- 12 Mart 2019
- 14.835
- 34.241
- 598
Amiiin inşallah canımHayırlarla pozitif sonuclara gitsin bu heyecanlı başlangıc canımm
Eğer kesin içmek istiyosanız ben transfer öncesi içtm hergün bir bardakYani gunde 1 bardak icsem herhalde fazla tuketmis olmam
Gönlünüze göre olsun inşallahKızım 10 yaşına girmek üzere. Bu kadar uzun zamandır olmayınca tüp bebeğe başlamaya mecbur kaldık. Yasim da 39 olmak üzere.
Hiç endişelenmeyin lütfen inşaallah bır bakmıssınız transfer olmussunuz ve heyecanla beklıyorsunuzHerkese merhaba, bir süredir bu başlığı takip ediyorum. Regl olunca kayıt olup hikayemi paylaşmak istedim:) 29 yaş, iki yıldır deneme, iki aşılama, bende tespit edilen bir şey yok, eşimde tespit edilen bir şey yok. Allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Regl olana kadar düşünmüyordum ve çok rahattım ama bu akşam olunca birden bu sürece başlayacağım için çok heyecanlandım, aynı zamanda da çok endişeliyim. Umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur
Benim transfer öncesi progestoron hormonu 22 çıkmış çok yüksek dediler iptal ettiler transferi kaç olması gerekir dedim 1.30 dediler.Merhaba transfer öncesi progesteron 26 sizce çokmu yüksek doktora ulaşamadım hemşire normal dedi pazartesi transfer olucak acaba anlar kendini garantiyemi alıyorlar progesteron kaç olmalı daha önce taze embriyo transferi olduğu için bu sefer tedavi tamamen farklı
Peki ne yaptınız daha sonraBenim transfer öncesi progestoron hormonu 22 çıkmış çok yüksek dediler iptal ettiler transferi kaç olması gerekir dedim 1.30 dediler.
Bu hafta olacaktı transfer iptal olunca bir dahaki adetle tekrar basliycam inşallah yine bir sorun çıkmassaPeki ne yaptınız daha sonra
Benim de ilk transferim bu sebepten iptal olmuştu değer 2,76 idi. Sizin rakam biraz uçuk açıkçası. Progesteron referans aralığı benim tahlilimde şöyle gözüküyorBenim transfer öncesi progestoron hormonu 22 çıkmış çok yüksek dediler iptal ettiler transferi kaç olması gerekir dedim 1.30 dediler.
Herkesin altıncı günde beşinci günde çıkacak diye bir şey yok canım belki seninki yedinci gün sekizinci gün çıkacak beta daha yeni karıştı idrara bilemeyiz yarın birde kaset testi yap ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal kaset testi yaptım belirgin çıktı erken testlere güvenmiyorum herzaman.Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6. Günümdü bugün 2 tane 4. Gun embriyosu transferi yapılmıştı. Ne düşüneceğim şaşırdım.
18. Gün oldu benimTransfer reglinin kaçıncı günü oldu kızlar tam olarak? 19. Gün olarak çıkıyor bende verilen tarihler ama regl döngüm 28 günde bir. Doğru mu hesaplıyorum?
Sonuçları ben görmedim kan aldılar biz eve geldikten sonra arayıp bize söylediler iptal olduğunuBenim de ilk transferim bu sebepten iptal olmuştu değer 2,76 idi. Sizin rakam biraz uçuk açıkçası. Progesteron referans aralığı benim tahlilimde şöyle gözüküyor
Hemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyımBu hafta olacaktı transfer iptal olunca bir dahaki adetle tekrar basliycam inşallah yine bir sorun çıkmassa
Benim daha önce bir başarısız tubbebek denemem var o zaman adetin 13. günü transfer olmuştumTransfer reglinin kaçıncı günü oldu kızlar tam olarak? 19. Gün olarak çıkıyor bende verilen tarihler ama regl döngüm 28 günde bir. Doğru mu hesaplıyorum?
Olumsuz düşünmüyorum hala ama insanin bi modu düşüyor bu sefer çok pozitif hissediyordum bi negatifi görünce üzüldüm öyle kan gününü bekleyeceğim galiba evde bir test var ama cesaret edipte yaparmiyim bilmiyorumHerkesin altıncı günde beşinci günde çıkacak diye bir şey yok canım belki seninki yedinci gün sekizinci gün çıkacak beta daha yeni karıştı idrara bilemeyiz yarın birde kaset testi yap ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal kaset testi yaptım belirgin çıktı erken testlere güvenmiyorum herzaman.
Valla onu Doktorunuz daha iyi bilir ama benim kendi deneyimim bu şekilde oldu hatta baya sordum hemşireye böyle olursa ne olur dedim yumurta çatlamaya başlamış dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsa bile tutmaz dediler bana. Şunu da beklıyım benim donmuş embriyo transferi olucakti sizin belki taze transferdi o ne şekil yapılır bilememHemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyım
şöyleprogesteronu dışardan alarak yükselmesini istiyorlar. Benim daha progesteron iğne ya da ilaç ya da fitile başlamadan yüksek çıkmıştı. Bu da yumurta çatlaması demek. Sizin transfer yarınsa zaten progesteron kullanıyorsunuz. Yüksek çıkması normal.Hemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyım
4. Gün embriyosu bide tek embriyo tutmuş olsa yine çıkmayabilir böyle vakalar da var.Olumsuz düşünmüyorum hala ama insanin bi modu düşüyor bu sefer çok pozitif hissediyordum bi negatifi görünce üzüldüm öyle kan gününü bekleyeceğim galiba evde bir test var ama cesaret edipte yaparmiyim bilmiyorum
Hayır progestoron daha hiç kullanmadım sadece folik asit, dekort bide coraspin kullandım son gittiğim de de bir ilaç daha ekledi ama onu kullanmadan iptal edildi zaten transferşöyleprogesteronu dışardan alarak yükselmesini istiyorlar. Benim daha progesteron iğne ya da ilaç ya da fitile başlamadan yüksek çıkmıştı. Bu da yumurta çatlaması demek. Sizin transfer yarınsa zaten progesteron kullanıyorsunuz. Yüksek çıkması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?