aralık 2024 aşılama yaptıranlar

polyannanin_gunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
114
32
2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım🎈

Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.

4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.🎈

Son düzenleme:
Selam kızlar bende yarın ilk iğnemi yapacağım. Hatta yapmaya çalışacağım 🤣 benim ilk aşılamam hiç bişey bilmiyorum ve bayağı korkuyorum iğneden 😵‍💫ayın 13 ünde de kontrole gideceğim. İnşallah yumurtam istenilen olgunluğa ulaşıp sağsalim aşılamayı tamamlarım. İnşallah rabbim hepimizin kucağını güzel güzel bebişlerle doldursun 🤲

Selam kızlar bende yarın ilk iğnemi yapacağım. Hatta yapmaya çalışacağım 🤣 benim ilk aşılamam hiç bişey bilmiyorum ve bayağı korkuyorum iğneden 😵‍💫ayın 13 ünde de kontrole gideceğim. İnşallah yumurtam istenilen olgunluğa ulaşıp sağsalim aşılamayı tamamlarım. İnşallah rabbim hepimizin kucağını güzel güzel bebişlerle doldursun 🤲
şimdiden hayırlı olsun inşallah 😍 benim ilk aşılamam haplıydı ama devlette tüp bebek için iğneli aşılama yaptırmak gerekliymiş. hem deneyelim hemde hakkımızı dolduralım dedik. iğneden bi korktum ama yapınca rahatladım. insülin iğnesi gibi 😂siz kaç gün kullanacaksınız iğneyi

Ay ortasında regl bekliyorum 2. günü gideceğim muhtemelen aralık sonuna da aşılama denk gelir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla hayırla isteğimize kavuşuruz 🥰❤️
artık süreci öğrendiğimiz için her şey bilgimiz dahilinde oluyor her aşamaya hakimiz😂 bende 9 aralıkta kontrole gideceğim muhtemelen çatlatma iğnesi verip 2 gün sonra çarşamba günü çağırıp aşılamayı yapacak diye düşünüyorum. inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepimize. 3 yıl oldu artık bu konuda çok yıprandım tüm hayatıma etki ediyor❤️‍🩹

şimdiden hayırlı olsun inşallah 😍 benim ilk aşılamam haplıydı ama devlette tüp bebek için iğneli aşılama yaptırmak gerekliymiş. hem deneyelim hemde hakkımızı dolduralım dedik. iğneden bi korktum ama yapınca rahatladım. insülin iğnesi gibi 😂siz kaç gün kullanacaksınız iğneyi
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun🤲 ben bugün başladım.

Pazartesi günü bende aşılama yaptiricam doktor aşılamadan sonra ilişki önerdimi bu ara nelere dikkat edilmesi gerekiyo
şimdiden hayırlı olsun🎈ilk aşılamamda doktorum çatlatma iğnesini vurduktan sonra ilişki önermişti. aşılama günüde yine ilişki önermişti. o zaman felaket bir grip olmuştuk doktorun önerisini yapamadık çok kötüydük gerçekten. bu sefer ara vermeyeceğim😂🤷‍♀️ bazıları normal günlük yaşantın nasılsa öyle devam et diyor ama ben aşılamadan sonra birkaç gün istirahat edeceğim imkanı olanda öyle yapmalı bence. bu kadar uğraşıyoruz biraz yatıp dinlenebiliriz heralde

X