- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Bugün test yaptım ama yine bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün test yaptım ama yine bişey yok
İdrarı fazla damlatmış olabilir misinEki Görüntüle 3183360 bozuldu sonra
Aslında her zamanki gibi ama olsun yok diyelimİdrarı fazla damlatmış olabilir misin
Sen atsana testiniİdrarı fazla damlatmış olabilir misin
Sen atsana testin
Evden çıktım canım evde değilim şu anda ama çok net bi şekilde tek çizgiydi yaniSen atsana testini
Anladım canım napalim olmazsa yapicak birşey yokEvden çıktım canım evde değilim şu anda ama çok net bi şekilde tek çizgiydi yani
13. Gün 10. Gün olan da yukarıdaki mesajlarda belirginleşti 10. Güne göre inşallah kimyasal vs olmazİğneden sonra kaçıncı gününüz
İnşallah isteyen herkesin olur pozitif olursa bütün detayları paylaşacağım umarım bir faydası olur10.günü silik çıkıp şimdi belirginleştiyse bence olabilir inşallah da olur
Kaçıncı iğneniz di:)?İnşallah isteyen herkesin olur pozitif olursa bütün detayları paylaşacağım umarım bir faydası olur
Kan verdim 0.44 çıktı canım benim yokEvden çıktım canım evde değilim şu anda ama çok net bi şekilde tek çizgiydi yani
ne güzell, inşallah güzel güzel yükselirHerkese merhaba 13. Gün çizgi belirginleşmiş umutlandım ama ilk defa çizgiyi belirgin görüyorum. Heyecanlıyım cuma günü tekrar atacağım. Pozitif çıkarsa herşeyi patlaşırım.
İnşallah bidahaki aya olur canım bende eve şimdi geldim sabah testi yaptım 5 dk içinde bişey yoktu şimdi böyle kuruma çizgisi heraldeKan verdim 0.44 çıktı canım benim yok
Kuruma çizgisi canmİnşallah bidahaki aya olur canım bende eve şimdi geldim sabah testi yaptım 5 dk içinde bişey yoktu şimdi böyle kuruma çizgisi heralde
Sanırım bu ay benimde olmadı nasip değilmiş ilk denememdi ilk defa yumurta takibi ilk defa iğne falan oldu bakalım diğer aya inşallahKuruma çizgisi canm
İlk iğne benim ama henüz belli değilKaçıncı iğneniz di:)?
üzme kendini, her şeyde vardır bir hayır, bu ay tam gaz devam..Kızlar selam. Ben elendim dün lekelenme başladı bugün tamamen regli oldum.. aşılama olmadı yani çok uzgunum
Psikolojim bir tedaviyi daha şuan kaldiramaz durumda. Sindirmem gerek bir süreüzme kendini, her şeyde vardır bir hayır, bu ay tam gaz devam..