Oooo süperGürgen klinikte Işın hoca doktorum. Ve çok memnunum . Benim surecimde gerçek bir ilerlemeyi onunla yaşadım. Bugün de opu oldum
Evet, sabaha kadar yansımazsa eğer bence gidip kendin alCiddi misin
Yarın zaten klinikte yenıden kan alcaklar … sağlık ocakları yarın kapalı … ben test sonucunu bugün alsaydım boş yere bi saat kliniğe yol gitmeyecektım direk telde doktora söyleyiverecektim .belki doktor sistemde görürse en azından geri eve gel git yapmayız sonuç beklemek ıcın bilemicem iyi mi oldu kötü müEvet, sabaha kadar yansımazsa eğer bence gidip kendin al
Aynen kuzum tam gaz devam Allah'ın izniyle bende öyle düşünüyorum hazır bu kadar sürecin içindeyken sil baştan gerek yok uygunsa devam etmek mantıklıDoktor kendini nasıl iyi hissedersen o zaman yaparız diğer transferi dedi. Bende teknik olarak beklemem gerekiyor mu dedim hayır muayene de rahmin kan değerlerin uygunsa bu ayda başlayabiliriz dedi tamam dedim başlayalım çünkü ara vermek istemiyorum kendimi biliyorum kuzum yıpratıcı oluyorumpazartesi gel bekliyorum dedi gidicem
Merhaba prp tam olarak ne işe yarıyor, nasıl bir işlem bir deGünaydın kızlar
Transferde rahimi dinlendirecek bir durum yok ki zaten, koyuyorsun tutmuyor, akıp gidiyor embriyo, rahmin yorulduğu bir durum yok yani. Ama dediğiniz gibi opu, prp ya da başka bir işlem olsaydı o zaman evet daha fazla yormayalım toparlansın denilebilirdi. Benim ilk transferim negatif sonuçlanınca doktorum hiç beklemeden adet olunca gel dedi bi de üstüne prp yapıp kalan son embriyolarımı transfer etmişti, tüm tuşlara bastı anlayacağınızçok şükür tuttu, Allah hepimizin gönlüne göre versin, doğmuş olan çocuklarımıza sağlıklı bir ömür, henüz doğmamışları da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar transfer sonrası dördüncü güne girdim ama bu gece ağrılarım arttı sanki özellikle sağa sola dönerken kaskı ağrım çok oldu şimdi de var sancısı gibi sizin de oldu mu?
Ben 4. Gun test yapmıştımKızlar transfer sonrası dördüncü güne girdim ama bu gece ağrılarım arttı sanki özellikle sağa sola dönerken kaskı ağrım çok oldu şimdi de var sancısı gibi sizin de oldu mu?
Gerçekten mi testtiniz nasıl çıkmıştıBen 4. Gun test yapmıştım… şey die okumuştum 2. gün embrıyonun kabuğu soyulur 3. Günden sonra tutunmaya başlar die ondan kaynaklı ağrılar başlamıştır ınsallah tutunuyordur
Canım sana progesteron niye vermediler transfer sonrası ben onu merak ettim tüp bebekte veriliyor geneldeEğer rahmim uygunsa hormonlarım düzgünse olcam kuzum ben doktor kontrolünde oldummu daha iyi oluyorum
Çift çizgiGerçekten mi testtiniz nasıl çıkmıştıkabuğu söylüyordur inşallah başka bir şey değildir ha ha çok komik tam korkuyordum ben de ya gece özellikle hareket ederken anlık çok ağrım oluyordu
Canım iğnesi verilmiş. Değişik bir marka amaCanım sana progesteron niye vermediler transfer sonrası ben onu merak ettim tüp bebekte veriliyor genelde
Sinir oldum bu e nabizaÇift çizgisonra çatlatma iğnesinin etkisidir dedim iğneden 13 gün sonra bida yaptım yine çift çizgiydi dün kan verdim sonucu alamadım e nabıza dusmedı
Peki her gün takip ettin mi testini koyulaşıyor mu diye hadi inşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Bana dediler kadını tüp bebek ünitesinde vermen lazım 2 saate falan hemen çıkıyor burada olunca ve başka yerde yaptırdığın tahlilleri kabul etmiyoruzÇift çizgisonra çatlatma iğnesinin etkisidir dedim iğneden 13 gün sonra bida yaptım yine çift çizgiydi dün kan verdim sonucu alamadım e nabıza dusmedı
Evet genelde prog Están iğne veriliyor benim progesteronm düşüktü acaba ondan mı farklı verildi diye düşündüm de herkes aynı verilmiş geneldeCanım iğnesi verilmiş. Değişik bir marka ama
Kuzum daha çok regl ağrısı diyebilirim. Kasık ağrısı belki biraz da gazdan oluyordur bende öyle olmuştu.
Bebiş tutunduktan sonra ilaçları bırakınca birazı gidiyormuş ilaçlar felaket ödem yapıyor bence deKızlar az önce tartıya çıktım tam 4 kg almışım inanamıyorum o kadar ödem mi olur biraz yememe de dikkat etmedim bolca çerez yedim de bilmiyorum kilomu aldım ödem hepsi ödem olamaz herhalde kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?