- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Hap denedin mi hiç benim femara ile geçen ay 20 mm olmuştu 2 tane yumurtam döllenseydi ikiz olma olasılığı çok yüksekti bakalım yarın görecek kaç yumurta kaç mmİnşallah canım yaa hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşalım. Bende akşam doktordan çıktım 5 gün ine oldum gittim bugün adetimin 10.günü idi. Doktor baktı Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi daha hiç büyümemiş. İğnenin dozunu arttırdı 2 katı yaptı 3 gün sonra yine çağırdı. Moralim bozuldu açıkçası
Kızlar bu rapor ne raporu ikiniz konuşuyorsunuz da benim heyecandan hiç anlamadım siz ne konuşuyorsunuz?Rica ederim canım. Burası bu konuda çok faydalı. Bende sonradan öğrenince hemen araştırdım. O zaman öğrendim aslında raporum varmış ama ben parayla almışım. Zaten aşılama için falan yeterince para harcıyoruz. Az para da değili iğneler. Gerekirse başka doktora sor rapor hakkına baktır. Eminim çıkacaktır rapor
Evet buda öyle canim açıkmı kapalımı kist miyom vs varmı yokmu bakiyolarmisRahim filminde de ilaçlı su gibi birşey verip röntgen cekiyorlarmis da rotgende tüpler kapalı mı açık mı bir sorun varmı belli oluyormus ona benziyordu anlattığında
Daha femara kullandım işe yaratmıştı ama aşılamaya iğne ile başladı doktor. Adetin 10.g0nü bugün senin kaçıncı günün şuanHap denedin mi hiç benim femara ile geçen ay 20 mm olmuştu 2 tane yumurtam döllenseydi ikiz olma olasılığı çok yüksekti bakalım yarın görecek kaç yumurta kaç mm
Kızlar bu rapor ne raporu ikiniz konuşuyorsunuz da benim heyecandan hiç anlamadım siz ne konuşuyorsunuz?
Ya sabırsızlıkla bekliyorum.. surekli kontrol ediyorum yazmış misin diye.. guzel hisler var bende hadi bakalım.. Ne zaman çıkar kiÇatlatma iğnesi kullanmadım bu ay
Kan test sonucunu beklemece kızlar
@lalalala123 @karaca3443 @senistiyorruj @SevimliKedii şu an etiketlememediğim ama sonucu bildireceğim canım kızlar
Sonuçlandı mi?Aslında çıkmıştır bile 18 de vermiştim. Fakat hastane sistemi çok kötü bence hem de hastane Acıbadem
Online sonuç öğrenemiyoruz uygulamada yokbilen varsa beni aydınlatsın lütfen
E nabıza düşmesini bekliyorum ne yazık ki
Merhaba bayadır gıremıyorum oyuzden gerı gerı gıderken mesajlarda mesajınıza denk geldım bn reglıme 9 gun varken silik testle ogrendık kan verdık pozitif cıktıKizlar bata kacgun kala test yapmaya başladınız acaba erken yapıp silik çizgi gören var mı
Himm arada fark var herhaldeEvet buda öyle canim açıkmı kapalımı kist miyom vs varmı yokmu bakiyolarmis
Bende onu sordum işte. Daha önce catlatma iğnesi olduğunda 4 5 gün sonra böyle çıktığını hatırlamıyorum da ondan sorayım dedim canımBurda ne sorduğunu anlamadım ama çatlatma iğnesi vurulanlarda ovulasyon ile takip yapamıyorsun.. LH hep pik veriyor..
