Üzülmeyin kalan embriyonuz varsa ne güzel pes etmeyinBenim negatif çıktı maalesef ki. İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum 2.reglde tekrar transfer hazırlığına başlayacağım tekrardan bi sıkıntı çıkmazsa eğer. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok tabiki…Sonuçları pozitif çıkan herkese tebrik ediyorum hayırlı olsun herkese
Üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey yok tabiki takdiri AllahtanÜzülmeyin kalan embriyonuz varsa ne güzel pes etmeyin5. Gün embriyosu mu transfer olmuştunuz
Kalanlar 6. Gün embriyosu mu pekiÜzülmemek elde değil ama yapacak bir şey yok tabiki takdiri Allahtanşu an 6 embriyo duruyor şu an. Transfer edilen de iki tane 6.gün embriyosuydu 5aa-4aa
Yok kalanların hepsi 5.gün embriyosuKalanlar 6. Gün embriyosu mu peki
Benim de 6. Gün embriyolarım var ama önceliği 5. Günlere vermişlerdiYok kalanların hepsi 5.gün embriyosu
Ben de önceliği 6.gün olanlara vermişlerdi gelişimleri devam ediyor diye ama demekki olacakları yokmuş. Pes etmek yok 2 ay sonra tekrar başlayacağım inşallahBenim de 6. Gün embriyolarım var ama önceliği 5. Günlere vermişlerdi
Doktor öyle bir şey söylemedi hiç 2 haftya belli olucak inşAyyyy gözün aydın
Baya yüksek ikiz mi acaba
Ay hadi hayırlısı olsun canımBen de kan verdim sonucu yarin alicam bana da dua edin
1 gün sonra alabilirsin duşu dedi. Oturarak duş alındığında enfeksiyon kapma ihtimali oluyormuşKızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız ve neden ayakta almamız lazım duşu
Hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah çiçeğim üzme kendini bu kadar zamandır bekliyoruz birazcık daha beklersin hiç merak etme pozitifi göreceksin İnşallahBenim negatif çıktı maalesef ki. İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum 2.reglde tekrar transfer hazırlığına başlayacağım tekrardan bi sıkıntı çıkmazsa eğer. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok tabiki…Sonuçları pozitif çıkan herkese tebrik ediyorum hayırlı olsun herkese
Hayırlı olsun nazarlardan korusun Rabbim.ciftDoktor öyle bir şey söylemedi hiç 2 haftya belli olucak inş
Sağol canım. Yok tek embriyo konuldu.Hayırlı olsun nazarlardan korusun Rabbim.cift
Embiryo mu konulmustu?
Bende 16 kasımda kan vereceğim. 3. Gün embriyosu benim. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirti vs var mıydı?Benim 2. Deneme transferim oldu16 kasımda kan vereceğim
Benim 2. Transferim bu 5. Gün embriyosu 4ab kalite bel ağrısı adet olcak gibi rahimden aşağı inen ağrı sık idrara çıkma göğüslerim hassas vs sizde ne gibi var belirtiBende 16 kasımda kan vereceğim. 3. Gün embriyosu benim. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirti vs var mıydı?
Belirtiniz varmıBenimde ayin 18 inde verecem herkes icin hayirlisi olur insallah 3 gun iki dondurulmus emriyo transferi
Karnımda şişşkinlik bendede var şuan reglim çarş günü normal şartlarda ondan dolayımı embriyodan dolayımı çözemedimValla 5 gundur agliyorum belirti yok diye siskinlik haric nasip insallah tutar hepimizinki cok zor gercekten
Benim göğüs hassasiyetim başladı 4. Gün 5. Gün kahverengi lekelendim. Bugün test yaptım 7. Gün negatif çıktı ama 3. Gün embriyo belki erkendir. Yani öyle umuyorum. Bugün yine (7.gün) kahverengi akıntı başladı ama fazla olmuyor. İdrar testim bugün negatif çıkınca ağladım baya öyle bi ağladım ki Allah beni affetsin herkes sesimi duymuştur konu komşu.Benim 2. Transferim bu 5. Gün embriyosu 4ab kalite bel ağrısı adet olcak gibi rahimden aşağı inen ağrı sık idrara çıkma göğüslerim hassas vs sizde ne gibi var belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?