- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Ay inşallah iyi gibi ama benim kızımda 9.gün 28 çıkmıştı değerim bence iyi yaBen bugün verdim kan.12.7 cıktı.13 gün önce çatlama iğnesi olmuştum onun etkisi olabilir diye pek seevinemedim .4aralikta transfer oldu .6 gün için iyi bir değer ama iğnenin etkisi olabilir
Ignenin etkisi varmıdır sizce halaAy inşallah iyi gibi ama benim kızımda 9.gün 28 çıkmıştı değerim bence iyi ya
Bende yoktur ama bilemiyorum daIgnenin etkisi varmıdır sizce hala
Kaçtı acaba amh benimde düşükHayır bu ılk olacak aslında 9 ay once doktor rutin kontrolde amh seviyem in cok dusuk oldugunu ve direk tup bebege baslamam gerektiğini soyledı ama pandemıden dolayı yasadıgım sehırde ki Merkez kapalıydı ekım ayında acıldı bende ekım ayında cok farklı Bı duygudaydım sanki Bı his Bı arzu artık adına ne derseniz ama su an kendimi sanki ruhsuz ve isteksiz hıssedıyorum nerde yanlıs yaptım ya da bu durumu nasıl duzeltebılırım bılmıyorum
Benimde Dr um Bülent Tıraş.. 10.gün sonucum 50 12.gün 20 cıktı. Direk burdan yazdım Dr larımız aynı die. Bana yükselme ihtimali var deyip ilaclarımı devam ettiriyor.. Ama benim ümidim yok malsfMerhaba canımmm hayırlı olsun şimdidenn bülent tıraş canım dr um . Bu arada kasım aralık transfer olacaklar grubuna gel canımmm
Merhaba canımm nasıl gidiyo?moralini yüksek tut rabbim herşeyin hayırlısını verecektir. Sizde sorun neydi hayatımBenimde Dr um Bülent Tıraş.. 10.gün sonucum 50 12.gün 20 cıktı. Direk burdan yazdım Dr larımız aynı die. Bana yükselme ihtimali var deyip ilaclarımı devam ettiriyor.. Ama benim ümidim yok malsf
Merhaba canımm hadi hayırlı olsunnn ama daha erken. Moralini bozma,ben daha transfer olmadım o yüzden bişey diyemiycemMerhaba hanımlar bende foruma yeni katıldım. Beş senelik evliyim ve dort senedir çocuk istiyoruz sebepsiz çocuğumuz olmuyordu şimdi tüp bebek yaotirmaya karar verdik ve 5 Aralık'ta çift embriyo 4.gun transferi oldum 17 Aralık test günüm ama çok heyecanlıyım dün merakla akşam idrar testi yaptim ama çıkmadı tabi erken olduğu için sanırım. Siz de belirtiler nelerdi acaba ? Benim çok fazla bel ağrım var
Canımm kaçıncı gün embriyosuyduBenimde Dr um Bülent Tıraş.. 10.gün sonucum 50 12.gün 20 cıktı. Direk burdan yazdım Dr larımız aynı die. Bana yükselme ihtimali var deyip ilaclarımı devam ettiriyor.. Ama benim ümidim yok malsf
Sebepsiz infertilite.. Sadece sperm morfoloji sorunu diyebilirim.. Mikro chip yöntemiyle sperm seçildi, emriyo genetik araştırmaya gitti hersey normal geldi.. Ama sanırım tutmadı yarın da test yaptırıp bakıcaz,bu alıştırma politikası die düşünüyorum 2 kat yükselmesi gerekiyordu çünkü..Merhaba canımm nasıl gidiyo?moralini yüksek tut rabbim herşeyin hayırlısını verecektir. Sizde sorun neydi hayatım
Evet normalde 2 kat artması gerekiyor ama formlarda okuyorum bazen sonradan da artabiliyor.Sebepsiz infertilite.. Sadece sperm morfoloji sorunu diyebilirim.. Mikro chip yöntemiyle sperm seçildi, emriyo genetik araştırmaya gitti hersey normal geldi.. Ama sanırım tutmadı yarın da test yaptırıp bakıcaz,bu alıştırma politikası die düşünüyorum 2 kat yükselmesi gerekiyordu çünkü..
5.gün çözülmesi de cok güzeldiCanımm kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallah.. Hiç duymadım denk de gelmedimEvet normalde 2 kat artması gerekiyor ama formlarda okuyorum bazen sonradan da artabiliyor.
Evet herşey çok güzel anlattığın kadarıyla içini ferah tut inşşalah yüklselir değerin5.gün çözülmesi de cok güzeldi
Ben bir kaç yerde okudumİnşallah.. Hiç duymadım denk de gelmedim
Cok tşk ederim inşallah..Evet herşey çok güzel anlattığın kadarıyla içini ferah tut inşşalah yüklselir değerin
Rabbim emeklermizin karşılığını verir inşşalahh çünkü süreç gerçekten çok zorCok tşk ederim inşallah..
Ben bir kaç yerde okudum
Aminn.. Gercekten cok zor.. Ve daha ne yapılabilir bilmiyorum.. Biz bizden istenen her seyi yaptık. Tercihe bıraktıkları şeyleri bile yaptık.. Emriyo glu. Rahim aşısı.. Kasılma iğnesi.. Beslenme serumu vs vs... Allah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın.. RABBİM her isteyenin kucagına doldursun..Rabbim emeklermizin karşılığını verir inşşalahh çünkü süreç gerçekten çok zor
Aminnn hayatımm bende yaptırcam rahim aşısı faydası olur inşallahAminn.. Gercekten cok zor.. Ve daha ne yapılabilir bilmiyorum.. Biz bizden istenen her seyi yaptık. Tercihe bıraktıkları şeyleri bile yaptık.. Emriyo glu. Rahim aşısı.. Kasılma iğnesi.. Beslenme serumu vs vs... Allah kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın.. RABBİM her isteyenin kucagına doldursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?