İnşallah cnm çoğu kişi rahim filminden snra hamile kaliyo İnşallah sanada vesile olur bende cekileli 2 ay oldu bakalım. Bugün HCG verdim ama sonuç hala çıkmamışAz kalmış senin hadi inşallah canımm takipteyim seniben daha bir aylık temiz bir sayfanın birinci günündeyim çokk var bata inşallah rahim filmi iyi gelir bana son ay olur çabaladığım
Valla sagolasin canım ya doktor direk evlilik olarak bahsetti bana. İlaç zorla 1100 liraya buldum her eczanede de farklı. 1400 civarı da hastane aldı zaten . Bir dahaki ay gitsem daha fazla çıkar kesin çünkü 2 ay önce 800 demişti aşılamaya şimdi 1400 verdimRica ederim canım. Burası bu konuda çok faydalı. Bende sonradan öğrenince hemen araştırdım. O zaman öğrendim aslında raporum varmış ama ben parayla almışım. Zaten aşılama için falan yeterince para harcıyoruz. Az para da değili iğneler. Gerekirse başka doktora sor rapor hakkına baktır. Eminim çıkacaktır rapor
Takipteydim canım okuyodum sürekli bende soğan kürü denedim ama geciktirmedi sende ters etki yapmış. Neyse demekki hayırlı zaman bu zaman mis Rabbim ertelemek için sebep vermişEvet canim aslında 2 ay önceydi ama bem sogan kuru yaptim ondanmi nedir 2 ay adet göremedim
Aşılama da kullandığım iğnenin raporu bana doktor 3 senem evlilikte dolmadigi icin yazmadi normalde veriliyormus . Valla mesajlarda karıştı sanırım hızlı akıyorKızlar bu rapor ne raporu ikiniz konuşuyorsunuz da benim heyecandan hiç anlamadım siz ne konuşuyorsunuz?
Ben burda aşılama 1500 TL doktor muayene ücreti ilaçlar hariç. Bilindik yerlerde 3000 üstü. Bana 1500 iyi geldi onlara göre yeni yılda zamlanacak diye hızlandırdık. İğne evt her eczane farklı fiyat veriyor.Valla sagolasin canım ya doktor direk evlilik olarak bahsetti bana. İlaç zorla 1100 liraya buldum her eczanede de farklı. 1400 civarı da hastane aldı zaten . Bir dahaki ay gitsem daha fazla çıkar kesin çünkü 2 ay önce 800 demişti aşılamaya şimdi 1400 verdim
İnşallah vesile olur bizlere deİnşallah cnm çoğu kişi rahim filminden snra hamile kaliyo İnşallah sanada vesile olur bende cekileli 2 ay oldu bakalım. Bugün HCG verdim ama sonuç hala çıkmamış
Sen İstanbulda misin canım sanki orda biraz daha fazla fiyatlar. Bana 1 2 ay önce 800 dedikleri için ondan şaşırmıştım. Simdi yine artar zaten ilaciydi doktor muayenesi, iğneleri her ay arka arkaya yaptırmaya insanın gücü de kalmaz fiyatlarda sürekli oynuyor zaten. Bu tutmazsa biraz ara veririm kesin hem maddi hem maneviBen burda aşılama 1500 TL doktor muayene ücreti ilaçlar hariç. Bilindik yerlerde 3000 üstü. Bana 1500 iyi geldi onlara göre yeni yılda zamlanacak diye hızlandırdık. İğne evt her eczane farklı fiyat veriyor.
Yok canım Tekirdağ da yım. Ama istanbulda araştırdım sonra vaz geçtim tüp denersem İstanbula giderim ama. Sen nerdesin yazdığın fiyatlar gayet iyiSen İstanbulda misin canım sanki orda biraz daha fazla fiyatlar. Bana 1 2 ay önce 800 dedikleri için ondan şaşırmıştım. Simdi yine artar zaten ilaciydi doktor muayenesi, iğneleri her ay arka arkaya yaptırmaya insanın gücü de kalmaz fiyatlarda sürekli oynuyor zaten. Bu tutmazsa biraz ara veririm kesin hem maddi hem manevi
Hatay'dayım şuan canım görev sebebiyle. Ama hastane her ay fiyat arttırıyor doktorun falan bir dahakine 2000 olur kesinYok canım Tekirdağ da yım. Ama istanbulda araştırdım sonra vaz geçtim tüp denersem İstanbula giderim ama. Sen nerdesin yazdığın fiyatlar gayet iyi
Hayırlı olsun canım çok iyi çıkmis değerinCanım verdim 114.25 cıktı.. perşembe tekrar edelim dedi.. Çok yoğun günler geçiriyorum bu ara giremiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?