Allah razi olsun, aminn insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla nasip etsin.Hayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olur insallah
İlkinde sağ yumurtalıkta 2 yumurta vardı, ikisi de boştu. Bu sefer bir sol bir sağda 2 yumurta var. İnşallah ikimize de güzel haberler gelirBenim de yarın yumurta toplamam var inşallah çok güzel yumurtalarınız toplanır sizindekaç yumurta toplanmıştı ilkinde
Yumurta çatlamasın diye hem iğne hem hap kullanıyorum 2 gündür kaşık ağrım var, bugün doktor kontrol etti çatlamamış ama ctesi opudan önce tekrar ultrasonla bakacak çatlama olmuş mu diye. Olabiliyormuş maalesefÇatlatmayı saat kaçta vurmuştun? Valla inanır mısın o düşünce benden asla gitmiyor. Hele bir de akıntı fazlalaşınca eyvah diyorumsonra senin gibi düşünüyorum onca iğne yapıyoruz bir zahmet çatlamasınlar. Ama kimi insanın opu öncesi çatlamış. Onlar kullanmıyor muydu iğne. Kafada deli sorular
Tabiki de asla olumsuzu düşünmüyoruzYumurta çatlamasın diye hem iğne hem hap kullanıyorum 2 gündür kaşık ağrım var, bugün doktor kontrol etti çatlamamış ama ctesi opudan önce tekrar ultrasonla bakacak çatlama olmuş mu diye. Olabiliyormuş maalesef
Yerini endişe mi alıyor yoksaBen de başlamadan önce çok heyecanlıydım başlayınca sanki biraz azaldı
İnşallah canımİlkinde sağ yumurtalıkta 2 yumurta vardı, ikisi de boştu. Bu sefer bir sol bir sağda 2 yumurta var. İnşallah ikimize de güzel haberler gelir
Yok şuan nötrm kendimi strese de sokmamaya çalışıyorum ama kıpır kıpır halim geçti gibiYerini endişe mi alıyor yoksa
Bende hiç yan etki olmadı :) hatta hiçbir aşamada burda yazılan yan etkileri ben yaşamadımİğnemin 2. Günündeyim kızlar henüz korktuğum gibi bir yan etki vs yaşamadimsizin yan etkiler ne zaman başladı
Gonalf çok az yanma yapıyor ama önemli değil ben asilamada çok aşırı duygusallastom o yüzden galiba aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım bunda öyle olmak istemiyorum normal bir ilaç tedavisi gibi olayı kapatmak istiyorumBende hiç yan etki olmadı :) hatta hiçbir aşamada burda yazılan yan etkileri ben yaşamadımbelki de çok motiveydim, hala öyleyim bilmiyorum. Ama yakın arkadaşım da süreçte, progestan dex iğne acıtıyor dedi, bende acı yok. Aşı eşeyim de hayli düşük olmasına rağmen, iğne fobim de var hatta
Bende tek etki şişkinlik ve gaz oldu o da sanırım 3. Günden sonra başladı. sabah uyandığımda bişey yok ama iğneyi vurduktan sonra şişkinlik başlıyor yatana kadarİğnemin 2. Günündeyim kızlar henüz korktuğum gibi bir yan etki vs yaşamadimsizin yan etkiler ne zaman başladı
Kız öyle deme ben önceki gonalf de çok kötü oldum bel ağrısından uyuyamıyordum agladigim zamanlar bile oldu ama sanırım çoğu ağrı psikolojik biliyor musun. Normalde reglde ben ağrıdan iğne yaptırırdm Dr dedi reglken bu ay ilac alma. Aklıma koydum bebeğim için almayacağım dedim dedim ağrım öyle hafifledi ki asla ilaçsız dayanamayan ben gezmelere bile gittimBende tek etki şişkinlik ve gaz oldu o da sanırım 3. Günden sonra başladı. sabah uyandığımda bişey yok ama iğneyi vurduktan sonra şişkinlik başlıyor yatana kadariğneler zaten acıtmıyor. Hatta bugün son gonal f iğnemi yaptım. Elimde yarım yarım dozlar kalmıştı. 3 tane kalem kullandım bugün. Birde cetrodite 4 ve bunları aynı anda yaptım düşün. Zaten ne yan etkisi oluyor ki.
Evet ya psikolojik oluyor bazı şeyler. Her ağrıyı yada yaşayabileceğim her yan etkiyi o kadar hazırım ki kabullenmeye. Ama tabi bazı şeyler fizyolojikte olabilir. Ateş yapan da olmuş başı dönen tansiyonu düşen filan. Bende şükür ki çok sakin geçti bu dönem. Duygusal olarak ta negatif anlamda hiçbir şey yaşamadım ki Allah yaşatmasın.Kız öyle deme ben önceki gonalf de çok kötü oldum bel ağrısından uyuyamıyordum agladigim zamanlar bile oldu ama sanırım çoğu ağrı psikolojik biliyor musun. Normalde reglde ben ağrıdan iğne yaptırırdm Dr dedi reglken bu ay ilac alma. Aklıma koydum bebeğim için almayacağım dedim dedim ağrım öyle hafifledi ki asla ilaçsız dayanamayan ben gezmelere bile gittim
Amin canım bende öyle geçirmek istiyorum ama merak mı heyecanmi bilmiyorum sürekli araştırıyorumEvet ya psikolojik oluyor bazı şeyler. Her ağrıyı yada yaşayabileceğim her yan etkiyi o kadar hazırım ki kabullenmeye. Ama tabi bazı şeyler fizyolojikte olabilir. Ateş yapan da olmuş başı dönen tansiyonu düşen filan. Bende şükür ki çok sakin geçti bu dönem. Duygusal olarak ta negatif anlamda hiçbir şey yaşamadım ki Allah yaşatmasın.
PozitifYa hadi inşallah bekliyorum güzel haberlerini hemen burayada yaz
Ayy bende iyice stres var ya bu belirsizlikler yoruyor çokYok şuan nötrm kendimi strese de sokmamaya çalışıyorum ama kıpır kıpır halim geçti gibi
Ayy gözün aydın, umarım artışların da güzel olurPozitifdeğerin kaç çıktı benim 3.gun embriyosu 10.gündü bugün iki tane transfer ettiler 26 çıktı sonuç
Tebrik ederim canımPozitifdeğerin kaç çıktı benim 3.gun embriyosu 10.gündü bugün iki tane transfer ettiler 26 çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?