ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayatım ben zaten 45 bin odedim raporlu başladım 20 bin falan deseler anlicam 42 bini duyunca şok oldum.ocak 20 de makrofaja 19 bin odedik zaten zamlı fiyatti serum da 2.700 olmuştu onlarda artmamiştır heralde

Off ne diyorsun ya bu kadar beklemiyordum. 30 maximum diyordum. İlk transfer+opuda 60 ödedim. Ne farkı kaldı ki
Ya evet bugün en çok da bunun için üzüldüm böyle fiyat mı olur hemşire hattını arayıp sordum raporlu fiyat farkı olmuyor mu dedim hayır o sadece ilk başlayınca faydası oluyor denildi.iyide benden su anda 42 transfer+19 makrofaj 2700 de serum bütün harcamalarimin üstüne çıkıyor yok ben bu numarayı yutmam tekrar itiraz ederim yani

Nerdeyse ilk transferimizin parası. Zam gelir okey ama biraz da insaflı olmak lazım. Bir doğum parası kadar da tedavi parası ödüyoruz hatta daha fazlaya geliyor. Bizim burdaki acıbadem 80 bin istiyormuş doğum parası benim şuan 100 bini geçecek sadece merkeze verdiğim para. İlaçları filan saymıyorum zaten

90 istediler benden de doğum ıcın

Bide biz muayene cart curt bu haklarımızı da kullanmıyoruz opu ye git aşı için gittim transfere yani yan olan tahliller muayeneleri hiç birini de kullanmıyoruz yani

Evet kahvaltı hazırladım yemeğimi yaptım çok özlemişim elhamdülillah bu bile bi nimet valla hareket etmek
Kız ben zTen yapıyorum bunları ben ev süpürmüyordum bugün yüzeysel yaptım vallaha çok bastırmadan yavaş ayarda tuvaleti banyodu yıkamadan duramadım zaten yaptım onlarda sıkıntı yok aslında

Kız ben zTen yapıyorum bunları ben ev süpürmüyordum bugün yüzeysel yaptım vallaha çok bastırmadan yavaş ayarda tuvaleti banyodu yıkamadan duramadım zaten yaptım onlarda sıkıntı yok aslında
Benım koca evdeyken hıc bısey yapmadım valla da ıkı üç gündür az sıkıntılı evde duramıyor E karnımızda çocuk var die evdeki çocuğu ihmal edemiyoruz maalesef acıktım die giriyor kapıdan okuldan kursu var mecbur peşinde dolandım

He senin koca bebekte peşinden koşturuyor

çok erken normalde internette bile 6. hafta yazıyor belirtiler için ki 9 ay hiç belirti yaşamayan bile var stres yapıp yorma hiç bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…