Aralık 2020 Tüp bebek tedavisine başlayanlar???

Antalya IVF de kuzum, benim çikolata kistinden ve enfeksiyondan tüpler tıkalıydı laparoskopiyle açıldı fakat tüpler işlevini yitirmiş. O yüzden aşılama falan tutmadı zaten doktor direk tüp bebek dedi de bizimki bi umuttu işte. Kistler küçük küçük yenilemiş ama doktor bi etkisi olmaz onların dedi , dediği gibi olur inşallah 🙏🏻
İnşallah canım , sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah 🌼

hadi güzel haberlerini alırız inşallah canım ☺️ 2 aşılama oldu negatif ikisinde bende öyleydim belirti mi falan derken artık hiç takmıyorum bile olsada günlüktür diyo geçiyorum ki ama inşallah seninki belirtidir 😍 hem illa belirti olacak diye bişeyde olmuyor 😃

Ayneenn zaten düşüne düşüne negatifi görünce daha büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Allahım isteyen herkese nasip etsin, Çok ağır ilaçlar kullanıp zor süreçten geçiyoruz. 🙏🏻 Teşekkür ederim canım.

Antalya IVF de kuzum, benim çikolata kistinden ve enfeksiyondan tüpler tıkalıydı laparoskopiyle açıldı fakat tüpler işlevini yitirmiş. O yüzden aşılama falan tutmadı zaten doktor direk tüp bebek dedi de bizimki bi umuttu işte. Kistler küçük küçük yenilemiş ama doktor bi etkisi olmaz onların dedi , dediği gibi olur inşallah 🙏🏻
Merhaba 😊benim de Antalya ivf doktorunuz kim acaba

Merhaba,
Benim detüplerim tıkalıymış, ameliyatla alınabilir dedi doktor. Bir tüp bebek merkezi karar versin dedi ayrıca. Antalya'ya gelmeyi düşünüyorum. Siz Antalya IVF'de tedavi oluyormuşsunuz ama Akdeniz Tıp hakkında bilginiz var mı?
Özeller çok pahalı, manevi olarak çok yıprandım maddi olarak da bizi zorlayacak bir şeye girişmeden alternatifleri araştırmak istiyorum.

Merhaba,
Benim detüplerim tıkalıymış, ameliyatla alınabilir dedi doktor. Bir tüp bebek merkezi karar versin dedi ayrıca. Antalya'ya gelmeyi düşünüyorum. Siz Antalya IVF'de tedavi oluyormuşsunuz ama Akdeniz Tıp hakkında bilginiz var mı?
Özeller çok pahalı, manevi olarak çok yıprandım maddi olarak da bizi zorlayacak bir şeye girişmeden alternatifleri araştırmak istiyorum.
Eğer Antalya IVF düşünürseniz tavsiye ederim , ben şu anda tedaviden sonuç almadım tedavi aşamasındayım fakat geldiğimiz yere kadar gerçekten çok ilgilendiler, sanki oranın bir üyesiyiz gibi hissettirdiler doktorlarda titizlikle çalışıyor. Ve asla boşa umut vermiyorlar olmayacaksa umut azsa doktor direk söylüyor kararı sana bırakıyor zaten

Kızlarr aranızda Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar var mıı?? Haydi toplanıp süreci beraber takip edelim 😍
Ben de 4 ocakta başladım Konya novafertil , ilk deneyimim 12 ocakta yumurtalarıma bakılacak çok heyecanlı ve zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun . Yumurta toplama transfer gibi işlemleri ayrıntılı paylaşalım kızlar inşallah 🙏

Merhabaa Hasan bulut bizim doktorumuz sizin 😃

Ben daha önce vitaleye gittim 4 ay rahom filmi cekmeden klomen ve çtlatma iğne kullandım doktor hastanr degıstırdım bana da tüplerde problem var dediler hadan beyı önerdı br arkdas ona fılm sonucu gsterıcem hafta ıcı orada olucam amelyt medstar 10 bon ıstedı

Ben daha önce vitaleye gittim 4 ay rahom filmi cekmeden klomen ve çtlatma iğne kullandım doktor hastanr degıstırdım bana da tüplerde problem var dediler hadan beyı önerdı br arkdas ona fılm sonucu gsterıcem hafta ıcı orada olucam amelyt medstar 10 bon ıstedı
Ne ameliyatıydı acaba özel değilse? Hasan bey donanımlı bir doktor benim gidip gördüğüm kadarıyla doğru yolu gösterecektir size

X