- 10 Mayıs 2021
- 303
- 256
- 53
- 26
Benimkide bekliyor biliyorum ama işte ara ara aklıma geliyo önceki kadar ağır değil ama her türlüsü ağır işteAynen öyle..
Geceler daha zor.. hele şarkılar..
Goz yaşları atakta surekli.. ilk günlerde kimsenin yakınlarının bile gözünün içine bakamıyorum baktığım an doluyordu gözlerim Halen ara ara oyle .. toparladım ama beni toparlanmama iyi gelen diğer şey de bebeğimi ruyam da görmem oldu sarıldık doğurmuşum iyi ki senden vazgeçmemisim dedim ona ve uyandım sabahın ilk isiklarinda .. iste o ruya dan sonra dedim ki kalk kendine gel bebegin orda biryerler de sana kavuşmayı bekliyor.. Bir umutla bağlandım tekrar herseye.. inancla
Tesekkurler10gun sonra yapabilirsin ccanim ,16 aralikta
ben tıp merkezınde verıyorum 50tl.Valla canım ben de özelde yaptırdım doktor istemese de ben kendi isteğimle yaptırmak istiyorum dedim 150 lira ödeyip ilk öyle yaptırdım sonrakileri doktora yazdırdım. Hatta doktorumun olduğu hastane olduğu İçin bir kez de dedim doktor test istedi ama testi daha yazamadı müsait değil şuan dedim onlarda doktora biz yazdırırsan dediler 30 lira verdim öyle yaptırdım. Yakın özel kab aradım 170 lira demişlerdi hastane daha ucuzdu
Kurandan derlenmiş bazı ayet ve sureler kişide büyü varsa bedende ise rahatsız eder hatta bazı gıdalarda buna dahil çörekotu yağı gibi mesela.. dinlemek istemez giderler tabi bir süreliğine evde bol bol bakara açılması da çok güzel olur her gün felas nas Ayetel Kürsi okumakta..Rukye dediğiniz nedir?
Canım benim de olmuştu hatta bir sabah kalktım günlükten taşmış bütün iç çamaşırımi batirmisti sanki gece üstüme kaçırmış gibiydimİğnenin 5. Gününde bel ağrısı ve su gibi akıntı yaşıyorum ( normal de yaşadığım bir akıntı değil kokusiz renksiz) kızlar sizde yaşadığınız ekstrem şeyler varsa yazın
Ahh Janna sessizce buraları okuyup takip edenlerdenim :) sonunda oldu he , o kadar strese girdin kendini yırttın sonunda başardın vallahi çok çok sevindim :)Yaa canım benım insallah güzel bi örnek olabilmisimdir burdakilere ve sonradan gelipte merak edeceklere
Ayy ne güzel bende kızımı cok erken hissetmiştim. Saol canım güzel dileklerin icinGaz ve sık idrara çıkma vardı canım bide his galiba 10 gün kala adetime test verdim 3.29 çıktı 8 gün kala adete 42.1 çıktı erkenden hissettim sanırım sana da nasip etsin rabbim en kısa zamanda
Hayırlı olsuuuuuunnnnnnnKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
Canımmmmm çok heyecanlıyııııımHayırlı olsuuuuuunnnnnnnİnşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al
Canım hayalet bi çizgi var ama kuruma çizgisimi yoksa gerçekmi tam belli değil istersen bi kan ver inşallah bebeğin seninledirKızlar selam duphaston kullanıyorum, hamile değilsem onu bırakmak için gebelik testi yapayım dedim. Predictor early ile yaptım, adet öncesi 1 ya da 2. gün, düzensiz olduğu icin net söyleyemiyorum. Cok cok silik bir çizgi var bu da artık kontrol cizgisidir degil mi , bosa ümitlenmek istemiyorum
Bazen bende desek mi acaba olmadığını diyorum sonra söylersem nasıl olacağını düşünüyorum vaz geçiyorum.zaten benim eşimde istemiyor dememizi bence söylemek iyi değil iyi düşün derim. . benim k.validem hiç anlayışlı değil çoğu zaman yersiz konuşur ne konuştuğunu bilmez destek olacağını bırak sanmak herkese de der olmuyormuş diye. anlatır daha çok canımızı sıkar. herkes de bir çocuk derdi. bizede çok söyleyen oluyor mecbur düşünmüyoruz falan diyoruz. bakıyorum bazılarının kv falan çok anlayışlı bize neden denk gelmiyor anlamıyorum hiç anlaşamıyoruz ne desek anlamak istediği gibi anlıyor tartışmamak için uzak duruyorum bu sefer gelmiyor gitmiyor oluyorum sanki bir arada çok anlaşıyoruz gibi. daha bu sabah yine tartıştıkBen de eve gelince ağlıyorum hep. Şu son 3-4 günde kayınvalidem ile zorunlu sebeplerden dolayı fazlaca görüşmek durumunda kaldım. Sürekli laf attı bana, niye doğurmuyorsun halaben babanneliği tadamıcak mıyım, şimdi olsa ne severdim onu, tavşan bile doğurdu senin hala niyetin yok vs vs
Eve geldim ağladım ben debilmiyor ki ben 1 senedir bebek sahibi olabilmek için doktor doktor gezip ilaçlar, iğneler, ovulasyonlar, takviyeler kullandım. Bilmiyor ki benim yüreğimin bu konu yüzünden hep sıkıştığını...
Eşim istemiyor diye olmadığını paylaşmadık ailelerimizle, bu yüzden her sorulduğunda düşünmüyoruz derken buz gibi durmaya çalışmaktan yoruldumsanırım çok iyi rol yapıyorum ki kimse bu üzüntümü, bu ağlayışlarımı, bu depresif ruh halimi görmedi yada görmek istemedi.
Evet ya insna ister istemez takiyor ama adet günümü dort gözle bekliyorum sürekliNe kadar da doğru
Kızlarımın ikisi de planli degildi hatta korunurken oldu.. regl gecti hamile olduğumu öğrendim..
Planlı olmasi ne kadar engebeli oluyormus
Bu ay son dedim kendime bu ayda olmazsa Ocak ayinda mutlaka görüneceğimBir kaç ay geçmişse deneyebilirsin zaman kaybetmek istemiyorsan
Testi kaçıncı gün yaptınızGünaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Ahh Janna sessizce buraları okuyup takip edenlerdenim :) sonunda oldu he , o kadar strese girdin kendini yırttın sonunda başardın vallahi çok çok sevindim :)
Var gibi gibi ama bilemedim kan mı versenKızlar selam duphaston kullanıyorum, hamile değilsem onu bırakmak için gebelik testi yapayım dedim. Predictor early ile yaptım, adet öncesi 1 ya da 2. gün, düzensiz olduğu icin net söyleyemiyorum. Cok cok silik bir çizgi var bu da artık kontrol cizgisidir degil mi , bosa ümitlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?