- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
Ara ara adet sancısı gaz sancısı gibi kısa sureli kasılmalar oluyor canım onun haricinde bugün uyku hali var gündüz hic uyumam normalde valla iki saat uyumuşum bunlar belirti midir bilemem ama başka da da pek bi şey yok beklemedeyim geçmiyor günler bu ay bata kadar değerlendirmeye devam edicem iste 2 günde bir sende nasıl durumlarBelirti var mı peki
Evet klomen hap canım.bende kullandım.Bana hap olarak verdi ayın 15 de de kontrol var aşılama günü kararlaştırılacak benim 2.aşılamam olacak bakalım umarım tutar udi hindi yağını da denicem bi döllenmeye fayda olsun diye aşılama oldumda bu siteye çok girmicrm burda stres oluyo insan onun oldu sebeplerimiz aynı benim neden olmadı diyor insan ister istemez bu da olmazsa zaten bende kendi kendime deünicem ilaç ve çatlatma ile tüp bebeğe imkanım yok çünkü çok pahalı 20 bin den aşağı değil
Ama doktor gebe değilsin negatif dedi kullanabilirsin dedi bende çok üzüldüm direk öyle deyince zaten iki kere içtim mideme dokundu antibiyotik bıraktım ama şuan da hislerim karmakarisikYükselme imkanı da olabilir adetinize de varmış daha kan verdinizde
Burda o kadar çok araştırdım okudum hiç 1.20 çıkan görmedim adete 1 hafta kala inşallah yanlış bişey yapmamisimdirDaha 5 gün varmış canım benim de 7 gün varken 2.44 çıkmıştı bilemezsin ki. Çok sevdiğim yıllardır takip ettiğim bi doktor var Kağan Kocatepe diyor ki ya hep ya hiç yani ilaç kullandın alkol aldın sigara içtin bi sorun olursa ilk aşamada o bebek ya sen anlamadan gider ya da devam eder.
Bu söylediğinizden sonra daha dikkatli olucam çok tesekkurederimDaha 5 gün varmış canım benim de 7 gün varken 2.44 çıkmıştı bilemezsin ki. Çok sevdiğim yıllardır takip ettiğim bi doktor var Kağan Kocatepe diyor ki ya hep ya hiç yani ilaç kullandın alkol aldın sigara içtin bi sorun olursa ilk aşamada o bebek ya sen anlamadan gider ya da devam eder.
Kesinlikle daha bir umut oluyor insanda, yeni kararım inşallah dayanabilirsem pazar günü adet olmamışsam vericem kan.. Önceden öğrensem ne olcak ki diye düşündüm kendi kendime.. Olduysa güzel bir değer çıkar olmadıysa da adet olur bitince rahim filmi çekilirim2021 bitmesen gelsin bir güzel haber
Kusura bakma canım süreci çok detay bilmediğim için vermişim teyzeler gibi şunu bunu ye telkinlerini
Evet bir de normal düzende beklemek ok ama iğne vs ekstra şeyler yapınca insan daha çok beklentiye giriyor sanırım.
Kaç gün kaldı pozitifse gidip kan verin net sonuç belli olurKizlarnolur bana akil verin .. gittim test aldim yine seytnaa uydum yapmicaktim yine pozitifi gordum biktim 2 aydir bu testler dalga mi geciyo benimle kafayi yemek uzereyim buda mi kimyasal test mi bozuk ay biktim yaa
2 gunum var daha yarin sabah vericemKaç gün kaldı pozitifse gidip kan verin net sonuç belli olur
Kız bi sakin ol pozitifi görür görmez niye kimyasalı yapıstırıyorsun hemen git kan ver 2 gün sonra aynı yerde tekrarla bi sakin ol olumlu olKizlarnolur bana akil verin .. gittim test aldim yine seytnaa uydum yapmicaktim yine pozitifi gordum biktim 2 aydir bu testler dalga mi geciyo benimle kafayi yemek uzereyim buda mi kimyasal test mi bozuk ay biktim yaa
Yoruldum gercekten yoruldum siz daha iyi bilirsiniz tabi aylarca yillarca ugrasanlar ne biliyim aklima o geldi isteKız bi sakin ol pozitifi görür görmez niye kimyasalı yapıstırıyorsun hemen git kan ver 2 gün sonra aynı yerde tekrarla bi sakin ol olumlu ol
Aklına getirme olumlu düsün canım sakin kalıp kan vet pozitifi görmen iyi bir şeyYoruldum gercekten yoruldum siz daha iyi bilirsiniz tabi aylarca yillarca ugrasanlar ne biliyim aklima o geldi iste
Yarin gidip kadin doguma vericem bizim burdaki acil pek ilgilenmiyor oyle seylerle bakalim nasibimde varsa kalir benimleAklına getirme olumlu düsün canım sakin kalıp kan vet pozitifi görmen iyi bir şey
İnşallah canım hayırla sağlıkla nasip etsin hepiciğimize inşallahYarin gidip kadin doguma vericem bizim burdaki acil pek ilgilenmiyor oyle seylerle bakalim nasibimde varsa kalir benimle
Aminn amin insallah hepimize versin Rabbimİnşallah canım hayırla sağlıkla nasip etsin hepiciğimize inşallah
Biz de 3. Denemeden sonra aşılama deneyeceğizBenimde 2.ve tutmadı gibi 3.denemeden sonra tüp bebek denicez
Canım çok net belli bu, sağlıkla ilerlesinReglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Amin umarım bu sefer ki tutar bakalımEvet klomen hap canım.bende kullandım.
Aynen insan stres oluyor kesinlikle.bendr çok sık.girmiyorum ilkine göre çok daha rahatım.aynen ya tüp bebek çok pahalı dieger ilaçlara da ocakta zam gelir kesin Allah yardımcımız olsun inşallah
Insallah oyledir canim yarin hemen kan vericem zatenCanım çok net belli bu, sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?