- 12 Mart 2019
- 14.830
- 34.235
- 598
Hayır herkeste olmaz genelde altıncı yedinci sekizinci günlerde olur veya daha ileride benim altıncı gün başladı her iki tutan transferideArkadaşlar bir konuda size danışmak istiyorum. Transfer sonrası yerleşme kanaması herkeste oluyor mu? bir de ne zaman oluyor ?
Rahatladım çok teşekkür ederimHayır herkeste olmaz genelde altıncı yedinci sekizinci günlerde olur veya daha ileride benim altıncı gün başladı her iki tutan transferide
Yani ben illa yapın demiyorum yanlış birşey olmasın ama aktara sormuştum o vermişti kendileri hazırlıyor tabi sorununuz neyse ona göre hazırlıyorSiz bitkisel olarak neler yaptınız yumurta sayısının artması ve gelişimi için
Yaaa heyecan var mıEvet evet benim de akıntım var 19 mm’lik yumurtam var şuan ama doktor 19mmli düşünüp hemen çatlatma yapmayalım diğerlerini de düşünelim dedi o yüzden bugün çatlatma vermedi yarın akşam vurup cuma toplayalım dedi
Merhaba senin 8 gün olmuş paylasirmisin günlerin nasıldı belirti oluyor mu benim daha çok yeni dün bu saatte oldum daha 24 saat oldu acikcasi meraktayim gecen yıl taze transfer de kasıklarımda 2 ci gün bir patlama oldu aşırı sancı bunda birşey olmadı bu dondurulmuş olduğu içinmi acabaYaaa heyecan var mıoff ya bazen zaman geçmiyor gibi düşünüyorum ama sonra bakıyorum 8 gün geçmiş bile. Bundan sonrası da inşallah böyle tertemiz sorunsuz geçer
Gebelik oluşumunda ve sürdürülmesinde önemli bir rol oynayan progesteron hormonu, normalden az salgılandığı durumda gebe kalmakla ilgili sorunlar oluşturabilir. Vücutta yeterince progesteron bulunmadığında, rahim duvarı hamileliğe hazırlanacak şekilde kalınlaşamaz ve döllenme gerçekleşse bile, oluşan embriyo rahim duvarına tutunamayacağı için hamilelik gerçekleşemez. İşte bu durumda anne adayının hekim kontrolünde progesteron hormonu takviyesi alması hamileliğin sağlıklı bir şekilde gelişmesine destek verecektir.Arkadaslar ben yine cahilliğimden ve merakimdan bir soru sormak istiyorum. Simdi hamilelik haberini aldiktan sonra da bazi ilaclar bir sure veya hamilelik boyunca devam ediyor diye biliyorum. Bu durum biz tup bebek tedavisi gordugumuz icin mi oluyor? Yani dogal yolla hamile kalan bir kadin da hamileligi boyunca buna benzer ilaclari kullaniyor mu?
Ya olmaz olur mu bugün bide iyi haber alınca daha bi sevindim heyecanlandım 2 kontrol gittim yumurtalarım geriden büyüyordu moralim bozulmuştu çok şükür iyiyim şimdiYaaa heyecan var mıoff ya bazen zaman geçmiyor gibi düşünüyorum ama sonra bakıyorum 8 gün geçmiş bile. Bundan sonrası da inşallah böyle tertemiz sorunsuz geçer
Uniq12 opu için hazırlanıyor daha transfer olmadı :)Merhaba senin 8 gün olmuş paylasirmisin günlerin nasıldı belirti oluyor mu benim daha çok yeni dün bu saatte oldum daha 24 saat oldu acikcasi meraktayim gecen yıl taze transfer de kasıklarımda 2 ci gün bir patlama oldu aşırı sancı bunda birşey olmadı bu dondurulmuş olduğu içinmi acaba
Aşılama tedavisinin olumsuz etkisi olabilir dedi. Tedaviye yarın başlayacağız progesteronum çok düşük çıktı e2 detaylı bakılacak dediNe kistiymiş ki? Polikistik over görünümünü bi kere doktor banada söylemişti ama bir sonraki muayenede çıkmamıştı.
