Ben de 16sında yaptırdım bende de pek bi belirti yok yumurtalar büyürken hissettiğim gibi sağ tarafımda bazen ufak bi anlık ağrı oluyor ama arkadaşların da dediği gibi iğneden olabilir beklemedeyiz haftasonu bi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Bence çok erken yaptırmışsız, olumsuz görünüyor ama siz yine de bi haftasonu ya da p.tesi tekrar baktırıp emin olun bence, çünkü aşılamamız 16sında oldu o gün oluştuysa üzerinden 9 gün geçti ama doktorlar 10 gün daha 2 günde 1 ilişki öneriyor, daha sonra da oluşmuş olabilir şimdilik üzmeyin kendinizi çok sabrettik biraz daha sabredin inşallah güzel sonuçlanır
2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım
Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.
4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.
Merhabalar bende ilk aşılamamı 19 Aralıkta yaptırdım. Klomen kullandım. Aşılama için pek iç açıcı şeyler duymamıştım ama burada birbirimize destek olmamız çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız
bende dayanamayıp dün yaptırdım 2.58 çıktı sonuç 5ten aşağısı negatif. tabiiki kan tahlili için çok çok erken. bazılarından 15. gün düşük çıkan değer yükselebiliyor bile
Merhabalar bende ilk aşılamamı 19 Aralıkta yaptırdım. Klomen kullandım. Aşılama için pek iç açıcı şeyler duymamıştım ama burada birbirimize destek olmamız çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız
aşılamanın oranı %20 zaten yüksek bi oranı yok ama nasip nedir nerdedir bilemiyoruz1 kez raporlu tüp bebekten faydalanabilmek için 2 kez raporlu aşılama gerekiyormuş o yüzden girdim bu yola ama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüz
Teşekkür ederim canım çok dikkat ediyorum ama 1. Bütün belirtilrti yaşadım yüzde yüz hamileykm dedim zirveyi gördüm 2. De hiç birşey hissetmiyorum belirti arıyorum onu bile bulamıyorum
Teşekkür ederim canım çok dikkat ediyorum ama 1. Bütün belirtilrti yaşadım yüzde yüz hamileykm dedim zirveyi gördüm 2. De hiç birşey hissetmiyorum belirti arıyorum onu bile bulamıyorum
Korkma canım Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah vardır pozitif bebişin senınledir kaşık ağrısı hep oluyor adet sancısı gibi oluyor merak etme kan ver hayırlı haberler al ınsallah
Yok canım 2. Benım hiçbirşey hissetmiyorum sende varmı belirti ama belirti aramakta normal değil stres yapma kendıne iğne ve duphastondan kaynaklı belirtiler olabiliyor ben ilkinde çok yanıldım sonra yıkıldım bunda bıraktım yani Rabbim nasip ederse olur diyorum
Yok canım 2. Benım hiçbirşey hissetmiyorum sende varmı belirti ama belirti aramakta normal değil stres yapma kendıne iğne ve duphastondan kaynaklı belirtiler olabiliyor ben ilkinde çok yanıldım sonra yıkıldım bunda bıraktım yani Rabbim nasip ederse olur diyorum
Ya dün bi sol kasığım ağırdı onun dışında hiç belirti yok salmaya çalışıyorum bazen salıyorum bazende kafaya takıyorum işte umarım olumlu sonuçlanır...
Ya dün bi sol kasığım ağırdı onun dışında hiç belirti yok salmaya çalışıyorum bazen salıyorum bazende kafaya takıyorum işte umarım olumlu sonuçlanır...