cnm ?