ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yumurta çatlamasın diye hem iğne hem hap kullanıyorum 2 gündür kaşık ağrım var, bugün doktor kontrol etti çatlamamış ama ctesi opudan önce tekrar ultrasonla bakacak çatlama olmuş mu diye. Olabiliyormuş maalesef

Tabiki de asla olumsuzu düşünmüyoruz kasık ağrım yok benim sadece ara ara akıntım fazlalaşıyor. Sen bu akşam yaptın mı çatlatma iğnesi

İğnemin 2. Günündeyim kızlar henüz korktuğum gibi bir yan etki vs yaşamadim sizin yan etkiler ne zaman başladı

İğnemin 2. Günündeyim kızlar henüz korktuğum gibi bir yan etki vs yaşamadim sizin yan etkiler ne zaman başladı
Bende hiç yan etki olmadı :) hatta hiçbir aşamada burda yazılan yan etkileri ben yaşamadım belki de çok motiveydim, hala öyleyim bilmiyorum. Ama yakın arkadaşım da süreçte, progestan dex iğne acıtıyor dedi, bende acı yok. Aşı eşeyim de hayli düşük olmasına rağmen, iğne fobim de var hatta

Gonalf çok az yanma yapıyor ama önemli değil ben asilamada çok aşırı duygusallastom o yüzden galiba aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım bunda öyle olmak istemiyorum normal bir ilaç tedavisi gibi olayı kapatmak istiyorum

Bende tek etki şişkinlik ve gaz oldu o da sanırım 3. Günden sonra başladı. sabah uyandığımda bişey yok ama iğneyi vurduktan sonra şişkinlik başlıyor yatana kadar iğneler zaten acıtmıyor. Hatta bugün son gonal f iğnemi yaptım. Elimde yarım yarım dozlar kalmıştı. 3 tane kalem kullandım bugün. Birde cetrodite 4 ve bunları aynı anda yaptım düşün. Zaten ne yan etkisi oluyor ki.

Kız öyle deme ben önceki gonalf de çok kötü oldum bel ağrısından uyuyamıyordum agladigim zamanlar bile oldu ama sanırım çoğu ağrı psikolojik biliyor musun. Normalde reglde ben ağrıdan iğne yaptırırdm Dr dedi reglken bu ay ilac alma. Aklıma koydum bebeğim için almayacağım dedim dedim ağrım öyle hafifledi ki asla ilaçsız dayanamayan ben gezmelere bile gittim

Evet ya psikolojik oluyor bazı şeyler. Her ağrıyı yada yaşayabileceğim her yan etkiyi o kadar hazırım ki kabullenmeye. Ama tabi bazı şeyler fizyolojikte olabilir. Ateş yapan da olmuş başı dönen tansiyonu düşen filan. Bende şükür ki çok sakin geçti bu dönem. Duygusal olarak ta negatif anlamda hiçbir şey yaşamadım ki Allah yaşatmasın.

Amin canım bende öyle geçirmek istiyorum ama merak mı heyecanmi bilmiyorum sürekli araştırıyorum

Pozitif değerin kaç çıktı benim 3.gun embriyosu 10.gündü bugün iki tane transfer ettiler 26 çıktı sonuç
Tebrik ederim canım
Benim beşinci gün embriyosu çift transfer oldu ama tek tutundu sanırım 161 çıktı.
Daha önceki tutan gebeliklerimde onuncu günümde biri 207 biri 570 çıkmıştı onun için bu denemedeki değerim bana biraz düşük gelmişti hemşiremiz hayır çok güzel bir değer düşük değil dedi rahatladım biraz düzenli artış önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…