Evet doğru canım sen bunu demiştin maşallah kolay geçiyor yormuyorlar annesini ikizler ..Yok yok saakinleş die demedim valla bende de hıc bısey yok başından beri
Oyss maşallah tosuncuklaraRabbım güzelleştiriyordur inşAllah cicegım . 12+4 olduk elhamdülillah
Hayatım ben zaten 45 bin odedim raporlu başladım 20 bin falan deseler anlicam 42 bini duyunca şok oldum.ocak 20 de makrofaja 19 bin odedik zaten zamlı fiyatti serum da 2.700 olmuştu onlarda artmamiştır heraldeÇok fazla artmış ya şaşırdım açıkçası. Makrofaj ve serum fiyatlarında değişiklik var mıymış? Biz transfer ücretini ikiye bölüp ödemiştik yarısını tedavi başlangıcında yarısını transfer günü gibi, aklında olsun canım senin de.
Ya evet bugün en çok da bunun için üzüldüm böyle fiyat mı olur hemşire hattını arayıp sordum raporlu fiyat farkı olmuyor mu dedim hayır o sadece ilk başlayınca faydası oluyor denildi.iyide benden su anda 42 transfer+19 makrofaj 2700 de serum bütün harcamalarimin üstüne çıkıyor yok ben bu numarayı yutmam tekrar itiraz ederim yaniOff ne diyorsun yabu kadar beklemiyordum. 30 maximum diyordum. İlk transfer+opuda 60 ödedim. Ne farkı kaldı ki
Maşallah teyzesiOyss maşallah tosuncuklara
Nerdeyse ilk transferimizin parası. Zam gelir okey ama biraz da insaflı olmak lazım. Bir doğum parası kadar da tedavi parası ödüyoruz hatta daha fazlaya geliyor. Bizim burdaki acıbadem 80 bin istiyormuş doğum parası benim şuan 100 bini geçecek sadece merkeze verdiğim para. İlaçları filan saymıyorum zatenYa evet bugün en çok da bunun için üzüldüm böyle fiyat mı olur hemşire hattını arayıp sordum raporlu fiyat farkı olmuyor mu dedim hayır o sadece ilk başlayınca faydası oluyor denildi.iyide benden su anda 42 transfer+19 makrofaj 2700 de serum bütün harcamalarimin üstüne çıkıyor yok ben bu numarayı yutmam tekrar itiraz ederim yani
Aynen ben normal hayata döndüm dün hala da rahatım elhamdülillahEvet doğru canım sen bunu demiştin maşallah kolay geçiyor yormuyorlar annesini ikizler ..
90 istediler benden de doğum ıcınNerdeyse ilk transferimizin parası. Zam gelir okey ama biraz da insaflı olmak lazım. Bir doğum parası kadar da tedavi parası ödüyoruz hatta daha fazlaya geliyor. Bizim burdaki acıbadem 80 bin istiyormuş doğum parası benim şuan 100 bini geçecek sadece merkeze verdiğim para. İlaçları filan saymıyorum zaten
Bide biz muayene cart curt bu haklarımızı da kullanmıyoruz opu ye git aşı için gittim transfere yani yan olan tahliller muayeneleri hiç birini de kullanmıyoruz yaniNerdeyse ilk transferimizin parası. Zam gelir okey ama biraz da insaflı olmak lazım. Bir doğum parası kadar da tedavi parası ödüyoruz hatta daha fazlaya geliyor. Bizim burdaki acıbadem 80 bin istiyormuş doğum parası benim şuan 100 bini geçecek sadece merkeze verdiğim para. İlaçları filan saymıyorum zaten
Dün mü normal hayata döndün sen ?Aynen ben normal hayata döndüm dün hala da rahatım elhamdülillah
Evet kahvaltı hazırladım yemeğimi yaptım çok özlemişim elhamdülillah bu bile bi nimet valla hareket etmekDün mü normal hayata döndün sen ?
Kız ben zTen yapıyorum bunlarıEvet kahvaltı hazırladım yemeğimi yaptım çok özlemişim elhamdülillah bu bile bi nimet valla hareket etmek
Benım koca evdeyken hıc bısey yapmadım valla da ıkı üç gündür az sıkıntılı evde duramıyor E karnımızda çocuk var die evdeki çocuğu ihmal edemiyoruz maalesefKız ben zTen yapıyorum bunlarıben ev süpürmüyordum bugün yüzeysel yaptım vallaha çok bastırmadan yavaş ayarda tuvaleti banyodu yıkamadan duramadım zaten yaptım onlarda sıkıntı yok aslında
He senin koca bebekte peşinden koşturuyorBenım koca evdeyken hıc bısey yapmadım valla da ıkı üç gündür az sıkıntılı evde duramıyor E karnımızda çocuk var die evdeki çocuğu ihmal edemiyoruz maalesefacıktım die giriyor kapıdan okuldan kursu var mecbur peşinde dolandım
çok erken normalde internette bile 6. hafta yazıyor belirtiler için ki 9 ay hiç belirti yaşamayan bile var stres yapıp yorma hiç bebişini4+4 günlük üm 5 ci haftadayım canım .. en son cuma ve cumartesi çok belirtim oldu cuma belin ağrıdı sol bacağım romatizma gibi koptu sızladı .cumartesi kafam gözüm sarhoş gibiydim 3 gündür hiç birşeyim yok . Buda beni korkuytuyor
İnşallah öyledir canım .. ne bilim ara ara oldu ya birden azalınca insan ne oldu aceba diyor .çok erken normalde internette bile 6. hafta yazıyor belirtiler için ki 9 ay hiç belirti yaşamayan bile var stres yapıp yorma hiç bebişini
Çok koca da denemez de küçük daha teyzesi ya 13 olacak işteHe senin koca bebekte peşinden koşturuyor
Ayy olsun o büyümüşş bunlara göre işte kuzucumÇok koca da denemez de küçük daha teyzesi ya 13 olacak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?