- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Kendine izin ver hastalık durumu sonuçtakız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyimmesai 8,3 da baslıyor sağlık ocagı 8 da acılıyor zaten. Onu geçtim bağlı olmadığın sağlık ocagı bakıyormu
Hadi inşallah:)Doktorun yanındayımmm bakalım sıram gelince gircem inşallah artmıştır
Hadi yaÇok geç çıkıyor canım. Geçen hafta persembe verdiğim sonuç pazartesi çıktı :/
e nabıza yansımıyor aslında çıkıyorÇok geç çıkıyor canım. Geçen hafta persembe verdiğim sonuç pazartesi çıktı :/
Sagol kuzumBence var gibi kan vermelisin
Bende suana kadar lekelenme olmadı kuzum. Rahimde batma olmustu. Göğüs uclarında hassasiyet var.. karın ağrısı oluyor ara ara. Birazda uyku hali basladı cabuk yoruluyorum. Ben 7.günden baslayıp hergün test yaptım iğne etkisiyle örnek olması acısından en sonunda kendi pozitifimi yakaladım 10.gündeSağlıkla kucağınıza alın belirtiniz var mıydı o yüzden mi erken yaptınız yoksa dayanamayıp mı:)
benimde bat 15 i ayın 11 inde kahve lekelenme oldu onun dışında bir iki gün kasık batması oldu
şimdi hiç bir belirtim yok negatif çıkçak diye test yapmak istemiyorum
Hadi yae nabıza yansımıyor aslında çıkıyor
teşekkür ederim cevap için umarım güzelliklerle ilerler hamileliğiniz :)Bende suana kadar lekelenme olmadı kuzum. Rahimde batma olmustu. Göğüs uclarında hassasiyet var.. karın ağrısı oluyor ara ara. Birazda uyku hali basladı cabuk yoruluyorum. Ben 7.günden baslayıp hergün test yaptım iğne etkisiyle örnek olması acısından en sonunda kendi pozitifimi yakaladım 10.günde
Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor
Hadi ya ovulasyondan sonra her gün muOooo nerdeyse her gün kaset test ve 2-3 günde bir kan verdim canım
Ben kimyasalımı yakaladığımda bu testten yapmıştım senin ki gibi kan kırmızısı depildi pembeydi ama değerim 250 lerdeydi sizinkide bu değerin üstünde olmalı. Aynen belirginleştikçe değerin artıyor hayırlı olsunnnBugünün testi hanımlar daha belirginleşti sanki
Belirgeblistikce beta değeri artıyor mu demek?
Birde yerleşme kanaması olmadı bu şart mı?
aa sağol kuzum araştırayımKendine izin ver hastalık durumu sonuçta
Bazı sağlık ocakları bakıyor
Semt poliklinikleri de bakıyor
Hatta bazı hastanelerin kolaylık polikliniği var sadece ilaç yazmak ve kan tahlili için filan
Sana yakın sağlık ocağı varsa bir sor iş yerinin yakın olduğunu hamilelik testi için geldim dersen belki bakar. Tabi aile hekimine kalmış birşey bu. Şansını dene derim yüklü meblağ özel hastaneye vermezsin
Evet kesınlıkle ben calısmıyor olsan aıle hekımıne verırrım ama malum durumlar akşam ıs cıkısı falan verıyorum geneldeBende aile hekimliğinde yaptırıyorum sabah gidip enfazla muayene ücreti keserler diyorum
Sigortanız varsa aile hekimliğinde gidin derim
İnşallah inşallah ya .güzel haber vermek istiyorumBen kimyasalımı yakaladığımda bu testten yapmıştım senin ki gibi kan kırmızısı depildi pembeydi ama değerim 250 lerdeydi sizinkide bu değerin üstünde olmalı. Aynen belirginleştikçe değerin artıyor hayırlı olsunnn
Bende ozel hastanede veridim 100 tl kan testi gebelik icin dedim. 2 saat sonra cikti sonuc hemde cmtben tıp merkezınde verıyorum 50tl.
Himm anladımEvet kesınlıkle ben calısmıyor olsan aıle hekımıne verırrım ama malum durumlar akşam ıs cıkısı falan verıyorum genelde
Benim testler daha verilmedi kargoyaKızlar 6 Aralıkta iğne olmuştum iğne bugün test yapmaya başladım çook silik çizgi çıktı iğne etkisi yarın geçer gibi duruyorEki Görüntüle 2969004
Gece acil servis deneseniz?Evet kesınlıkle ben calısmıyor olsan aıle hekımıne verırrım ama malum durumlar akşam ıs cıkısı falan verıyorum genelde
Evetçalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?