Rahimde spermi öldüren hücreler oluyormuş nk paneli testi yapılıyor bizim merkezde 5 bin tl benim pozitif geldi transfer den bir gun oncesi kendi kanımla hazırlanan bir iğneyi rahime yapıyorlarmış aşı nin ismi makrofaj AşısıBu test nedir, neden yaptilar size? Rutinde yapilan bir testse ben hic duymamistim.
İlk defa duydum böyle bir şey mümkün mü doktor bizide uyarsaydi keşke şuan düsününce olurmu olur dedim sperme karşı savaş açan hücreler tam anlatırsan sevinirim nerde tedavi oluyorsun bu aradaRahimde spermi öldüren hücreler oluyormuş nk paneli testi yapılıyor bizim merkezde 5 bin tl benim pozitif geldi transfer den bir gun oncesi kendi kanımla hazırlanan bir iğneyi rahime yapıyorlarmış aşı nin ismi makrofaj Aşısı
İnşallah Hep birlikte güzel haberlerle döneriz buraya sizde mi tüp bebek tedavisine başlayacaksınızİnşallah âmin güzel haberlerinizi bekliyorum benim de olmuyor üç senedir sebepsiz infertilite ben de bu ay daha yeni başlayacağım
Memorial şişlide tüp bebeğe başlayacağım benİnşallah Hep birlikte güzel haberlerle döneriz buraya sizde mi tüp bebek tedavisine başlayacaksınız
Ben ilk defa opu için gideceğim. Daha önce görüşme için gitmedim. Evet kötü yorumları vardı ama memnun kalanda çok insan var. Bakalım pazar günü deneyimleyeceğim.Bende 2 saatlik yoldan geliyorum beni de buradaki doktorum gönderdi tavmergen çok kötü yorumları vardı ama ben ayşin hanımda muayene ye başladım iyi ve bilgili bir doktor.regli den sonra opu için mi gidiyorsunuz 2.kez 12 günlük iğne sürecinde gittinzmi?birde NK paneli (katil hücreler) benim pozitif geldi size de yaptilarmi
Hiç özel olur mu, her şeyi konuşuyoruz buradaFitil değil ama lavmanın düşüncesi bile kötü yaptı beniözel olacak belki ama lavmanı uyguladıktan ne kadar zaman sonra etkisinş gösterdi? Birde doktor büyük tuvaleti yaptıktan sonra fitili kullanacaksın dedi
Şimdi taşlar yerine oturdu, ben de tavmergene gidiyorum, belki tavmergenin prosedürüdür lavmanEvet ben bodrumda yaşıyorum. Bana 3-3 buçuk saatlik mesafe izmir. Cumartesi gidip orda kalacağız pazar sabah 7:50 de opu olacak. Burdaki doktorumun tavsiyesi zaten tavmergen. Baya da ilgililer inşallah sonuçlarda güzel olur
Benim de doktorum Ayşin HanımBende 2 saatlik yoldan geliyorum beni de buradaki doktorum gönderdi tavmergen çok kötü yorumları vardı ama ben ayşin hanımda muayene ye başladım iyi ve bilgili bir doktor.regli den sonra opu için mi gidiyorsunuz 2.kez 12 günlük iğne sürecinde gittinzmi?birde NK paneli (katil hücreler) benim pozitif geldi size de yaptilarmi
Aaa süper tesadüfŞimdi taşlar yerine oturdu, ben de tavmergene gidiyorum, belki tavmergenin prosedürüdür lavman
Benim de doktorum Ayşin HanımYanlış bilmiyorsam katil hücre de pozitif çıkınca makrofaj aşısı yapıyorlar, bende rahim bağışıklığı düşük çıktığı için makrofaj yapıldı ilk sefer, bugün ikinci transferim için aşıya gideceğim yine. Transferden bir ya da iki gün önce rahmin içine yapıyorlar aşıyı, rahim embriyoyu yabancılamasın diye. Tabii siz sorun yine de prosedürünüz nasıl olacak, hepimizinki farklı oluyor sonuçta.
Hic duymamistim daha once cok tesekkurler, sifa olur insallah onasinsizeRahimde spermi öldüren hücreler oluyormuş nk paneli testi yapılıyor bizim merkezde 5 bin tl benim pozitif geldi transfer den bir gun oncesi kendi kanımla hazırlanan bir iğneyi rahime yapıyorlarmış aşı nin ismi makrofaj Aşısı
Canım merhabalar benimde yüksek maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum sürekli benim doktorumda haftada bir intralipit uygulayacak transfer günü ve sonrasında o hücreleri bastırmak için umarım işe yararİlk defa duydum böyle bir şey mümkün mü doktor bizide uyarsaydi keşke şuan düsününce olurmu olur dedim sperme karşı savaş açan hücreler tam anlatırsan sevinirim nerde tedavi oluyorsun bu arada
Umarım yarar daha önce duymadığım için şaşırdım daha neler neler var belkide her şeyi düşünmek lazım aslında tüm riskleri ortadan kaldırıp tedaviye başlamak gerek onu anladım çok geçmiş olsun umarım gönlünüzce olur herşeyCanım merhabalar benimde yüksek maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum sürekli benim doktorumda haftada bir intralipit uygulayacak transfer günü ve sonrasında o hücreleri bastırmak için umarım işe yarar
Merhaba bana aslında ilginç gelmisti ama araştırdım makrofaj aşısı yaptiran çok güzel sonuç alan var 9 ay boyunca rahime besliyormus.Erol tavmergen kliniginde başladık bizİlk defa duydum böyle bir şey mümkün mü doktor bizide uyarsaydi keşke şuan düsününce olurmu olur dedim sperme karşı savaş açan hücreler tam anlatırsan sevinirim nerde tedavi oluyorsun bu arada
Ya aslında ilk işleri nk paneli katil hücreler testini yapmamız lazım diyorlar.bnce opu ye gidince bile soyleyebilirler sizeAaa süper tesadüfnasıl peki memnun musun? Ben henüz o prosedürleri bilmiyorum çünkü kendi doktorum takip etti beni. İlk görüşmem opu için olacak. Makrofajı instagram sayfalarından biliyorum. Ama detay nedir hiçbir bilgim yok
Süpermis umarım sizede yararMerhaba bana aslında ilginç gelmisti ama araştırdım makrofaj aşısı yaptiran çok güzel sonuç alan var 9 ay boyunca rahime besliyormus.Erol tavmergen kliniginde başladık biz
Aşıyı her transfer oncesi yeniliyorlar ozamaan dimi 13bin falan dediler bana ama ben regli olup iğneleri basliyip opu falan olucam artar ozamana fiyatiŞimdi taşlar yerine oturdu, ben de tavmergene gidiyorum, belki tavmergenin prosedürüdür lavman
Benim de doktorum Ayşin HanımYanlış bilmiyorsam katil hücre de pozitif çıkınca makrofaj aşısı yapıyorlar, bende rahim bağışıklığı düşük çıktığı için makrofaj yapıldı ilk sefer, bugün ikinci transferim için aşıya gideceğim yine. Transferden bir ya da iki gün önce rahmin içine yapıyorlar aşıyı, rahim embriyoyu yabancılamasın diye. Tabii siz sorun yine de prosedürünüz nasıl olacak, hepimizinki farklı oluyor sonuçta.
Kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosu?Arkadaşlar dünki tahlil sonucum 36.2 geldi ayın 20 si transfer olmuştu sevineyimmi?
Dün 7. Gündü 5. Gün embriyosuKaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?