- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Bnada ilk var gibi geldi canım kuruyunca pek göremedim ama ilk yaptığımda çok silik var gibiydi
Çok hafif çizgi var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hafif çizgi var mi
Dun bende erken yaptım yoktu canım ya bilmiyorum insan negatif gördükçe ümit kesiliyor of of bilmiyorum napicazBenim erken test olmasına rağmen hiç bişey yok. Ay hadi İnşallah senin olur
Yarın normal testle yapıyım bakıyım ama pek ümidim kalmadı diğer aya kaldık gibiDun bende erken yaptım yoktu canım ya bilmiyorum insan negatif gördükçe ümit kesiliyor of of bilmiyorum napicaz
Yarın normal testle yapıyım bakıyım ama pek ümidim kalmadı diğer aya kaldık gibi
Sağlıklı olsun da biraz geç olsun sabredicez artıkAynen canım ama daha adetimize 7 gün var belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez
Daha 11 gün oldu canım ya bazılarının 16. Gün falan çıkan olmuş adet gecikince anlayan olmuş daha erken aslında düşününce hemen birinci gün tuttumu belli değil kiSağlıklı olsun da biraz geç olsun sabredicez artık
Akıntı benim hiç olmaz zaten canım yokta bazen göğüslerim aciyor bazen geçiyor bende anlayamadımkızlar akıntı olmayanınız var mı? normalde bende akıntı olurdu, klomenden sonra hiç akıntım yok, meme hassesiyeti falan da yok, bu gün erken gebelik testi yaptım o da negativ, ben bu ayda elendim galiba..
bu ay bilmiyorum klomen ve iğneden mi acaib keçdi ya, karın kasık ağrısı ara sıra da belime bir şeyler batar gibi oluyor. başka hiç bir şey..Akıntı benim hiç olmaz zaten canım yokta bazen göğüslerim aciyor bazen geçiyor bende anlayamadım
Valla ben hiç kendimi dinleniyorum canım çünkü çoğu şey klomenden kaynaklı ben geçen ay ictigimde de ağrıdan yürüyemiyordum ama birşey yoktubu ay bilmiyorum klomen ve iğneden mi acaib keçdi ya, karın kasık ağrısı ara sıra da belime bir şeyler batar gibi oluyor. başka hiç bir şey..
Yaptın mı birdaha testBenim baya bir akıntım var ama idrar yolu enfeksiyonum var ondan olduğunu düşünüyorum başka da pek belirtim yok arada bir kasık ağrısı o kadar
Yaptın mı birdaha test
Herkese merhaba 13. Gün çizgi belirginleşmiş umutlandım ama ilk defa çizgiyi belirgin görüyorum. Heyecanlıyım cuma günü tekrar atacağım. Pozitif çıkarsa herşeyi patlaşırım.Merhaba iğnenin 10 günü testim böyle sanki etkisi geçmemiş (silik bir çizgi var görünmüyor olabilir) bir hafta sonra tekrar yapacağım atarım.
İğneden sonra kaçıncı gününüzHerkese merhaba 13. Gün çizgi belirginleşmiş umutlandım ama ilk defa çizgiyi belirgin görüyorum. Heyecanlıyım cuma günü tekrar atacağım. Pozitif çıkarsa herşeyi patlaşırım.
10.günü silik çıkıp şimdi belirginleştiyse bence olabilir inşallah da olurHerkese merhaba 13. Gün çizgi belirginleşmiş umutlandım ama ilk defa çizgiyi belirgin görüyorum. Heyecanlıyım cuma günü tekrar atacağım. Pozitif çıkarsa herşeyi patlaşırım.
Bugün test yaptım ama yine bişey yokİğneden sonra kaçıncı gününüz
BendeeeBugün test yaptım ama yine bişey yok
Bugün test yaptım ama yine bişey yok