- 22 Eylül 2023
- 105
- 96
- 18
- 30
Bence tedavi goreceginizi onlara soyleyin ve bu stresten kurtulun hem onlar yaninizdayken zaman sizin icin de hizli gecerEşime söylesem yanlış anlayabilirler sonuçta enişte oluyor. Yani fırsat buldukları tek dönem uzun zamandır geleceğiz geleceğiz diyorlardı şimdi de bu tarihe denk geldi gelmeyin desek yanlış anlayabilirler. Artık acaba tedaviyi bir ay ertelesem diye bile düşünüyorum
Yok söylemeyeceğim zaten iğneler bir şekilde hallederim. Abime güvenmiyorum her şeyi herkese söylüyor annemBence tedavi goreceginizi onlara soyleyin ve bu stresten kurtulun hem onlar yaninizdayken zaman sizin icin de hizli gecer
Ben görüyorum çizgiyi Allah hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsinHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
memurhanim canım sende bak bakim Eki Görüntüle 3508496
Buda beklemiş şimdiki hali
Eki Görüntüle 3508497
Amiin Allahım inşallah doğrudur ve devamı gelir bu benim 6. Denemem cok zor günlerden gectikBen görüyorum çizgiyi Allah hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsin
Silik bir çizgi var gibiHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
Eki Görüntüle 3508497
Ben burdayım diyorHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
Eki Görüntüle 3508497
İnşallah vardır inşallahSilik bir çizgi var gibi
Ah Allahımm inşallah canımm cok sağolBen burdayım diyorsağlıkla sıhhatle değerin artsın inşallah canım
Haber ver canımAh Allahımm inşallah canımm cok sağol
Tabiki yarın sabah tekrarlayacagımHaber ver canım
Pozitifff beşinci gün transfer günü dahil mi hariç miHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
Eki Görüntüle 3508497
Transfer günü hariç 18 i akşam 17.00 da transfer olmuştum inşallah pozitiftirPozitifff beşinci gün transfer günü dahil mi hariç mi
Canım kaçıncı gundesinEvet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler
Hayırlı olsun canımHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
Eki Görüntüle 3508497
5. Gündeyim canım 2 tane daha var iğnem pazartesi sabahtan kontrolüm var. İnşallah her şey doğru zamanda oluyordurCanım kaçıncı gundesin
Bebeğim çok çok çok sevindim ben burdayım diye bağırıyor bebişHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
Eki Görüntüle 3508497
Simdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimdeGunaydinBugun benim transfer gunum. Bakalim nasil gececek. Hepimiz icin guzel bir gun olsun Test icin kullandiginiz guvenilir erken test markalari hangileri var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?