Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylardan farklı olarak ne yaptınız acaba

Gebesiniz çok net çıkmış kaç aydır deniyorsunuz buna farklı bir şey yaptınız mı acaba
9 ay oldu
Ama arada hsg cekimi ve sonrasında rahim perde operasyonu geçirdim
Ondan sorna 6ay
Bu ay için adet olunca gel dedi doktor tüp bebeğe başlayacaktık
Tüp bebek var nasılsa diye çok ustelemedim
Doktor sadece adetin 10 12 14 16 18 20. günü ilişkiye gir dedi ona dikkat etmeye çalıştık

Evet canım artmıştır ama yine de en iyi kanda belli olur

Bende özel de yaptırdım negatif cıkmıstı tabiki ama doktor muayenesi istiyor musunuz die sordu hayir deyince direk kan tahlili olarak girdi sisteme bence biraz para tuzağı yaptiklari

Evet canım bi çizgi var hayırlısı olsun kan ver istersen

Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylard
çok sevindim sizin adınıza

Günaydın
Ben bunu yeni gördüm
Ablana mı demiş? Anlayamadım ?

Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor
Sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz var mıydı o yüzden mi erken yaptınız yoksa dayanamayıp mı:)
benimde bat 15 i ayın 11 inde kahve lekelenme oldu onun dışında bir iki gün kasık batması oldu
şimdi hiç bir belirtim yok negatif çıkçak diye test yapmak istemiyorum

çalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)
Bende calisiyorumda ise yakın bir yer var oraya gidiyorum da yakında yoksa zor tabi
Bugün doktor geç geldi işe geç kaldım
Ama hani hastane işi ya bu iş yeriniz belki izin verir amiriniz ile konusursani kan testi vereceğim diye belki izin verir

Bu batma olayı çok büyük çoğunlukta oluyor . Bende hiç yok Bu ayda olmayacak sanırım

SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
Canım benim sağlık ocağım 8 den sonra kan almıyor ben oğlumu sabah okula götürüyorum birde 2 gün sonra geliyor sonuç kü ben istanbuldayım bağlı olduğum sağlık ocağının laboratuvarı Antalya çok ilginç maşesef.

kız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyim mesai 8,3 da baslıyor sağlık ocagı 8 da acılıyor zaten. Onu geçtim bağlı olmadığın sağlık ocagı bakıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…