ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bence tedavi goreceginizi onlara soyleyin ve bu stresten kurtulun hem onlar yaninizdayken zaman sizin icin de hizli gecer

Evet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler

Canım kaçıncı gundesin

Gunaydin Bugun benim transfer gunum. Bakalim nasil gececek. Hepimiz icin guzel bir gun olsun Test icin kullandiginiz guvenilir erken test markalari hangileri var?
Simdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimde Bana tutunmalarini bekliyorum Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…