Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylardan farklı olarak ne yaptınız acabaKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
9 ay olduGebesiniz çok net çıkmış kaç aydır deniyorsunuz buna farklı bir şey yaptınız mı acaba
Evet canım artmıştır ama yine de en iyi kanda belli olurKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
Bende özel de yaptırdım negatif cıkmıstı tabiki ama doktor muayenesi istiyor musunuz die sordu hayir deyince direk kan tahlili olarak girdi sisteme bence biraz para tuzağı yaptiklariKızlar siz bu kan testlerini 2 günde bir nasıl yaptırıyorsunuz yaetrafımdaki tüm özel hastaneleri aradı hepsi önce doktor muayene edecek diolar :/ aile hekimine verdiğim test de 2 gün sonra çıkıyor. İlla özel labaratuvarlara mı gitmek gerek?
Evet canım bi çizgi var hayırlısı olsun kan ver istersenKızlar selam duphaston kullanıyorum, hamile değilsem onu bırakmak için gebelik testi yapayım dedim. Predictor early ile yaptım, adet öncesi 1 ya da 2. gün, düzensiz olduğu icin net söyleyemiyorum. Cok cok silik bir çizgi var bu da artık kontrol cizgisidir degil mi , bosa ümitlenmek istemiyorum
Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylardKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
çok sevindim sizin adınıza9 ay oldu
Ama arada hsg cekimi ve sonrasında rahim perde operasyonu geçirdim
Ondan sorna 6ay
Bu ay için adet olunca gel dedi doktor tüp bebeğe başlayacaktık
Tüp bebek var nasılsa diye çok ustelemedim
Doktor sadece adetin 10 12 14 16 18 20. günü ilişkiye gir dedi ona dikkat etmeye çalıştık
GünaydınAblam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dediBen aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu
çalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
Oooo nerdeyse her gün kaset test ve 2-3 günde bir kan verdim canımTesti kaçıncı gün yaptınız
çalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)Bende aile hekimliğinde yaptırıyorum sabah gidip enfazla muayene ücreti keserler diyorum
Sigortanız varsa aile hekimliğinde gidin derim
Cok sağolunKaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylard
çok sevindim sizin adınıza
Günaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede.
Sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz var mıydı o yüzden mi erken yaptınız yoksa dayanamayıp mı:)Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor
Bende calisiyorumda ise yakın bir yer var oraya gidiyorum da yakında yoksa zor tabiçalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)
Bu batma olayı çok büyük çoğunlukta oluyor . Bende hiç yokEvet hissettimrahmimde batmalar olmuştu hatta cok garipti sanki orda bir şeyler oluyor gibiydi cok gergindi orası ve sürekli hafif hafif sızlıyordu. Anlamıştım aslında o anda ve benım göğüs uçlarım ilk defa iğne batmış gibi sızlıyordu
Canım benim sağlık ocağım 8 den sonra kan almıyor ben oğlumu sabah okula götürüyorum birde 2 gün sonra geliyor sonuç kü ben istanbuldayım bağlı olduğum sağlık ocağının laboratuvarı Antalya çok ilginç maşesef.SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
kız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyimBende calisiyorumda ise yakın bir yer var oraya gidiyorum da yakında yoksa zor tabi
Bugün doktor geç geldi işe geç kaldım
Ama hani hastane işi ya bu iş yeriniz belki izin verir amiriniz ile konusursani kan testi vereceğim diye belki izin verir
Çok geç çıkıyor canım. Geçen hafta persembe verdiğim sonuç pazartesi çıktı :/SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
2 senedir canımKaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylard
çok sevindim sizin adınıza
Doktorun yanındayımmm bakalım sıram gelince gircem inşallah artmıştırEvet canım artmıştır ama yine de en iyi kanda belli olur
Kuzum şimdi sıra bekliyorum 1 saate de sonucum çıkar inşallahYaz tabiibekliyoruz muhteşem haberleriniiNe zamana çıkacakmış kan sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?