ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hiç endişelenmeyin lütfen inşaallah bır bakmıssınız transfer olmussunuz ve heyecanla beklıyorsunuz vesileniz tüp bebek olur ve evladınıza kavusursunuz

Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6. Günümdü bugün 2 tane 4. Gun embriyosu transferi yapılmıştı. Ne düşüneceğim şaşırdım.

Transfer reglinin kaçıncı günü oldu kızlar tam olarak? 19. Gün olarak çıkıyor bende verilen tarihler ama regl döngüm 28 günde bir. Doğru mu hesaplıyorum?

Benim transfer öncesi progestoron hormonu 22 çıkmış çok yüksek dediler iptal ettiler transferi kaç olması gerekir dedim 1.30 dediler.

Benim transfer öncesi progestoron hormonu 22 çıkmış çok yüksek dediler iptal ettiler transferi kaç olması gerekir dedim 1.30 dediler.
Benim de ilk transferim bu sebepten iptal olmuştu değer 2,76 idi. Sizin rakam biraz uçuk açıkçası. Progesteron referans aralığı benim tahlilimde şöyle gözüküyor

Eklentiler

• IMG_5082.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 21
Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6. Günümdü bugün 2 tane 4. Gun embriyosu transferi yapılmıştı. Ne düşüneceğim şaşırdım.
Herkesin altıncı günde beşinci günde çıkacak diye bir şey yok canım belki seninki yedinci gün sekizinci gün çıkacak beta daha yeni karıştı idrara bilemeyiz yarın birde kaset testi yap ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal kaset testi yaptım belirgin çıktı erken testlere güvenmiyorum herzaman.

Benim de ilk transferim bu sebepten iptal olmuştu değer 2,76 idi. Sizin rakam biraz uçuk açıkçası. Progesteron referans aralığı benim tahlilimde şöyle gözüküyor
Sonuçları ben görmedim kan aldılar biz eve geldikten sonra arayıp bize söylediler iptal olduğunu

Olumsuz düşünmüyorum hala ama insanin bi modu düşüyor bu sefer çok pozitif hissediyordum bi negatifi görünce üzüldüm öyle kan gününü bekleyeceğim galiba evde bir test var ama cesaret edipte yaparmiyim bilmiyorum

Hemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyım
Valla onu Doktorunuz daha iyi bilir ama benim kendi deneyimim bu şekilde oldu hatta baya sordum hemşireye böyle olursa ne olur dedim yumurta çatlamaya başlamış dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsa bile tutmaz dediler bana. Şunu da beklıyım benim donmuş embriyo transferi olucakti sizin belki taze transferdi o ne şekil yapılır bilemem

Hemşire biz yüksek çıkmasını istiyoruz dedi bana doktor ile görüsmedim yarın transfer sizce ne yapmalıyım
şöyleprogesteronu dışardan alarak yükselmesini istiyorlar. Benim daha progesteron iğne ya da ilaç ya da fitile başlamadan yüksek çıkmıştı. Bu da yumurta çatlaması demek. Sizin transfer yarınsa zaten progesteron kullanıyorsunuz. Yüksek çıkması normal.

4. Gün embriyosu bide tek embriyo tutmuş olsa yine çıkmayabilir böyle vakalar da var.
İstersen iki gün sonra yap veya gününü bekle umarım güzel sonuçlanır

Hayır progestoron daha hiç kullanmadım sadece folik asit, dekort bide coraspin kullandım son gittiğim de de bir ilaç daha ekledi ama onu kullanmadan iptal edildi zaten transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…