Amin balımmmOyyy kurban olurum minnosasağlıkla gelsin inşallah bebitommm
canım senin kasıklarında ağrı var mıİnsallah senınde artısın cok güzel olacak icini ferah ttut canım
Cok az kalmis canimm. Benim 24u bat. Aynı canim bı ay ovulasyon yaptım çok gerildim stres oldum.bi daha yapmadim. Kendim takip ediyorum akintida ins olur bu ay. Varmı belirtin falan test yapmicanmi15 i canim dönüme gore. Sende ne var ne yok bu arada?
O ne icin bakılıyor dicektim.. tamam öğrendimProgesteron canım
Anladım canim. Önceki doğumdan once var mıydı bu çiko kistinYumurtlamis miyim yumurtlamamis miyim onun değerine cnmben yumurtlamamda problem olduğunu düşünmüyorum çünkü 24 günde bı düzenli adet gören insanım ovu testi 8 9 ay kadar kullandım hep pik gördüm. Bence benim sorunum çikolata kistinden dolayı yumurtalarım sağlıksız gelisiyo bunuda anlayamiyomusuz malesef
Ayy Sasa nerde bu kadın bize de baksa yaAblam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dediBen aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu
Günaydın baya artıyor değerGünaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede.
Evet oluyor canım ara aracanım senin kasıklarında ağrı var mı
Aa canim sende mi hamişsin cok sevindim. Saglikla al kucagina insallahAyy Sasa nerde bu kadın bize de baksa yaınsalalh ikizlerin olur canım ya
Resmen azmin zaferisinGünaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede.
Gaz ve sık idrara çıkma vardı canım bide his galiba 10 gün kala adetime test verdim 3.29 çıktı 8 gün kala adete 42.1 çıktı erkenden hissettim sanırım sana da nasip etsin rabbim en kısa zamandaAa canim sende mi hamişsin cok sevindim. Saglikla al kucagina insallaherken belirtilerin neydi?
Ablamda numarası var.. Özelden isterseniz isteyip vereyim.. Ama sürekli böyle diyorlar diyor.. Korkuyorsanız bence hiç konuşmayınAyy Sasa nerde bu kadın bize de baksa yaınsalalh ikizlerin olur canım ya
Evet canım benim de kan değerimle beraber ovülasyon testim koyulaşmıştı doktora sordum hcg ile beraber o hormon da arttığı İçin koyulaşıyormuş o da yakalıyor yani hatta hcg ye göre daha koyu oluyorKızlar bata 2 gün var denemek için lh testi yaptım t çizgisi kopkoyu çıktı örnek olsun diye atayım istedim
Yaa canım benım insallah güzel bi örnek olabilmisimdir burdakilere ve sonradan gelipte merak edeceklereResmen azmin zaferisin
Çok net gözüküyor canım artık inşallah sağlıkla ilerleyecek
Valla canım ben de özelde yaptırdım doktor istemese de ben kendi isteğimle yaptırmak istiyorum dedim 150 lira ödeyip ilk öyle yaptırdım sonrakileri doktora yazdırdım. Hatta doktorumun olduğu hastane olduğu İçin bir kez de dedim doktor test istedi ama testi daha yazamadı müsait değil şuan dedim onlarda doktora biz yazdırırsan dediler 30 lira verdim öyle yaptırdım. Yakın özel kab aradım 170 lira demişlerdi hastane daha ucuzduKızlar siz bu kan testlerini 2 günde bir nasıl yaptırıyorsunuz yaetrafımdaki tüm özel hastaneleri aradı hepsi önce doktor muayene edecek diolar :/ aile hekimine verdiğim test de 2 gün sonra çıkıyor. İlla özel labaratuvarlara mı gitmek gerek?
Rukye dediğiniz nedir?Muska dedikleri şey büyüdür büyük olasılıkla yapılan eşyayı yada artık yedirilip vs mı yapıldı her ne yolsa sağlam bir hoca ile (para almayan bu işi ilmi için yapan ) bozarlar Rukye dinlemesini öneririm sürekli bu tarz manevi rahatsızlıklar için Rukye sünnetle sabit bir tedavi yöntemidir
kız zaten kocanıda kap gel sen yığılırsan toparlasın götürsün seniHa ha ha yok kız sana afiyet olsun yığılıp kalmayayım orda yığılacaksam eşimin yanımda yığılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?