Canım yarın tekrar değerlere bakacak progesteronum çok düşük çıkmış moralim bozulmadı ama geriyor bu süreçler insaniNe önerdi peki doktorun, moralini bozma her şeye bir çare bulunuyor
Ya 8 gün diyince yanlış okumuşum hayırlısı olsunUniq12 opu için hazırlanıyor daha transfer olmadı :)
Ben henüz o aşamaya gelmedimMerhaba senin 8 gün olmuş paylasirmisin günlerin nasıldı belirti oluyor mu benim daha çok yeni dün bu saatte oldum daha 24 saat oldu acikcasi meraktayim gecen yıl taze transfer de kasıklarımda 2 ci gün bir patlama oldu aşırı sancı bunda birşey olmadı bu dondurulmuş olduğu içinmi acaba
Canım yarın tekrar değerlere bakacak progesteronum çok düşük çıkmış moralim bozulmadı ama geriyor bu süreçler insani
Evet akrephanim söyledi canım hayırlısı olsun senin hakkında dolu dolu yumurtlar olsunBen henüz o aşamaya gelmedimopu bekliyorum.
Aminnn hepimizin gönlüne göre olsun inşallahEvet akrephanim söyledi canım hayırlısı olsun senin hakkında dolu dolu yumurtlar olsuninşallah
Tamam zaten reglin 2. Veya 3. Günü başlanıyor ya tedaviye. Yarın 3. Günün olmuş olacak. E2 kaç çıktı ki?Aşılama tedavisinin olumsuz etkisi olabilir dedi. Tedaviye yarın başlayacağız progesteronum çok düşük çıktı e2 detaylı bakılacak dedi
Aslında bu da doğru, 1in altında olmalı diyorlar progesterona. Daha tedaviye başlamadan neden düşük demiş ki? Zaten ilaçla arttırılıyor değerTamam zaten reglin 2. Veya 3. Günü başlanıyor ya tedaviye. Yarın 3. Günün olmuş olacak. E2 kaç çıktı ki?
Ya işte her doktorun yoğurt yiyişi farklı. Zaten aldığımız ilaçlar full hormon içeriyor ve dediğim gibi yükseltmesi lazım o ilaçların. Ama sanırım doktorlarda bazı şeyleri riske atmak istemiyor.Aslında bu da doğru, 1in altında olmalı diyorlar progesterona. Daha tedaviye başlamadan neden düşük demiş ki? Zaten ilaçla arttırılıyor değer
Ya evet her doktorun tedavisi farklı. Aynı zamanda tedaviye başladığım arkadaşımla aramda dünya kadar fark var onun doktoru 20 ilaç verdiyse benimki 3 verdi. Tabi bünyeye, hormonlara göre de değişir. Doktor güvenmek lazımYa işte her doktorun yoğurt yiyişi farklı. Zaten aldığımız ilaçlar full hormon içeriyor ve dediğim gibi yükseltmesi lazım o ilaçların. Ama sanırım doktorlarda bazı şeyleri riske atmak istemiyor.
Kesinlikle bence işin en önemli kısmı bu. Evet bazı doktorlar can sıkıcı olabiliyor ama neticede onlar senelerce bu işin okulunu okumuş dirsek çürütmüşler biz ve bizim gibi kimbilir kaç hastaya bakmışlardır. O yüzden belki de biraz teslimiyetçi olmak lazım.Ya evet her doktorun tedavisi farklı. Aynı zamanda tedaviye başladığım arkadaşımla aramda dünya kadar fark var onun doktoru 20 ilaç verdiyse benimki 3 verdi. Tabi bünyeye, hormonlara göre de değişir. Doktor güvenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?