Aminn hayatımm 2021 uğurlu gelsinn hepimizeeBen geldim mesela
Şuan adetimin 1. Günü. Bir sonraki adet ile transfere hazırlanmaya başlıyorum
2021’e anne adayı olarak girmek dileğiyle
Bende kasımın sonunda olcam aralığın sonunu bulcak muhtemelen amaa bekle biziii 2021 bomba gibi geliyoruzzzBen de varım kasımın sonunda adet olacağım aralığın başı gibi transef olacağım dondurulmuş İnşallahekimde ilk denemem başarısız oldu malesef bu da pozitif görüp 2021 yılana hamiş girelim inşallah kızlar
O zaman hoşgeldinnnn hayırlısı olsun hepimiz içinnnBeeeennnn
Amiiinn inşallah yaO zaman hoşgeldinnnn hayırlısı olsun hepimiz içinnn
Yaaa inşşaaallah en güzel hediye annelik olurAralığın 8 i transferim inşallah test günüde doğum hünüme denk geliyor
Bu gurup hep pozitif olsun inşallahhhYaaa inşşaaallah en güzel hediye annelik olurHep iyi şeyler düşün iyi olsun hayatım
Benim tam belki değil ama benim de en geç 10una kadar taransefer gerceklesir diye düşünüyorum. Beraber bekleriz belki.Aralığın 8 i transferim inşallah test günüde doğum hünüme denk geliyor
Adanadayim canım. Acıbadem hast.Volkan Noyan hocada tedavi görüyorum.Hangi şehirlerdensiniz kızlarr
Ben adet olmycam menopoz iğnesi yaptım 21 inde ilaçlara başlıycam 3 aralık konyrol 8 aralık transferBenim tam belki değil ama benim de en geç 10una kadar taransefer gerceklesir diye düşünüyorum. Beraber bekleriz belki.
Bende kocaelindeyim acıbadem maslakta tedavi oluyorumAdanadayim canım. Acıbadem hast.Volkan Noyan hocada tedavi görüyorum.
Yaa ikinizinde çok yakın benim taaa aralık sonundaBen adet olmycam menopoz iğnesi yaptım 21 inde ilaçlara başlıycam 3 aralık konyrol 8 aralık transfer
Neden menepoz iğnesi yapıyorsun canimBen adet olmycam menopoz iğnesi yaptım 21 inde ilaçlara başlıycam 3 aralık konyrol 8 aralık transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?