- 18 Aralık 2020
- 98
- 58
Güzel haberlerini alırız inşallah canımm dua edelimVar cnm ben salı günü transferim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini alırız inşallah canımm dua edelimVar cnm ben salı günü transferim oldu
Bizim hastane direk dondurulmuş diyor ilaçların vücuttan etkisi atması için bekliyoruz dedi doktorTransfer nasıl geçti ağrı acı hissettiniz mi? Benim çarşamba opu olacak inşallah sonrasında transfer için taze ya da dondurulmuş kararı verilecek
Bende 2 aşılamadan sonra ilk kez deniyorum ama keşke daha önceden deneseydim diyorum , nedense çok umut dolu içiminşallah son olur. Ben 2 negatif aşılamadan sonra ilk kez deniyorum hafif polikistik olarak tanımlıyor doktorum. Bakalım kaç tane yumurta toplanacak ve kaliteleri nasıl olacak?
Ay inşallah ya inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olurBence hiç erken test yapma tuttuğu halde negatif çıkarsa boşa moralini bozmuş olursun az daha sabret bence kafanı başka şeylerle dağıt güzel haberlerini alacağız inşallah
İnşallah tek embriyo mu transfer ettirdinizAy inşallah ya inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olur
Çiftİnşallah tek embriyo mu transfer ettirdiniz
Aaayy hadi inşallah çifter çifter gelirler Bizi de mutlaka haberdar et kuzum
İnşallah çok teşekkür ederim elbette haber ederim. Ben inanıyorum hepimiz bir gün hedefimize ulaşacağız. Allah yardımcımız olsun inşallahAaayy hadi inşallah çifter çifter gelirler Bizi de mutlaka haberdar et kuzum
Amiiin bende inanıyorum, bizim bebeklerimiz biraz nazlı sadece biraz geç gelecekler ama geleceklerİnşallah çok teşekkür ederim elbette haber ederim. Ben inanıyorum hepimiz bir gün hedefimize ulaşacağız. Allah yardımcımız olsun inşallah
Cok teşekkürler. Insallah iyi sonuclar aliriz hepimizEvet canım, çok sıkışık olman gerekiyor. Transfer sonrası zaten iki saat yatıyorsun, ördek ya da hasta bezi veriyorlar ona yapman gerekiyor.
Ben transferin 5 günümdeyim daha bir belirti yaşadım sayılmaz 6_7 gün bekleyeceğim dahaKızlarr aranızda Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar var mıı?? Haydi toplanıp süreci beraber takip edelim
Yani oluyor onlar zaten yeterli mi diye karında kontrol ediyorBen de varım kızlar. Transfer olacagim insallah. 6 yumurtam donduruldu bekliyor. Transferde idrara cok mu sıkışık olmak gerekiyor onu cok merak ediyorum. Hafif duzeyde olsak yetiyor mu acaba
Yapma bence bende çarşamba transfer olduHanımlar merhaba, inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızz Bende geçtiğimiz pazartesi transfer oldum, test için gün sayıyorum. Beklemek çok zor gerçekten sizce erken test yapsam çıkar mıııı?
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Sende de bel ağrısı var mı?Yapma bence bende çarşamba transfer oldu
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Sende de bel ağrısı var mı?
İnş bu defa pozitifi görebilirsin doktorun kimMerhaba kızlar bende Aralık syı tüp bebek yaptıranlardanım. Bu arada ilk kez tüp bebek yaptırdım hiç aşılama falan da yaptırmadım. 14 aralıkta transferim oldu 25 aralıkta yani 11. Günde kan testi verdim negatif çıktı ama doktorum üzülme sakın 13. 14. Günlerde pozitife dönebilir dedi bugün gidip kan vericem çok heyecanlıyım inşallah olur
Ay inşallah ya, gerçekten korkuyorum çünkü. 8.günüm bugün. Umarım hakkımızda hayırlısı olurYok hiç hemde ama bel ağrısı tuttuğunun belirtisi benim pek bir belirti yok sadece hafif göğüste hassasiyet İnş ikimizde selametle kucağımıza alırız bebişleri senin transferin kaçıncı günü
Amin amin benim 6 günüm bir belirti yok ama tuttuğuna dairAy inşallah ya, gerçekten korkuyorum çünkü. 8.günüm bugün. Umarım hakkımızda hayırlısı olur