Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canim. Önceki doğumdan once var mıydı bu çiko kistin

Ayy Sasa nerde bu kadın bize de baksa yaınsalalh ikizlerin olur canım ya

Kızlar siz bu kan testlerini 2 günde bir nasıl yaptırıyorsunuz ya etrafımdaki tüm özel hastaneleri aradı hepsi önce doktor muayene edecek diolar :/ aile hekimine verdiğim test de 2 gün sonra çıkıyor. İlla özel labaratuvarlara mı gitmek gerek?

Günaydın baya artıyor değer
Maşallah

Resmen azmin zaferisin

Çok net gözüküyor canım artık inşallah sağlıkla ilerleyecek

Aa canim sende mi hamişsin cok sevindim. Saglikla al kucagina insallah erken belirtilerin neydi?
Gaz ve sık idrara çıkma vardı canım bide his galiba 10 gün kala adetime test verdim 3.29 çıktı 8 gün kala adete 42.1 çıktı erkenden hissettim sanırım sana da nasip etsin rabbim en kısa zamanda

Kızlar bata 2 gün var denemek için lh testi yaptım t çizgisi kopkoyu çıktı örnek olsun diye atayım istedim
Evet canım benim de kan değerimle beraber ovülasyon testim koyulaşmıştı doktora sordum hcg ile beraber o hormon da arttığı İçin koyulaşıyormuş o da yakalıyor yani hatta hcg ye göre daha koyu oluyor

Valla canım ben de özelde yaptırdım doktor istemese de ben kendi isteğimle yaptırmak istiyorum dedim 150 lira ödeyip ilk öyle yaptırdım sonrakileri doktora yazdırdım. Hatta doktorumun olduğu hastane olduğu İçin bir kez de dedim doktor test istedi ama testi daha yazamadı müsait değil şuan dedim onlarda doktora biz yazdırırsan dediler 30 lira verdim öyle yaptırdım. Yakın özel kab aradım 170 lira demişlerdi hastane daha ucuzdu

Rukye dediğiniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…