- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Hep ben anlattım, siizn durumunuz nedir hangi aşamadasınız..Aminnn hayatımm bende yaptırcam rahim aşısı faydası olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep ben anlattım, siizn durumunuz nedir hangi aşamadasınız..Aminnn hayatımm bende yaptırcam rahim aşısı faydası olur inşallah
bende yarın kontrole gitçem nasipse 21 aralıkta transfer olcak bakalım. 4.denemem bu ve ilk defa transfer aşamasına geldimamh düşük benim 0.003 yaş 42 olursa mucize gibi birşey olacakHep ben anlattım, siizn durumunuz nedir hangi aşamadasınız..
Allah ım inşallah nasip eder.. Kaç embriyo var.. Donma çözme yöntemi mi taze transfer mi.. Genetiği gitt mi.. İnsan ne kadar dolu oluyo ve aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmaya ne kadar ihtiyac duyuyor habersiz bırakmayın mutlu haberlerinizi alalım Allahın izniylebende yarın kontrole gitçem nasipse 21 aralıkta transfer olcak bakalım. 4.denemem bu ve ilk defa transfer aşamasına geldimamh düşük benim 0.003 yaş 42 olursa mucize gibi birşey olacak
İki tanecik var hayatım 3.gün embriyosu dondurulmuş transfer olcak genetiğe gitmedi hemşire genetiği bozuksa zaten tutmaz dedi bizde göndermedik. Yarın belli olur bakalım rahim kalınlığına bakacaklar eğer istedikleri gibiyse 21 nde transfer olcak. Seni kaç saat yatırdılar hayatım transferden sonraAllah ım inşallah nasip eder.. Kaç embriyo var.. Donma çözme yöntemi mi taze transfer mi.. Genetiği gitt mi.. İnsan ne kadar dolu oluyo ve aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmaya ne kadar ihtiyac duyuyor habersiz bırakmayın mutlu haberlerinizi alalım Allahın izniyle
İki tanecik var hayatım 3.gün embriyosu dondurulmuş transfer olcak genetiğe gitmedi hemşire genetiği bozuksa zaten tutmaz dedi bizde göndermedik. Yarın belli olur bakalım rahim kalınlığına bakacaklar eğer istedikleri gibiyse 21 nde transfer olcak. Seni kaç saat yatırdılar hayatım transferden sonra
Merhaba ne oldu sonucunuz hiç test yaptırdınız miiiMerhaba hanımlar bende foruma yeni katıldım. Beş senelik evliyim ve dort senedir çocuk istiyoruz sebepsiz çocuğumuz olmuyordu şimdi tüp bebek yaotirmaya karar verdik ve 5 Aralık'ta çift embriyo 4.gun transferi oldum 17 Aralık test günüm ama çok heyecanlıyım dün merakla akşam idrar testi yaptim ama çıkmadı tabi erken olduğu için sanırım. Siz de belirtiler nelerdi acaba ? Benim çok fazla bel ağrım var
Merhaba Perşembe kan vereceğim 12 günüm o zaman bekliyorum bendeMerhaba ne oldu sonucunuz hiç test yaptırdınız miii
Ayy çok heyecanlıiiMerhaba Perşembe kan vereceğim 12 günüm o zaman bekliyorum bende
Siz transfer oldunuz mu ? Aşırı heyacanliyim hemde inann kiAyy çok heyecanlıii
Tahmin edebiliyorum çok güzel heyecanlar bunlar ve inşaallah sonucu da güzel olur hayır ben daha olmadım ocakta olacak Allah izin verirse. Şu an iğneleri vurunuyorum 1 ay rahim dinlendirme sonrası transfer olacak insaallahSiz transfer oldunuz mu ? Aşırı heyacanliyim hemde inann ki
Rabbim gonlunuze göre versin ins güzel sonuç alırsınız bende Perşembe sonucu yazacağım burdanTahmin edebiliyorum çok güzel heyecanlar bunlar ve inşaallah sonucu da güzel olur hayır ben daha olmadım ocakta olacak Allah izin verirse. Şu an iğneleri vurunuyorum 1 ay rahim dinlendirme sonrası transfer olacak insaallah
Amin inşaallah güzel haberlerinizi bekliyoruumRabbim gonlunuze göre versin ins güzel sonuç alırsınız bende Perşembe sonucu yazacağım burdan
Hayırlı olsun ins beklemek en heyecanlı kısmı amaHerkese merhaba, ilk tüp bebek deneyimim Dün yumurtalarım toplandı 17 sinde taze transfer olucak. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Rabbim gönlünüze göre versin ins bu kez bebisiniz sizinle olurbende yarın kontrole gitçem nasipse 21 aralıkta transfer olcak bakalım. 4.denemem bu ve ilk defa transfer aşamasına geldimamh düşük benim 0.003 yaş 42 olursa mucize gibi birşey olacak
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavinnYumurtaların olgunlaşıncaya kadar gonal f lere devam etcen sonra başka ilaçlar eklencek bu süreçte çoookk ilaç kullanıyoruz canım. Nerde tedavi oluyorsunMerhaba kızlar. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah bu ay ben de dün ilk defa başladım tedaviye. Adetimin dün 2. Günüydü ve gonal f ile başladık perşembe kontrole gideceğim. Süreçle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Daha sonrasında ne yapılacak acaba? Başka iğne daha mı kullanacağım? Diğer verilen iğneler ne zaman vuruluyor acaba ne çok soru sordum bu ay bitmeden transfer işlemi kesin bitmiş olur mu acaba sizce? 2 hafta sürüyor demişlerdi toplamda ama bu arada ben de Kocaeli de yaşıyorum.
Aminnn hayatımmm hayırlı olsun şimdidennnHerkese merhaba, ilk tüp bebek deneyimim Dün yumurtalarım toplandı 17 sinde taze transfer olucak. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize